![]() |
|
.:: Michu & Carol ::. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: .:: Michu & Carol ::. (/showthread.php?tid=2636) |
RE: .:: Michu & Carol ::. - Viktor - 22-10-2014 CAROOOL, SKĄD TEN NIETOPEREK?! Kocham nietoperki, i to ten jest BIAŁY. :CCC NEED! A co do loga, to super piszecie obie i zdjęcia są super. <3 Pokrowiec też śliczny! RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 23-10-2014 Hilla, on jest szary. ^o^ Pamiętasz te naklejki z biedrąki? xd To właśnie z tych. ^^ Bo mam arkusz ze zwierzątkami i był nietoperz tam i pomyślałam, że będzie pasował no i też właśnie o Tobie od razu pomyślałam, że Ci się pewnie będzie podobać. ![]() Sorki, dziś nie wstawię nic, bo cały dzień prądu nie było i nie mogłam fot porobić i wrzucić ani nic. ;/ ...XD / I. Inka, ja to specjalnie zrobiłam i tak miało być. Aż się dziwię, że nie załapałaś, chyba nawet dziecko by takiego błędu na poważnie nie zrobiło... ;P Niestety, nie udało mi się wyhodować Kuchipatchiego i strasznie jestem tym zawiedziona... >.<" ![]() Tu status Mamecza: ![]() Animacja jak użył ulubionego przedmiotu. xD ![]() Po ustawieniu tła z laboratorium mój Mamecz zmienił formę... xDDD
RE: .:: Michu & Carol ::. - ArrianeAvenge - 29-10-2014 Te oczy Mamecza są boskie XD i świetny zrobiłaś ten pokrowiec. RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 29-10-2014 Jakie śliczne masz te zdjęcia! W czym je przerabiasz? ;v; Ta tapetka w 4u cudna jest.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Katechi - 21-11-2014 Faktycznie podobne O: Świetne tło w P's <3 RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 21-11-2014 Zostają przeca. ![]() A masz teraz opcję zmiany innych pokoi? RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 21-11-2014 Wiesz, miałam nadzieję, że przy tym największym się pojawi.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Katechi - 21-11-2014 Jaki piękny zamek <333 A z tym dekorowaniem domku to faktycznie trochę słabo o; RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 28-11-2014 Dopsz. Czas troszkę odświeżyć temat. Wczoraj dostałam śliczne Silver Blue iD, które odkupiłam od Belli. Jestem nim wręcz zachwycona. <3 ![]() OFC od razu je włączyłam, po wcześniejszym przeczyszczeniu (już mi w nawyk weszło, serio). Wykluł mi się mały chłopczyk - nie żeby to dla mnie jakaś niespodzianka była biorąc pod uwagę ostatnie 3 generacje w moim 4U. xD ![]() ![]() Dziś zlokalizowałam mój telefon do przesyłania rzeczy przez podczerwień i wgrałam sobię parę fajniastych rzeczy, np. 4 śliczne tła do pokoju głównego: dwa związane z "Władcą Pierścieni", jedno to, które miałam wcześniej w moim zielonym iD (można je znaleźć gdzieś na początku tego tematu - ma w tle pentagram), no i jedno tło związane z Devilgotchi. Czyli generalnie mrocznie. ![]() Ale spoko! Na początku grudnia będą z kolei motywy zimowo-świąteczne. Wgrałam też dwie gry: jedna taka z muszelkami i trzeba pamiętać co w której muszelce było i dopasować pary, no i ta oszukana z 9999 GP. A, i jeszcze dwie lokacje, takie dziwne jakieś, z losowaniami związane obydwie. ^_^ A tu właśnie tło z "Władcy Pierścieni" - Rivendell. <3 ![]() Z kolei w moim TMGC4U mam już ósmą generację - chłopczyk - i jak na razie miałam tylko 2 dziewczynki... Niefajnie. :< Tu mój meduzik i faceplate 'kawaii fruit', który sama zrobiłam z tych ozdobnych taśm klejących z Biedronki. ![]() ![]() Udało mi się wyhodować Orenetchi - teraz już mam wszystkich pięciu chłopców. ![]()
RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 28-11-2014 Orenetchi jest sympatyczny. ![]() Śliczne zdjęcia 4u.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Katechi - 28-11-2014 Mega to iD *-* Postacie wyglądają naprawdę super. Co do 4U... "wszystkich pięciu" xD Smutne trochę. RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 28-11-2014 Owszem, smutne... Obawiam się, że niedługo, chociaż bardzo tego nie chcę, bo uwielbiam tą wersję, będę je musiała wyłączyć i włączyć sobie np. iD L 15th Anniversary. RE: .:: Michu & Carol ::. - Thom - 28-11-2014 Bardzo fajnie wygląda to 4U z faceplate'ami Twojej roboty! A te postacie z iD zabawnie wyglądają ;p RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 10-01-2015 Nie poznaję tej postaci... xD RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 10-01-2015 Wygląda mega słodko. ;3 Fajnie, że ożywiłaś nasz temat.
|