![]() |
|
Jestem .. z ... XD - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Jestem .. z ... XD (/showthread.php?tid=1934) |
RE: Jestem .. z ... XD - OsuMesu - 07-05-2012 Ok, a więc zacznijmy. XDD Nawet super zestawik poza Lindsay, chociaż ją lubię to przecież nie jestem plastikiem. XDDD Wolę być Dawn. XDD Kaczka wymiata. <3 Ok, z SoLL trudno mi powiedzieć, bo to czytać trzeba, a ja czytać nie lubię, zostańczy przy tym Terjenocośtam i Cecylii, ok? XDD Albo Sol. A Pandorka? Hm. MUSZĘ TO W KOŃCU OBEJRZEĆ. Jesteś Xerxusiem albo tym Raven'em. XDD Kim jestem z czego chcesz. XDDD A według mnie Ty właśnie jesteś Applejack, pasujesz do niej, ale bardziej do Twilight. XDDD RE: Jestem .. z ... XD - Scalee - 07-05-2012 Spoiler~ Skoro jeszcze do tego nie doszlaś, albo nie kojarzysz, ale wolę nie ryzykować. XD Cytat:GILUŚ. <3 Ravenusiowy Giiil~ <3KSERKSUŚ. <333 JESZCZE JACEK I BĘDĘ W NIEBIE. *-* Seś Alice z... ze Zmierzchu. XDDDDDDDDDDDDDDDD Kim z Kobato? XD RE: Jestem .. z ... XD - OsuMesu - 07-05-2012 ALE ALICE JEST BRZYDKA. XDDDDD A poza tym to jestem blondynką. XD A to, że Raven to Gilbert to właśnie skojarzyłam. XD Nie znam Kobato, zaryzykuję i powiem, że Kobato. XDDD Kim jestem z czego chcesz ponawiam, bo nie mam pomysłu.~ :c RE: Jestem .. z ... XD - Inka - 07-05-2012 Jesteś Buneary z Pokemonów! XD A ja kim jestem z czegokolwiek? XD RE: Jestem .. z ... XD - Scalee - 07-05-2012 Seś... Cecylia, no. c: Kim jestem z czegoś, co kochasz? XD RE: Jestem .. z ... XD - OsuMesu - 07-05-2012 Ja Buneary? XDDD Faajnie, ale wolę Pikacza. XDDD Jesteś białym Frugo. XDDDD Jakim jestem Frugo? XDDD RE: Jestem .. z ... XD - Scalee - 07-05-2012 Zielonym. XD A JA? XDD RE: Jestem .. z ... XD - OsuMesu - 07-05-2012 Czarnym. XDDDD A jakie jest Wasze ulubione, i tak trochę spamu się narobiło. XDD Ja lubię wszystkie poza różowym, bo jest gorzkie, niedobre i fe. :c A najbardziej to pomarańczowe, zielone, żółte, białe, czerwone dzisiaj wypiję, ale też pewnie dobre, a podobno ma powstać niebieskie! XDDD Znaczy wrócić, pamiętam jak piłam Frugo jak byłam malutka. <3 Inuś, jesteś żółtym Frugo, bo jest chyba najsłodsze o ile się nie mylę. XD RE: Jestem .. z ... XD - Scalee - 07-05-2012 Nie lubię różowego. Czerwone dobre. Najlepsze zielone, białe, czarne też niczego sobie. Ni ma. Kim z Chowa? RE: Jestem .. z ... XD - OsuMesu - 07-05-2012 CHOWDEREM! <33333 :3 Kim z Eda, Edda i Eddiego? XD RE: Jestem .. z ... XD - Tarjei - 07-05-2012 Kocham żółte. <3 XDD *przyłazi* Nie pamiętam tego i powiem, ze Eddiem (tak to się odmienia? XDD). XD RE: Jestem .. z ... XD - OsuMesu - 07-05-2012 Haha, Eddie. <3 Nie ma pytania. XDD Kim jestem z czego chcesz. RE: Jestem .. z ... XD - Scalee - 07-05-2012 Tiili, ew. Renatka bądź Heike. Z SoLL. XD RE: Jestem .. z ... XD - OsuMesu - 07-05-2012 CZEMU RENATKA. :C NO WEŹ, ONA JEST BIEDNA A NIE FAJNA. XDD A Tili i Heike nie kojarzę typiar, ale też pewnie jakieś zue. XD Kim jestem z czego zapragniesz. RE: Jestem .. z ... XD - Scalee - 07-05-2012 Tiili jest miliardy razy biedniejsza, jeszcze nic nie wiesz. A o Tiili nawet w cytacie nie napiszę, o nie. Renatka jest malo biedna. HEIKE TO FACET, JEDEN Z UKOCHANYCH MOJEJ MAMY, NO WEŹ. A TIILI TO BABA. Rozumiem cię, w tych imionach idzie się pogubić. XD Sol. Z SoLL. |