![]() |
|
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? (/showthread.php?tid=915) |
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 11-08-2015 W sumie racja, w takim razie chyba zwykłe kredki crayoli są dobre, ale one chyba drogie są. Ja polecam flamastry akwarelowe ale to już wydatek jest, chyba że ktoś w empiku znajdzie takie podwójne flamastry w takiej tubie, one działają podobnie jak akwarelowe i super się nimi koloruje. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 11-08-2015 Sandały na koturnie, niebieskie półbuty i szaro-różową narzutkę. :3 RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 11-08-2015 Nowy kalendarz (w sumie za to mi mama zapłaciła) i nowe pióro. ![]()
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Rhaenys - 12-08-2015 Kredki bambino można temperować
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 12-08-2015 (12-08-2015, 01:02)Rhaenys napisał(a): Kredki bambino można temperowaćTo + kredki swiecowe sa ohydne, kartki sie potem od nich lepia. D; Ja tam nie mam problemow z kolorowaniem drobnych rzeczy bambino.
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 12-08-2015 Takie tanie świecowe owszem, ale z crayolą nie ma takiego problemu, w sumie to one rysują bardzo podobnie do bambino a chyba więcej kolorów mają. Jak wrócę to pokażę moje kartki pokolorowane świecówkami. A ostatnio kupiłam obudowę do telefonu w kształcie frytek. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Arisu - 16-08-2015 Operettę Freaky Fusion i dwie książki. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 16-08-2015 Jakiegoś ptaszka fujarkę (XDDD) na jarmarku. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Ralveyn - 19-08-2015 Tak na poprawę humoru. c: Cały czas od kiedy gram w Poki (na emulatorze jeszcze), wybierałem głównie te wodne, także Omega Ruby będzie miłą odmianą w której obiecałem sobie zmienić typy poków, które będę łapać. XD Chociaż podejrzewam, że na starcie i tak wybiorę Mudkipa, bo jest super uroczy. >: D No chyba, że jakimś cudem się przekonam do form Torchica. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Ralveyn - 19-08-2015 Dziękiii! Mam nadzieję, że przyjdzie w tym tygodniu.
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 19-08-2015 Gratki! Też w końcu muszę sobie sprawić OR/AS (nie wiem jeszcze które)."Long Live The Queen" na steamie, polecam w 10000000000000000%. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Ralveyn - 19-08-2015 Dziękiiiii! Chciałem właściwie Black/White, ale... kupię je jednak we wrześniu. XD Do tego czasu pewnie już przejdę te Poki. XDDD RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Inka - 21-08-2015 Bilety na pociąg, hah. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 21-08-2015 "Tajemny Ogród", w końcu mogłam kupić i dzisiaj przyszło, właśnie stronę tytułową koloruję.
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 21-08-2015 Kilka motkow wloczki, naklejki z biedronki. |