Forum Tama-World
Zbieram na statek kosmiczny. - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Sklepy użytkowników (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=34)
+--- Wątek: Zbieram na statek kosmiczny. (/showthread.php?tid=3162)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Zbieram na statek kosmiczny. - Bella - 03-01-2016

Jestem mega ciekawa, co tam wytworzysz. Duży uśmiech Czekam grzecznie!

RE: Zbieram na statek kosmiczny. - Frogless - 03-01-2016

Te są naprawdę fajne. Już załadowane na tablecie XD. Możesz ewentualnie spróbować tą tapkę Michu zrobić mi w pionie a nie w poziomie. Może się uda. Jak nie, to te naprawdę wystarczą. ( Mojej córce też się podobają Duży uśmiech)

RE: Zbieram na statek kosmiczny. - Dominiksim - 12-01-2016

Czy mógłbym poprosić o avatar z kuromametchim?

RE: Zbieram na statek kosmiczny. - Ralveyn - 12-01-2016

Jasne, nie ma sprawy. Dzisiaj jeszcze zrobię
W ogóle totalnie zapomniałem dodać sygny dla SpacyGirl.:< Sorki (wrzucę z dzisiejszym zamówieniem później).:< Przypominajcie mi się jak coś, zestawik dla Marty też próbowałem już skleić, ale średnio mi wychodziło.D: Ale ale - szpoko szpoko, nie poddaję się jeszcze. 8))

edit/
któryś z tych? 
[Obrazek: cXLhPYk.png] // [Obrazek: AlXCooS.png] // [Obrazek: 93tSay9.png]

SpacyGirl:
[Obrazek: Pff51kb.png] // [Obrazek: B3sRayM.png]

RE: Zbieram na statek kosmiczny. - Dominiksim - 13-01-2016

(12-01-2016, 22:04)Ralveyn napisał(a): Jasne, nie ma sprawy. Dzisiaj jeszcze zrobię
W ogóle totalnie zapomniałem dodać sygny dla SpacyGirl.:< Sorki (wrzucę z dzisiejszym zamówieniem później).:< Przypominajcie mi się jak coś, zestawik dla Marty też próbowałem już skleić, ale średnio mi wychodziło.D: Ale ale - szpoko szpoko, nie poddaję się jeszcze. 8))

edit/
któryś z tych? 

SpacyGirl:
A mógłbyś zrobić jakieś inne tło? np. niebo nocą czy coś

RE: Zbieram na statek kosmiczny. - Ralveyn - 13-01-2016

Jasne, myślałem że raczej wolisz coś ciemniejszego. Dzisiaj pod wieczór tutaj wrzucę.

RE: Zbieram na statek kosmiczny. - Dominiksim - 14-01-2016

(13-01-2016, 08:47)Ralveyn napisał(a): Jasne, myślałem że raczej wolisz coś ciemniejszego. Dzisiaj pod wieczór tutaj wrzucę.

Kiedy mniejwięcej skończysz?

RE: Zbieram na statek kosmiczny. - Ralveyn - 14-01-2016

Jakiś z tych?
[Obrazek: TfOZJbp.png] // [Obrazek: sly2KDu.png] // [Obrazek: H1pT7Za.png] // [Obrazek: P40ybVS.png]

RE: Zbieram na statek kosmiczny. - Dominiksim - 14-01-2016

Czy GP doszły? 1 raz to robiłem i nie wiem czy dobrze robiłem

RE: Zbieram na statek kosmiczny. - Ralveyn - 14-01-2016

Tak tak, jest okej. Dziękuję. Oczko

RE: Zbieram na statek kosmiczny. - SpacyGirl - 15-01-2016

(12-01-2016, 22:04)Ralveyn napisał(a): Jasne, nie ma sprawy. Dzisiaj jeszcze zrobię

edit/
któryś z tych? 

SpacyGirl:
Ło boziu, ale fajne zakochałam się w tej górnej już zaraz ci zaplacę ^_^

RE: Zbieram na statek kosmiczny. - Ralveyn - 15-01-2016

Cieszę się, że się podoba. c: Punkty dostałem, także dziękuję!
Marta, ja już mam takie mocne 40% twojego zestawu! Ja cię straaasznie przepraszam, ale mam normalnie zawsze mega problem, jak mam zrobić coś graficznego z człowiekiem. XD

RE: Zbieram na statek kosmiczny. - Bella - 15-01-2016

Za każdym razem jak coś tutaj piszesz, mam takie "O MOŻE MÓJ ZESTAW". XD Ale spoko, czekam na to cudo. <3

RE: Zbieram na statek kosmiczny. - Ralveyn - 16-01-2016

Zmieniłem cały zamysł (bo znalazłem takie fajne graficzne instrukcje, o)..XDDDDD Nie wiem, czy to nie będzie przesada + idk, czy to mogę to zachować w takim stylu? A i jak masz pomysł na jakiś napis, to chętnie przygarnę. Także - to jeszcze nie koniec.:<<<<
Nie mogłem nigdzie znaleźć ładnych zdjęć tego pieseła (jeszcze na tym tutaj ma ucięte ucho, więc musiałem je zasłonić D: ), bo to on ma czerwone oczy, tak? Więc po prostu dałem wszystko w pseudo sepii.
[Obrazek: niI5bMR.png]

RE: Zbieram na statek kosmiczny. - Bella - 16-01-2016

jestem takim nerdem, że widzę, że to Lato, a nie Duch
Sepia może być w sumie, albo po prostu odcienie szarości, co tam Ci się bardziej zgra. Ja nie miałam konkretnego zamysłu tak szczerze, liczyłam na Twoją kreatywność. Chociaż o, wiem, wieeem, daj po prostu napis "the North remembers". Tak, to będzie sto pro. I pamiętaj, żeby na avatar dać Sansę Stark zamiast Jona. Dziękuję! ❤️

EDIT: Ewentualnie w tle więcej natury/gór/lasu niż budynków. Jeśli już mam się czepiać. XD