![]() |
|
Jezeli mozna to nazwac tworczoscia. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Nasza twórczość (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: Jezeli mozna to nazwac tworczoscia. (/showthread.php?tid=424) |
- Lawenda - 11-12-2010 magnes. napisał(a):Nic, tylko powiedzieć 'Kto się lubi, ten się czubi 'Tak. ![]() Mogłaś dać im potańczyć. XD - Juls - 27-12-2010 Nie ma dalszych losów? D: Coffe, no zakończ pamiętnik, lub pisz dalej. :-) Sorry, że odświeżam, no ale.. : ( - Coffe - 27-12-2010 Ale dziś sobie myślałam żeby napisać, bo balunia ma jajko!! 27.12.10.r Mam dwie wiadowmości. Jedną dobrą a drugą złą. Dobra jest taka że Balunia i Ballon mają jajko z którego wykluje się mały balonik. Balunia już wie że to będzie chłopczyk więc dałam mu imieę Jack. Zła jest taka, że Balloon powoli umiera. Znika w oczach, jest co raz mniejszy . Balunia całymi dniami przesiaduje nad nim. Balloon jest chory na spuścipowietrzus-bardzo dotkliwa choroba wśród balonów. Nie ma na nią lekarstwa, tylko czekać na śmierć. Balloon jest dopiero w 2 stopniu tej choroby, a stopni jest 5. Jeszcze może pożyć z 2 tygodnie. Oby dzidza się wykluła przed jego śmiercią. Sorki że tak krótko, ale nic nowego się nie wydarzyło. - Herbata - 27-12-2010 :'( A już wiadomo kiedy Jack się narodzi? - Juls - 27-12-2010 Oo, biedny Ballon. Żeby przeżył.. :> Pozdrów. - Coffe - 27-12-2010 Lekarz powiedział nam że ok. 31 grudnia ;'( - kurolove - 27-12-2010 Biedny balon, miał zostać dumnym ojcem, a nie dowie się, czy synek zda do 5 klasy... Nawet ciężko mu będzie go przytulić... - Coffe - 27-12-2010 Jakoś to będzie ): - India - 27-12-2010 Ballon, niee! *beczy* Pozdrów ciężarną Balonicę, a Balonka pozdrów. :[ - kurolove - 27-12-2010 Nawet sama zrobiłam balony. Kontynuuj, jeden jest lekarzem, moze chorobę da się uleczyć rozwiązujac supeł i nadmuchując ponownie balona. Podziałało na jednym z moich starych, reszta pękła podczas operacji. - Coffe - 29-12-2010 29.12.10 Wesoła nowina!!! Jack się urodził! Jest bardzo ślicznym dzidziusiem. Oto jego fotki: - W jajeczku -Balunia go trzyma -Balloon go trzyma - Z bliskaI A`propos Balloona wczoraj był on w 4 stopniu choroby, a dziś jest w piątym. Żle z nim. Był większy od baluni, a teraz jest mniejszy od Jacka!!! Popatrzcie! -wczoraj -dziśDoktor powiedział, że jutro albo w piątek on niestety umrze... ;'(. Smutno mi i baluni. Jackuś chyba też wyczuwa smutny nastrój. Przepraszam że bięcej zdjęć niż treści ale opisywanie Balloona na łożu śmierci jest trochę przygnębiające... - Luu - 29-12-2010 Aa, biedny Balloon :< Umiera, a dalej sie jak glupi usmiecha XD - Coffe - 29-12-2010 blue napisał(a):Jejku, nigdy nie wpadłbym na to, że baloniki wykluwają się z jajeczek!No! Aaaale mam wyobraźnie O3O - Cherry - 29-12-2010 Twoje pomysły mnie zadziwiają. Luu napisał(a):Umiera, a dalej sie jak glupi usmiecha XDLiczy się pozytywne podejście. : D - Coffe - 29-12-2010 Z minute na minutę robi się mniejszy D': |