Forum Tama-World
.:: Michu & Carol ::. - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: .:: Michu & Carol ::. (/showthread.php?tid=2636)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

RE: .:: Michu & Carol ::. - Diamond - 04-02-2018

MOGŁEM SIĘ DOMYŚLEĆ. XD KLONY

RE: .:: Michu & Carol ::. - Abstrakt - 04-02-2018

Bo bliżej podchodzi i przystawia te łapki do buzi w uśmiechu łobuziaka. XD

RE: .:: Michu & Carol ::. - Diamond - 04-02-2018

Violetchi pasuje pod kolor iD xD

RE: .:: Michu & Carol ::. - Viktor - 05-02-2018

Koniecznie powiedz czy fajne!

RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 05-02-2018

Nowe kupiłaś?
Fajne jest nawet. Uśmiech

RE: .:: Michu & Carol ::. - Lyree - 05-02-2018

Jeju mi się postać Gudetama tak podoba. XDDD To leniwe jajko jest genialne. I z tego co widziałam to to Gudetama Tama fajnie śpi i fajne jest jak umrze. xD Gdzieś widziałam zdjęcie umarłego z napisem "hard boiled death" i to mnie tak rozbawiło. xD

RE: .:: Michu & Carol ::. - Bella - 09-02-2018

Jaki śliczny ten zmiksowany tamek! <3 Bardzo mi się podoba.

No i czekam na nowy nabytek, kiedy powinien do Ciebie dotrzeć?

RE: .:: Michu & Carol ::. - SilviosLinda - 09-02-2018

Gaaah i wszyscy teraz Keitai/Akai i Mixa odpalili, a ja nie mam łyyyyy xD
Znowu różowo będzie? Nie trzymaj nas w niepewności Michu! Co to będzie?

RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 09-02-2018

Michu podoba mi się Twoje Keitai za ile kupiłaś je?
Śliczne ma tło na ekraniku jak Tamagotchi z 1996 roku. Uśmiech

RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 09-02-2018

To super nawet tanio. Duży uśmiech

RE: .:: Michu & Carol ::. - Diamond - 09-02-2018

(09-02-2018, 11:49)Michu napisał(a): Postanowiłam zarobić z nim trochę łatwych pieniążków, więc w tym celu udaliśmy się do lasu, jakkolwiek dwuznacznie by to nie brzmiało XDDDDDD

XDDDD

Michu ale masz świetną obudowę tego Keitai Duży uśmiech No i czekamy na nowego członka rodziny Duży uśmiech

RE: .:: Michu & Carol ::. - Lyree - 09-02-2018

Masz teraz piękne Tama włączone! Tak jak mówiłam, mega podoba mi się to Keitai, lubię całe białe Tama, to wygląda naprawdę ładniutko. Dwa różowe kolorowe też wyglądają pięknie. C:
A jaka wersja ma tylko różowy kolor to nie wiem, więc dla mnie to żaden spoiler. XDDDD Ale ciekawi mnie, o co powiększy się różowa rodzinka!

(09-02-2018, 11:49)Michu napisał(a): Postanowiłam zarobić z nim trochę łatwych pieniążków, więc w tym celu udaliśmy się do lasu, jakkolwiek dwuznacznie by to nie brzmiało XDDDDDD
XDDDDD

(09-02-2018, 11:49)Michu napisał(a): Wybraliśmy trzecią opcję, w której pojawia sie zwierzaczek i przysypuje tama piaskiem. Lajri słuchaj, bo fajne! Duży uśmiech I jak juz nas przysypie, to dzieją się różne randomowe rzeczy i jedną z nich jest obsypanie pieniążkami. Wystarczy w  kółko i w kółko odwiedzać to miejsce i można w miarę szybko uzbierać bardzo dużo pieniążków. Oczywiście to, czy pieniążki się pojawią jest całkowicie losowo, więc trzeba mieć troszkę cierpliwości i tamek może stać się mega bogaty. XD Ja tak zawsze robię, bo pierścionek ten lepszy jest drogi, a niezbyt lubię wbudowane gry. :<
OOOOO właśnie dzisiaj mój Tama urósł i to miejsce się odblokowało! Byłam tam raz, mój naburmuszony Mametchi trochę się tam rozchmurzył, ale pieniążków nie było. Dzięki za to info. 8) Będę często odwiedzać to miejsce. XDDDD

RE: .:: Michu & Carol ::. - Diamond - 10-02-2018

Kuromametchi to jedna z moich ulubionych postaci więc super. Duży uśmiech Jak patrzę na wasze pamiętniki to chcę już Mixa swojego. D:

RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 10-02-2018

Kuromametchi jak zje pizzę to czerwony będzie. Uśmiech

RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 11-02-2018

Baterie się zbuntowały więc trzeba je ukarać w postaci pozostawienia w specjalnym pojemniku na baterie. XD