![]() |
|
[inne] Poszukiwany lud z Poznania na spotkanko tamaFanów - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [inne] Poszukiwany lud z Poznania na spotkanko tamaFanów (/showthread.php?tid=2660) |
RE: [inne] Poszukiwany lud z Poznania na spotkanko tamaFanów - Ralveyn - 30-05-2014 Trochę wcześniej? No powiem Ci, że dużo, dużo wcześniej. Czyli będziesz w Poznaniu jeszcze dzisiaj, tak? Gdzie nocujesz?
RE: [inne] Poszukiwany lud z Poznania na spotkanko tamaFanów - Katechi - 31-05-2014 Tak więc... Było śmiesznie i dziko xD Maciejo wspominał coś o szczegółowym sprawozdaniu, więc jeśli ktoś jest ciekawy tego co robiliśmy to do niego xD RE: [inne] Poszukiwany lud z Poznania na spotkanko tamaFanów - Inka - 31-05-2014 Katechi bije wszystkich swoją urodą, tyle ode mnie. *za bardzo się wstydziła to powiedzieć* Było super. c: RE: [inne] Poszukiwany lud z Poznania na spotkanko tamaFanów - Katechi - 31-05-2014 Oj, nie wiem nawet co napisać ;_; A-ale... to wszystko przez kocyk, to się tak wydaje ;u; Ty mi strasznie przypominałaś Ginny Weasley, ale taką ładniejszą, bo ona ma zbyt płaską twarz o: No ale ten, no, było naprawdę bardzo fajnie xD Trochę za mało tamagocziowato tylko. Może gdybyśmy mieli bardziej dopasowane do siebie wersje to by było więcej łączenia xD O, może wstawię gdzieś na forum tutorial "Jak zrobić stojak i pokrowiec w jednym z ulotki"? :"D Michu, zdjęcia ma Maciejo, ja mam tylko jedno złe zdjęcie grupowe Tamagotchi xD RE: [inne] Poszukiwany lud z Poznania na spotkanko tamaFanów - Ralveyn - 31-05-2014 Generalnie gdy tylko wszystko ogarnę i przerobię, to wrzucę zdjęcia + mega szczegółowy opis, co jak i gdzie, coby można nam zazdrościć, ale to tak pod wieczór. Aczkolwiek dzisiaj na pewno, póki wszystko pamiętam. Btw. Katechi, koniecznie Twój pokrowiec był/jest genialny. <3 EDIT. SPOTKANIE 31.05.2014 ![]() Od lewej: Maciejo, Inka, Papillon, Katechi. D![]() Zlotowe bransoletki Milki! Super drogie (max) i super fajne. Tylko Daniel tak jakoś nie chciał.. ![]() Wszystkie nasze Tamagotchi razem. ![]() ![]() Katechi zdolna projektantka tama pokrowców, ekologicznych! XD ![]() Typowe zamulanie z Tamagotchi. Mam nadzieję, że mnie nie zabijesz! v: ![]() Selfie time! Oczywiście tak, kradnę tama Inuś na każde zdjęcie. XD Z niewiadomych przyczyn Daniel nie chciał zdjęć. RE: [inne] Poszukiwany lud z Poznania na spotkanko tamaFanów - Inka - 01-06-2014 UUUU BĘDZIE HEJT ZA BUTY! RE: [inne] Poszukiwany lud z Poznania na spotkanko tamaFanów - Dogz - 01-06-2014 (01-06-2014, 01:36)Michu napisał(a): Omg ale ekstra! Dzieki za relacje. Swietne zdjecia i w ogole super. Nastepny zjazd u mnie, no serio xD. W Warszawie? RE: [inne] Poszukiwany lud z Poznania na spotkanko tamaFanów - Katechi - 01-06-2014 Ta relacja mnie zabiła xD Wszystko jak najbardziej szczegółowe <3 Wyszłam znośnie na zdjęciach, fajnie :'D W wakacje też trzeba coś takiego zrobić :'D WEZMĘ KOCYK. RE: [inne] Poszukiwany lud z Poznania na spotkanko tamaFanów - Katechi - 01-06-2014 Żałuj, cały Stary Browar Ciebie uwielbia xD -> https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10154208086650571.1073741908.218303025570&type=1 RE: [inne] Poszukiwany lud z Poznania na spotkanko tamaFanów - Thom - 01-06-2014 Bardzo fajna relacja i zdjęcia
RE: [inne] Poszukiwany lud z Poznania na spotkanko tamaFanów - Ralveyn - 01-06-2014 Łiłi, dzięki Michu! :'D Katechi na drugi raz to ja wezmę też kocyk, ale ten nasz ze spotkania sobie zatrzymałem i musi być obecny na kolejnym. XD RE: [inne] Poszukiwany lud z Poznania na spotkanko tamaFanów - Katechi - 02-06-2014 Będzie trzeba obczaić czy będą jakieś promocje z darmowymi itemami xDD Tak poza tym to wstępnie w pierwszym tygodniu wakacji zapewne będę w Poznaniu, bo angielski muszę skończyć ;q Ale nie wiem jak to wyjdzie. Zawsze można się spotkać na chwilę chociaż, no i będę mieć wtedy na 100% Friends xD |