![]() |
|
.:: Michu & Carol ::. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: .:: Michu & Carol ::. (/showthread.php?tid=2636) |
RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 15-10-2014 Hie hie hie! Ną, to teraz jak już Michu dostała swoje Tamagotchi 4 U, możemy Wam w dwójkę przybliżyć superanckość tej wersji. (: Wrzucę tu zdjęcia, które zrobiłam do tej pory, potem będę uzupełniać na bieżąco. ^^ Moje 4U z kartą Rolatchi: ![]() Mój mały chłopczyk w ogródku. ;3 ![]() Wypełniony profil. ;D ![]() Śpioszek. :3 ![]() Kuromametchi! :'D ![]() Otaku Kuromametchi - zmienił się po spotkaniu Lovelitchi w parku. (widzicie miniaturkę Lovelitchi na jego wachlarzu? xd) ![]() Pokrowiec. ;3 ![]() Umiejętności do zdobycia (brakuje mi sprzątania ^^") ![]() Widzicie te worki? Pominęłam kilka razy wołanie o sprzątanie (18:00) i po paru dniach w pokoju zaczęły się walać worki ze śmieciami - o wiele fajniejsza opcja niż zmiana pokoju na pomarańczowy. ;__; ![]() Dziś Kuromametchi zdobył ostatni symbol (zeżarł pizzę) ![]() I wysłałam go do swatki I tak się zaczęła druga generacja (: ![]() Słodziak! ;D
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 16-10-2014 Yeey, mega że znowu tu się będzie coś działo! Totalnie nie ogarniam tamków w tej wersji, większość dla mnie wygląda jak bobasy, ale mega słodkie są.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Thom - 16-10-2014 Ładne zdjęcia A co do filmiku, jakoś długo trwa "ten cały proces" ;p
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 17-10-2014 Owww, faktycznie razem te dwie wersje wyglądają super! Super zdjęcia.^^ RE: .:: Michu & Carol ::. - Thom - 17-10-2014 Bardzo ładnie razem te kolorowe wyglądają Fajna ta niebieska postać w 4U, szczególnie w przybliżeniu, czy co to tam jest ;p
RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 18-10-2014 Wczoraj moja dziewczynka w kształcie kwadracika tofu ewoluowała. Teraz mam super słodką Rolatchi. ^o^ ![]() Udało mi się osiągnąć 100 połączeń z telefonem T. i mam też ładniejszy ogródek i domek. <3 ![]() Wczoraj rano w parku śmieszna postać sprzedała nam te oto krejzi bryle. xD Ponadto zmieniłam wygląd pokoju. ![]() Dziś z kolei kupiłam jej chyba z 3 nowe sukienki, tu ma założoną taką fajną czerwoną. ^^ ![]() A jak siedziałam w busie w drodze do Katowic to ją posyłałam do szkoły i teraz ma już wszystkie umiejętności. (:
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 18-10-2014 Carol, planujesz jeszcze zrobić filmik po polsku z 4u? ;u; Super są te ubranka! Dużo ich w tej wersji? ^^ RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 18-10-2014 Zrobię, tylko nie mam na to czasu, cały czas mnie w domu nie ma, a do tego jest potrzebne dobre światło dzienne. RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 19-10-2014 Rolatchi to ta postać z tej karty tak? Super pamiętnik.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 19-10-2014 Dziś Rolatchi zdobyła czwarty Lucky Item ![]() Jutro ją wysyłam do swatki.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 19-10-2014 Carol, ten nietoperek jest cudowny. ;u; Skąd go masz? Jest jakaś fajna animacja jak postać bawi się tymi ulubionymi itemkami? ^^ RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 21-10-2014 Tak jak już wspomniałam, Rolatchi miała już 4 Lucky Items, więc chciałam ją wysłać do swatki. ![]() Problem w tym, że jakimś cudem...... Miała 0 lat. o.O ![]() Tak więc musiałam ją wczoraj, na czas moich zajęć na uczelni, zostawić z nianią. ![]() Po powrocie z uczelni postanowiłam spróbować jednej rzeczy. Przestawiłam zegar na 23:59 i poczekałam minutę. Tak!!! ![]() Od razu ją wysłałam do swatki. ![]() I teraz mam słodkiego małego chłopczyka. ;3 Staram się wyhodować Kuchipatchiego - życzcie mi szczęścia. xD
RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 21-10-2014 Super pokrowiec zrobiłaś na swoje 4u z okienkiem. ^-^ Fajnie to wygląda otwierasz okienko do Tamka. Świetnie prowadzicie Carol i Michu.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 21-10-2014 (21-10-2014, 19:11)Dogz20 napisał(a): Super pokrowiec zrobiłaś na swoje 4u z okienkiem. ^-^ Fajnie to wygląda otwierasz okienko do Tamka. Dzięki. ![]() Zależało mi na tym, żeby się nie porysowało jak je noszę w torbie na uczelnię, a też żebym miała szybki dostęp do niego. Więc teraz nie muszę go w ogóle wyciągać z pokrowca. ![]() Mama mi taki pomysł z tym okienkiem podsunęła, jak jej robiłam pokrowiec na odtwarzacz MP3, a ta zasłonka na okienko to z kolei pomysł T. ![]() Tacy mnie kochani, inspirujący ludzie otaczają.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Thom - 21-10-2014 Faktycznie, pomysłowy pokrowiec, fajny ^^ Życzę powodzenia w zdobywaniu Kuchipatchiego! |