Forum Tama-World
.:: Michu & Carol ::. - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: .:: Michu & Carol ::. (/showthread.php?tid=2636)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

RE: .:: Michu & Carol ::. - Frogless - 10-01-2018

Michu podjęłaś decyzję Duży uśmiech Gratuluję i trzymam kciuki, żeby szybko doszło :***

RE: .:: Michu & Carol ::. - SilviosLinda - 10-01-2018

No właśnie! Co jak co ale za mało tu u nas pamiętników, więc ja jestem jak najbardziej zachwycona Twoim powrotem do pisania tutaj Duży uśmiech No i gratuluje nowego zakupu Uśmiech

RE: .:: Michu & Carol ::. - Lyree - 13-01-2018

Te sweterki są takie śliczne, szczególnie podoba mi się ten biały. <3

RE: .:: Michu & Carol ::. - Diamond - 20-01-2018

OOO to super że już przyszło Duży uśmiech Szybko bardzo. Ta Violetchi pewnie jeszcze długo będzie w iD L Duży uśmiech

RE: .:: Michu & Carol ::. - SilviosLinda - 20-01-2018

Kuurcze to ID jest piękne! Kusi mnie bardzo żeby sobie samej sprawić i wbrew moim uprzedzeniom różowy prezentuje się super Duży uśmiech

RE: .:: Michu & Carol ::. - Abstrakt - 20-01-2018

Uwielbiam jak dobierasz kolorystycznie sweterki do swoich Tamagotchi. Duży uśmiech

RE: .:: Michu & Carol ::. - Lyree - 21-01-2018

Ojeeeej, bliźniaki!
Kurczę, ale to dziecko w moim to chyba takie bez imienia i w ogóle bo nie udało mi się nic wpisać jak je odpalalam. XDDDD
Twoje jest śliczne i jak nowe. I ta gwiazdkaaaa. Ale moje teraz też super wygląda.
A to różowe też jest śliczne!

RE: .:: Michu & Carol ::. - Lyree - 21-01-2018

Aaaaa, wydawalo mi się że w v4.5 była taka postać bez imienia ani mojego ani jej. o: jak tak to fajnie. ^^ ale tbh nie przypominam sobie bym nadawała takie imie. XDD Ale może to już dawno było i gdy je odpaliłam jakiś czas temu to wzięłam właśnie jakiś mega stary download. Pewnie to V4 nie udało mi się nazwać tylko odpalić i dać mu życie by zdechło bo nic się nie dało. XD i to pamiętam że potem zresetowałam jeszcze.

RE: .:: Michu & Carol ::. - Diamond - 21-01-2018

Ale ci Michu zazdroszczę tego V4.5. D: JAKIE TO CZASY NASTAŁY ŻE CZARNO BIAŁEGO TAMAGOTCHI ZAZDROSZCZĘ. XDDDD MUSZĘ UZUPEŁNIĆ KOLEKCJE O TE STARSZE WERSJE CONNECTION, TYLE WSPOMNIEŃ. D:

RE: .:: Michu & Carol ::. - Diamond - 23-01-2018

Kurcze brakuje mi łączenia w TMGC. Akurat aktualnie mam takie wersje że żadna ze sobą nie może się połączyć. Smutny Ale jak już V4.5 od Abstrakta przyjdzie to postaram się połączyć V4 i V4.5. Duży uśmiech

RE: .:: Michu & Carol ::. - SilviosLinda - 23-01-2018

Pamietam, jak kupowałam idl i najtańsze nowe było akurat białe i byłam strasznie niezadowolona, bo chciałam każdy kolor tylko nie biały xD oczywiście teraz patrzę na tamki Michu i „No jakie piękne to idl” Hahaha zawsze ładniejsze u kogos mimo tego, że mam identyczne. Może to przez to różowe id, bo się razem ładnie komponują? Nie wiem xD

Ooo kurde, to jakaś specjalna opcja w id, że się kwiatki w ogródku ustawia?

RE: .:: Michu & Carol ::. - Abstrakt - 23-01-2018

Kwiatki zimą? Duży uśmiech Michu oszukała warunki pogodowe, prezenterzy pogody jej nienawidzą. Sprawdź czemu! xD

Eeej, ale ingerencja w ogródek to super opcja! Zastanawiam się czy tych ekoludków nie spotyka się też w iD L. Bo widziałem coś podobnego na zdjęciu w instrukcji przy objaśnieniu opcji parku (tzn. były tam jakieś zielone ludziki) ale japońskich krzaczków niestety nie rozczytam.

Ale czaaad. Właśnie o to samo miałam zapytać odnośnie idl. Kurde, Michu kusicie razem z Diamondem tymi id. Znając życie i mnie zaraz będę buszowac na ebay albo JYW xD

RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 23-01-2018

W ID L jest opcja, że można posadzić drzewko i potem kiełkuje i są z tego kwiatka owoce itemki. Uśmiech