Forum Tama-World
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Wątek: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? (/showthread.php?tid=915)

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Katechi - 21-08-2015

Dużo ubrań i to z przecen \o/

A dzisiaj czipsy z Biedronki. Szynka i chrzan - polecam smak jak ktoś lubi ostre, ja nie lubię... v_v

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 21-08-2015

Nie lubie ostrego zarcia, ale z jakiegos powodu ostre chipsy mi leza, szczegolnie te lays ostre, ale te z najnizszym wskaznikiem ostrosci (papryczka chili?). xd

Picie kupowalam.

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 21-08-2015

Lidlowe chipsy o smaku wasabi 10/10, jak się przyzwyczaisz do ostrości to smak mega jest. Ale nie wiem czy je nadal sprzedają...

Obiad na pyszne.pl zamówiłam.

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Ralveyn - 21-08-2015

Ja kiedyś w siebie pchałem tylko to, co ostre, ale od dłuższego czasu jakoś niczego takiego tknąć nie mogę. :/ A szkoda, bo to dobre na trawienie... no może nie chrupki, ale przyprawmy i papryka. Duży uśmiech

Umn... nakreśliłem mamie listę rzeczy które potrzebuję do szkoły jeszcze, więc mi pewnie to kupi, liczy się też tutaj, prawda?XD

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 31-08-2015

Gratki Michu. Duży uśmiech

Wii U ostatnio kupiłam i przyszło! Fiu, nie było ŻADNEGO problemu podczas instalacji! Więc teraz myślę nad grą.

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Ralveyn - 31-08-2015

ILE DOBROCI. ;______________________; I ta zawieszka, omamo. Gratkiiii!

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Lyree - 31-08-2015

Etui na telefon, Mam teraz białe i strasznie mi się podoba, mój telefon cudnie w nim wygląda. <33 lofloflof. Postaram się nie zniszczyć tego jak stare fioletowe. :C a to jeszcze pachnie nowością. <3 i teraz dopiero znów widać, jaki ładny jest mój telefon. Jednak nie potrzebuje żadnego nowego, wystarczy że trochę zadbam o ten.

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Katechi - 31-08-2015

Wodę smakową z Gwiezdnych Wojen (uzależnienie, serio) (od GW, nie od wody smakowej); soczek; Lion. A poza tym z mamą kupiłam kremik do twarzy i żel antybakteryjny do rąk.

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - ArrianeAvenge - 31-08-2015

24 farby akwarelowe w tubce, blok do nich, pędzelek, album na zdjęcia z tego rocznych wakacji, perfumy ,tusz, lakier.

I mam ochotę kupić sobie coś ładnego i ramki do zdjęć Uśmiech

Michu mogę zapytać, gdzie kupiłaś taką fajną zawieszkę? Oczko

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 31-08-2015

BRYLOCZEK XDDDDD

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - ArrianeAvenge - 01-09-2015

Dzięki super są Uśmiech

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 08-09-2015

Piżamę w Carry i dwie obudowy na telefon, jedna w Sinsayu (4,99 XDDD), a druga w Clarie's. W Zabrzu mają taki wybór tam, że szok, w Gdańsku już dawno przebrane półki, a tu jeszcze tyle ciekawych wzorów. Duży uśmiech

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 08-09-2015

Szufladki w biedronce za 17 zl! Duży uśmiech

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Ralveyn - 16-09-2015

Michu, mam nadzieję, że nie będziesz zła, że też sobie kupiłem taki brYloczek. Uśmiech
[Obrazek: the-legend-of-zelda-majora-s-mask-3ds.jpg]

[Obrazek: bryloczek-pokemon-oras-mudkip.jpg]

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Lyree - 16-09-2015

Lekarstwa i herbatki na uspokojenie. 8) XD