![]() |
|
EnTama - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Inne wersje (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: EnTama (/showthread.php?tid=845) |
- Viktor - 19-12-2010 Oczodajne trochę, ale ładne. To chyba cyoi, albo mi się zdaje.. - OsuMesu - 06-01-2011 Nie, Hilla to nie cyoi, to limitowane z dwupaku jesiennego, mam oba. :3 RE: EnTama - Ralveyn - 13-03-2015 Hmnh, ma ktoś może jakąś tabelkę/opis, co do czego dodać, by z tych rzeczy co się kupuje, coś wyszło? RE: EnTama - Ralveyn - 13-03-2015 Dzięki wielkie! ^^ Świetny pomysł z tym jest. RE: EnTama - Katechi - 13-03-2015 Ale mega o: Chyba kiedyś widziałam tą tabelkę i niby wiedziałam o tym, że tam coś takiego jest... Eh, ta wersja jest tak bardzo lepsza od v4 ;_; Może kiedyś kupię. Chyba dodam do listy xD RE: EnTama - Viktor - 13-03-2015 A ja wiem czy lepsza? Obie wersje się wyrównują. W EnTama np. nie ma minigierek w pracy ani nic, itemki są nudniejsze... Nie wiem czy w ogóle te dwie wersje da się porównać, bo bardzo inne są. RE: EnTama - Ralveyn - 13-03-2015 Yuuup, Hilla ma totalnie rację. Włączyłem sobie dzisiaj też właśnie v4, bo zatęskniłem i teraz widzę, jak te dwie wersje bardzo się różnią. Obydwie są super - fakt, ale raczej trudno je porównać do siebie. RE: EnTama - Viktor - 13-03-2015 O, i o ile ten wędrowny sprzedawca to fajny pomysł, to jednak wkurza że nie możemy sami sklepu odwiedzić. No i zwykle przynosi to samo albo coś czego nie potrzebujemy. No i jednak na wyłączeniu e-tamago EnTama i UraTama ucierpiały sporo... RE: EnTama - Dogz - 13-03-2015 EnTama i v4 są super. Tak samo jak v4.5 i UraTama tylko, że UraTama łatwo rozpoznać poprzez niebieskie pikselki. Np. w EnTama możemy mieć bobasy w kształcie ? A w v4 mamy Gozarutchiego itemki mamy, parasolkę, ubrania, instrumenty inne postacie a w EnTama tego nie ma. Ale kocham te wersje tak samo. RE: EnTama - Katechi - 13-03-2015 OOOO: Myślałam, że to nie traci niczego co ma v4. Dobrze wiedzieć :q To chyba jednak nie lubię go już tak bardzo xD RE: EnTama - Carol - 13-03-2015 No to nie wiem dogz skąd wzięłaś takie bzdury, ale itemki też są i to sporo. Tylko nie pod ikonką z grami. Najpierw się dowiedz, a potem mów. -___________________________-" Hilla, ściągnij sobie EnWarehouse to wszystko będziesz miała, bez używania e-tamago. RE: EnTama - Viktor - 13-03-2015 Wiadomo, EnWarehouse mam, ale jednak e-tamago było takie no... fajne. Było widać jak tamek chodzi do sklepu, jak gra z nami, w ogóle... RE: EnTama - Carol - 13-03-2015 Ano to kwestia wszystkich tamatown to osobna sprawa... Na moim Tumblr jako nagłówek wrzuciłam animację ze starego Tamatown dla v3 i muzyczkę, często tam wchodzę i po prostu patrzę i słucham i wspominam. XD // off RE: EnTama - Katechi - 13-03-2015 Eh, ta muzyczka ;-; //off Czyli to tamagotchi miało też swoje miasteczko? Było mniej więcej takie samo? RE: EnTama - Viktor - 14-03-2015 Było zupełnie inne, nasze TamaTown to jakiś fanatyzm był. Kochałam e-tamago. ;__; |