![]() |
|
Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Nasza twórczość (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=33) +---- Dział: Literacka (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=46) +---- Wątek: Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy (/showthread.php?tid=1875) |
RE: Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy - Even - 28-02-2012 W v7 jak tamek za dużo waży to siedzi taki gruby i trzeba mu dać leki. xD I jak sie da te leki to robi 8 kup na raz. xD Ja i chamamcia pozdrawiamy Michaela. EDIT: Łał. Już 5 stron. o.o RE: Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy - Inka - 28-02-2012 Tak, 5 stron, a wiecie czemu? Bo piszecie MNÓSTWO głupich postów. Niepotrzebnych. I szczerze mówiąc strasznie mnie to wkurza. Opanujcie się trochę. RE: Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy - Even - 28-02-2012 Inka - przecież pomagamy Zuzce opanować swoje MS. ._. RE: Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy - Inka - 28-02-2012 A twój ostatni post (pierwszy na tej stronie) co niby wnosił? To jest, jakby nie było, pamiętnik. RE: Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy - Scalee - 28-02-2012 Ale możecie to także robić przez PW, nikt wam nie broni. A Zuza chyba założyła temat do pytań, więc może się pytać w tym temacie, a nie w pamiętniku - proste. RE: Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy - Zakuro - 28-02-2012 Przepraszam za ten spam, ale wychodzi, że jest jedno pytanie wynikające z pamiętnika, a potem bałagan. Już nic nie piszcie nie na temat, dopytam się na PW, od teraz będę dodawać notki, które będzie można skomentować. EDIT: Gdyby któreś z was miało wolną chwilkę, żeby przenieść ten cały spam do mojego tematu z pytaniami? Oczywiście, jakby to nie był problem... bo to zaśmieca pamiętnik i niepotrzebnie nabija posty w nim. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 lutego, 20:55 Nasz Michaelek powinien niedługo urosnąć. Nic ciekawego się niestety nie działo, było dużo prób i prezenty od króla i mamy - najlepszym była peruka od króla. Michael z trąbką: ![]() Pokażę wam też etui dla mojego MS: ![]() Przepraszam, że rozmazane, ale ja nie potrafię się dogadać z aparatem -.- Mam nadzieję, że coś jednak zobaczycie. Ma dwa guziki dla ozdoby. Miałam lepsze ujęcia, ale nie wiem czemu, nie mogę przerzucić ich na kompa. Coś może jutro pokombinuję. 1 marca, 15:05 Wczoraj, późnym wieczorem grałam z Michaelem w gry. Musiałam na chwilę go zostawić, by się spakować - i nagle okazało się, że urósł! Nie dość, że jako nastolatek był kikitchim, na którym mi tak zależało, to teraz jest...kim? Zgadnijcie ^^ Mogę tylko powiedzieć, że moim zdaniem to najlepsza postać męska. RE: Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy - Even - 01-03-2012 Jest mametchim? ^-^ RE: Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy - Zakuro - 01-03-2012 Nie, ale wiedziałam że to odpowiesz. Dla mnie to dwa razy fajniejsza postać niż zwyczajny kujonek Mametchi XD RE: Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy - Scalee - 01-03-2012 (01-03-2012, 16:34)ZuzaBo napisał(a): kujonek Nienawidzę tego słowa i różnych jego form. Nudzi mi się, więc spróbuję. Szymek? (Shimashimatchi) RE: Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy - Zakuro - 01-03-2012 Niee. Ta postać jest raczej bardzo popularna, ale to nie Mametchi. Co do kujonka, to uznaję tylko wersję pozytywną tego słowa. Podziwiam tych, co mają piątki ze wszystkiego o_O RE: Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy - Even - 01-03-2012 Kuromametchi! RE: Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy - Zakuro - 01-03-2012 Even, zgadłaś (; RE: Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy - Lawenda - 01-03-2012 (01-03-2012, 16:50)ZuzaBo napisał(a): Co do kujonka, to uznaję tylko wersję pozytywną tego słowa. Podziwiam tych, co mają piątki ze wszystkiego o_OChyba nie znasz znaczenia tego słowa. Kujon to osoba, która ciągle się uczy, ale niekoniecznie przynosi to efekty. Co do pamiętnika, to fajny ale trochę krótko opisujesz. RE: Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy - Zakuro - 01-03-2012 Cytat:Kujon to osoba, która ciągle się uczy, ale niekoniecznie przynosi to efekty.No to ja jestem kujonem! ![]() Postaram się pisać dłuższe (: RE: Pamiętnik Muzycznej Gwiazdy - Scalee - 01-03-2012 Dzięki Cheer, sama zbyt wybuchałam złością, żeby to wytłumaczyć. I morał taki: nie należy używać slow, których się nie rozumie. A, dziękuję za podziwianie. XDD Więc od dzisiaj powszechnie wiadomo jaka jest różnica pomiędzy kujonem a osobą utalentowaną, czyż nie? Cóż, zgodzę się, strasznie krótko piszesz. Napisz raz na jakiś czas coś dłuższego. I lepsze zdjęcia tego etui też by się przydały, bo ja go nie widzę. XD Ta, nie wymyślę nic innego, bo tego posta piszę głównie, żeby mówić o kujonach... XD |