![]() |
|
Nowe Tamagotchi: Tamagotchi 4 U (27.09.2014) oraz Tamagotchi 4U+ (18.07.2015) - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Newsy i plotki (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Nowe Tamagotchi: Tamagotchi 4 U (27.09.2014) oraz Tamagotchi 4U+ (18.07.2015) (/showthread.php?tid=2594) |
RE: Nowe kolorowe Tamagotchi w 2014? - Carol - 02-07-2014 Ok, to tak, nowe info jest takie, że tą kartę z dodatkową postacią będzie można wygrać (w Japonii, więc nie my) w jakimś konkursie i dostanie je tylko 550 osób. A teraz kolejna partia zdjęć. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I filmik: Jak widać na jednym ze zdjęć jeden faceplate kosztuje 500 yenów, czyli ok. 15 zł. RE: Nowe kolorowe Tamagotchi w 2014? - Dogz - 02-07-2014 Fajne te Tama może je kupię na gwiazdkę. Wybiorę różowe.
RE: Nowe kolorowe Tamagotchi w 2014? - Inka - 02-07-2014 Zmieniam zdanie co do obudów, ładne są. RE: Nowe kolorowe Tamagotchi w 2014? - ArrianeAvenge - 02-07-2014 a powiedziałam sobie, nawet jeśli wyjdzie nowe tama to i tak kupuję sobie idl lub p's. XD teraz już taka pewna nie jestem *o*. Podoba mi się to uczenie zachowania, jeśli się go zaniedba to jak urośnie będzie gruby xD a jak o niego zadba to szczupły i wgl. XD Obudowy mi się podobaja, nie jestem tylko przekonana do tego nfc ale, w sumie jest to wygodne, Tylko ciekawe jak to będzie z dostępnością i czy istnieje szansa że u nas się pojawi? Wiem pewnie nie ale tak naszła mnie ta myśl xp. RE: Nowe kolorowe Tamagotchi w 2014? - Katechi - 02-07-2014 Epickie *-* Te funkcje *-* Świetnie, że zajęli się systemem wychowywania tamgocziego i jego wzrostem. I wgrywanie postaci <3 A obudowy super, a to, że można wymieniać te wkładki to już zupełnie *-* Tylko wtedy najlepiej by było wybrać białe, bo więcej karteczek by pasowało xD I wcale nie wygląda na takie grube O: Jedyną wadą, jaką zauważyłam to system łączenia się... D8 To jakieś dzikie. Nie miałabym czym wysyłać rzeczy do tego. No i kolejna wada: mogą się łączyć tylko ze sobą :q A szkoda, bo gdybym była burżujem to bym kupiła sobie i 15th i to, a tak to znowu bym miała TMGT nie mogące się ze sobą łączyć xD RE: Nowe kolorowe Tamagotchi w 2014? - Rhaenys - 02-07-2014 A jak z językiem? Będzie tylko wersja po japońsku? RE: Nowe kolorowe Tamagotchi w 2014? - Viktor - 02-07-2014 Fajnie że te plakietki są z plastiku. Nie pogniotą się. Rhaenys, jasne że tak. Jedyne tłumaczenie kolorowych tamagotchi jest nieautoryzowane. RE: Nowe kolorowe Tamagotchi w 2014? - Carol - 02-07-2014 1. Wyjdą tylko w Japonii, jak wszystkie kolorowe Tamagotchi. Ale będzie je można kupić przez ebay'a. 2. Jak w Japonii, to po japońsku, jak wszystkie kolorowe Tamagotchi. 3. NFC to dobry krok w stronę postępu. Najpierw ludzie narzekają, że tmgc dalej ma podczerwień i że do dupy, a teraz jest narzekanie, że już nie podczerwień. No błagam. Za niedługo pewnie więcej sprzętów będzie to miało, nie martwcie się. 4. Obudowy są cudowne moim zdaniem. <3 RE: Nowe kolorowe Tamagotchi w 2014? - Soda - 02-07-2014 Dobrze, że są wymienne plakietki. Tamagotchi wygląda z nimi o wiele lepiej. Pewnie dali tą szarą jako zwykłą bo wtedy tama wygląda dziwnie i skłania do kupna faceplateu. XD RE: Nowe kolorowe Tamagotchi w 2014? - Liv - 02-07-2014 Technologia NFC robi się teraz bardzo popularna. Nieraz ktoś słyszał o płaceniu telefonem. RE: Nowe kolorowe Tamagotchi w 2014? - Carol - 02-07-2014 Na TamaTalk mówili, że można kupić port USB z NFC. RE: Nowe kolorowe Tamagotchi w 2014? - Liv - 02-07-2014 M się niedługo abonament kończy. Kupuje LG g2 mini z NFC
RE: Nowe kolorowe Tamagotchi w 2014? - Papillon - 03-07-2014 A mi się podoba,zwłaszcza niebieskie.Kupie sobie jak będzie już dostępne szczęście,że mam to nfc w telefonie to nie będę musiał targać dwóch(jeden normalny,drugi z podczerwienią). RE: Nowe kolorowe Tamagotchi w 2014? - Rhaenys - 03-07-2014 A ja się zastanawiam czy ten bazowy faceplate jest przezroczysty tak żeby można było sobie jakiś własny z kartki włożyć pod te szybke. RE: Nowe kolorowe Tamagotchi w 2014? - Papillon - 03-07-2014 (03-07-2014, 10:13)Rhaenys napisał(a): A ja się zastanawiam czy ten bazowy faceplate jest przezroczysty tak żeby można było sobie jakiś własny z kartki włożyć pod te szybke.Do tego faceplata raczej nic nie włożysz,przyjrzyj się dokładnie temu szaremu facepletowi i pozostałym,karteczka lub coś innego już jest wtopiona w to szkiełko lub zamknięta w nim. |