![]() |
|
HATCH WIOSENNY 2016 - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +---- Dział: Hatche - wykluwacze (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=48) +---- Wątek: HATCH WIOSENNY 2016 (/showthread.php?tid=3216) |
RE: HATCH WIOSENNY 2016 - Viktor - 29-03-2016 Bo on jest darmowy, te bileciki były chyba dostarczane w jakimś evencie czy coś. Więc nie bój się, kupowego ślimaczka jeszcze zobaczysz! XD RE: HATCH WIOSENNY 2016 - Carol - 29-03-2016 Ja Was strasznie przepraszam, nie wycofalam sie z hatcha i v5 dalej na chodzie, tylko u mamy na swieta bylam i nie mialam jak ladnie zdjec wrzucac, wszystko nadrobie.
RE: HATCH WIOSENNY 2016 - Lera - 29-03-2016 (29-03-2016, 14:30)Ralveyn napisał(a): Pfff, to Ci powiem, że jestem rozczarowany teraz tak troszkę. D: Nie miałem o tym pojęcia. Wychodzi na to, że jak się już zdobędzie dorosłą postać, to koniec zabawy. D: A wiesz może jak to jest z grupą Bikkuri? Trzeba coś jeszcze mieć prócz kuponu? Bo teraz to wszystko już jest możliwe i pewnie nie zdobędę ślimaka kupki.:/ O jaką wersję chodzi? RE: HATCH WIOSENNY 2016 - Dogz - 29-03-2016 (29-03-2016, 20:18)Lera napisał(a):(29-03-2016, 14:30)Ralveyn napisał(a): Pfff, to Ci powiem, że jestem rozczarowany teraz tak troszkę. D: Nie miałem o tym pojęcia. Wychodzi na to, że jak się już zdobędzie dorosłą postać, to koniec zabawy. D: A wiesz może jak to jest z grupą Bikkuri? Trzeba coś jeszcze mieć prócz kuponu? Bo teraz to wszystko już jest możliwe i pewnie nie zdobędę ślimaka kupki.:/ O UraTama.
RE: HATCH WIOSENNY 2016 - Carol - 29-03-2016 Maciek, tylko upewnij sie, ze dobry masz, bo sa trzy bileciki ponumerowane 1, 2 i 3. Nie jestem pewna ktory daje ktore postaci... RE: HATCH WIOSENNY 2016 - Ralveyn - 30-03-2016 Carol, szpoko szpoko! Zatem ja czekam na jakieś super zdjęcia od Ciebie. 8D Hmnh, ja mam ten drugi kupon, bo chciałem postać z drugiej tabelki, ale faktycznie to może być trochę bardziej skomplikowane niż mi się wydaje, więc poszukam gdzieś jakiś instrukcji. Dzięki. c: RE: HATCH WIOSENNY 2016 - Carol - 30-03-2016 Ja pamietam, ze sie kiedys pokierowalam kolejnoscia z tabelki i mi wlasnie nie wyroslo tak jak chcialam, wiec chyba nie sa po kolei tam. D; Moja rodzinka wyrosła na najbardziej 'rozwiniętą' z karty wzrostu. ^__^ Mają bonds per. na 100%: ![]() Są tacy słodziutcyyy! ![]() ![]() ![]() Niedawno wrócili z wycieczki. ![]()
RE: HATCH WIOSENNY 2016 - Katechi - 30-03-2016 Uwielbiam tą postać w czapeczce <3 I ta dziewczynka też super <3 RE: HATCH WIOSENNY 2016 - Pumpkin - 30-03-2016 Też uwielbiam tą dziewczynkę, nie dość, że to filiżanka herbaty to jeszcze ma na górze "coś" w kształcie serduszka ^^ Postaci z v5 są przeurocze, chętnie bym swoje włączyła ale się zraziłam przez uszkodzony dźwięk, pipczy tak cichutko, że już raz o nim zapomniałam i mi padło :\ RE: HATCH WIOSENNY 2016 - Dogz - 30-03-2016 Ja też ją lubię tą dziewczynkę filiżankę, a to w kształcie serduszka to para gorąca z herbaty ^-^. RE: HATCH WIOSENNY 2016 - Ralveyn - 30-03-2016 (30-03-2016, 12:13)Carol napisał(a): Ja pamietam, ze sie kiedys pokierowalam kolejnoscia z tabelki i mi wlasnie nie wyroslo tak jak chcialam, wiec chyba nie sa po kolei tam. D;Sprawdziłem i z tymi kuponami jest tak: 1 - Gosutchi, 2 - Washikitchi, 3 - Reinbotchi. Czyli tutaj akurat kolejność tabelki się sprawdza. ^^ Śliczne zdjęcia! Akurat masz moje trzy ulubione postacie z v5. 8D I jak wszyscy - jaram się postacią która wygląda jak filiżanka. Jutro postaram się wrzucić jakieś zdjęcia, akurat moja postać powinna zmienić się w specjalną, jeżeli wszystko dobrze zrobiłem. RE: HATCH WIOSENNY 2016 - Carol - 30-03-2016 Nie masz pojecia jak mnie ciesza i motywuja Twoje komplementy na temat moich zdjec. <333 RE: HATCH WIOSENNY 2016 - Ralveyn - 02-04-2016 Wczoraj już marudziłem, że nie udało mi się uzyskać postaci specjalnej, a dzisiaj - proszę kto to wyrósł! Teraz rozumiem, wyrobienie takiej figury zajmuje więcej czasu. B) ![]() ![]() A jak się wyginał rano pod drzewem, wohooo.XDDDDDD Żadna specjalna animacja z nim w roli głównej nie będzie wyglądać dobrze.XD No ale shhh, postać specjalna to postać specjalna! Tylko nie wiem, czemu tak długo rósł. Ta przemiana zajęła znacznie więcej niż 72 godziny.:<
![]() Mimo wszystko jednak postanowiłem zaprosić swatkę, cieszę się z tej postaci (chyba XD), ale jednak bardziej zależy mi na ślimaku-kupce. c:
![]() I tak Bezimienny postanowił poślubić zasłonę prysznicową. No nic, szanuję.XDDDDDDDDDDD
![]() A na świat przyszedł maluch z grupy Bikkuri, yassss! :'D
Cóż, mój hatch właśnie się zakończył. Jestem z niego bardzo zadowolony, naprawdę. Cieszę się, że tak systematycznie wrzucałem zdjęcia.;;; Ura nie wyłączę, będę hodować dalej, no bo halo, ślimak-kupa! Także myślę, że przeniosę się z Ura do mojego pamiętnika po prostu. c:
RE: HATCH WIOSENNY 2016 - Katechi - 02-04-2016 Ja tam całkiem lubię tą postać XDDD Kojarzy mi się z jakimś hatchem konkursowym, czy czymś, co było na forum XDDD A ta zasłona mnie zabiła XD RE: HATCH WIOSENNY 2016 - Carol - 02-04-2016 Macio, ale Twój hatch się skończy dopiero jak zaczniesz nową generację, tzn. jak dorosły odejdzie. ![]() Mi się rodzinka w grubasy zamieniła. x'D Muszę ich koniecznie odchudzić... ![]()
|