![]() |
|
Maciejowa gromadka. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Maciejowa gromadka. (/showthread.php?tid=2517) |
RE: Maciejowa gromadka. - Bella - 13-01-2019 O kurczę, liczyłam, że będziesz mieć innego dorosłego, skoro miałeś inne dziecko i nastolatka niż ja, a tu też Mamecz. Odważny wybór genów do miksowania, jestem mega ciekawa, co wyrośnie z Małej Pizzy. ![]() Ale na Sushimana to uważaj, ponoć jego geny zostają na zawsze. XD RE: Maciejowa gromadka. - Katechi - 13-01-2019 Pukatchi taka śliczna *-* I bardzo ładny ekonomiczny sposób na ukazanie losów tamcia. A pitcową dziołszkę też bym brała B) Przez żołądek do serca czy coś. A Mała Pizza jest przeurocza, te rzęski i w ogóle ;___________________; Skoro tak bardzo patrzy na składniki na pizzę to pewnie przydałby się jej jakiś Serotchi albo Bekontchi ;---) EDIT: OTO ONI ---> >>KLIK<< RE: Maciejowa gromadka. - Lyree - 13-01-2019 Awww, połączeni przez miłość do chleba. <3 Przy takiej miłości nie potrzeba drogich pierścionków. :'D Trzymam kciuki za Małą Pizzę - że nabierze trochę więcej entuzjazmu do życia i za jej kolekcjonowanie składników. ^^ RE: Maciejowa gromadka. - Dogz - 13-01-2019 Maciek a miałeś włączone P2 zapomniałeś o nim? RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 13-01-2019 @Marta, tbh ja naprawdę liczyłem na to, że właśnie wyrośnie mi ten z sushi na głowie, ale mehh.:< W sumie, to jak tak teraz myślę, to jeszcze nie widziałem, żeby komuś się trafiła "czysta" postać z tej nowej grupy, idk, może oni są w ogóle niedostępni do wyrośnięcia? Ahhh i wiesz co, jeżeli dobrze pamiętam, to od 4U już jest tak, że z każdego bachorka może wyrosnąć każdy dorosły, wszystko zależy od opieki, ale nie mam pewności na 100%.;;; Shhhhhh, tak mi się podoba ta postać, że chyba jednak zaryzykuję!! @Katechi, no nie?;;; Naprawdę podobają mi się wszystkie nowe postacie, na serio, ale jednak te starsze nadal są moimi faworytami.:> Hahhahahahhahha i dziękuję! Jestem pewien, że Mała Pizza zajumie Serotchi i Bekontchi jak tylko odwrócę wzrok, huh!<3 @Lajri, prawda? Też tak myślę, o! W sumie to mogli sobie nawet zrobić obrączki z skórki z chleba.:|||| I dziękuję za kciuki, na pewno się przydadzą.^^ @Dogz, niee, nie zapomniałem.^^ Postaram się coś napisać o P2 w kolejnej notce.:) RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 14-01-2019 @Michu, hhahahaha, jak widać, higiena przede wszystkim!!:D No i dziękuuuuuuuuuuuuuję!!^^ RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 16-01-2019 ![]() Okej, muszę przyznać: wydarzyło się sporo i sporo się zmieniło, ale jedna rzecz pozostała bez zmian - nastawienie Małej Pizzy do życia:
![]() No i może jestem koszmarną tama-opiekunką (opiekun nie brzmi już tak fajnie >:C), ale.. sooooory, pogoniłem Małą Pizzę do ślubu, jakoś tak, aaaaa, jestem zdeterminowany żeby odblokować specjalną Magical-lokację, także no, ślub tajm:
![]() Tym razem udało mi się przyoszczędzić i zafundować wybrankowi serca najsuper pierścionek!!
![]() I szczerze powiedziawszy wydaje mi się, że to nie do końca jest taka miłość, że miłość, ponieważ myślę, że Mała Pizza potajemnie nadal poszukuje składników do swojej pizzy, a jak wiadomo, pizza bez sosiku to nie pizza, więc bankowo planuje ukraść sosik z głowy swojego męża:
![]() Zobaczcie tylko na jej wzrok, on aż krzyczy: ten sos będzie mój!!!!!
![]() Pomijając planowanie zamachu na sos stanu, wydarzyło się coś, czego osobiście CAŁKOWICIE się nie spodziewałem, zobaczcie:
![]() Bliźniaki!!! Kurcze, nie wiem jak ja to zrobiłem, ale totalnie zapomniałem o tej.. możliwości Meetsa, idk? Muszę przyznać, że bardzo, bardzo miło się zaskoczyłem i długo robiłem awwhhhhhh gdy patrzyłem na bliźniaki, nigdy nie myślałem, że taka funkcja się w tmgc pojawia i fakt, że o niej zapomniałem właśnie teraz, gdy już się "wydarzyła" i zaskoczyła mnie swoją obecnością sprawia, że nooo.. Meets leci w górę w moim rankingu, o. Mam nadzieję, że to, co napisałem ma sens?
![]() Anyway, jak widać, stosunek do życia w tej rodzinnie pozostaje bezzmienny:
![]() Mimo wszystko uważam, że nawet, jeżeli życie jest mehh, to posiadanie kogoś fajnego w życiu, niezależnie czy to przyjaciel, zwierzak czy po prostu ktoś, sprawia, że życie wcale nie jest takie mehh, a bliźniacy są najsuper przykładem:
![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawostka: oprócz standardowego imienia z końcówką "tchi", Meets wymaga nadania dodatkowych imion i nawet nie proponuje niczego, w sumie to całkiem fajna opcja, przynajmniej bliźniacy mi się nie pomylą, o.
No i na chwilę obecną moje kluski wyglądają tak:
![]() Ahhh, Dogz, pamiętam, że obiecałem w tym poście jakieś zdjęcia z P2, ale bateria mi umarła, także.. przepraaaaaaaaszam, ale nie mam nic nowego.;;;; Postaram się kupić nowe baterie jeszcze w tym tygodniu.:<
RE: Maciejowa gromadka. - Lyree - 16-01-2019 O kurka, bliźniaki! o: Fajnie, że Cię zaskoczyły i trafiły się tak szybko. ^^ I nie czuj się złą opiekunką, że szybko pognałeś do ślubu, ja moim Mixom tak robię, bo nie mogę się doczekać z ciekawości, jaki wyjdzie następny, więc często tego dnia co stają się dorosłe to już idą do ślubu. XDD RE: Maciejowa gromadka. - Viktor - 16-01-2019 Aż chyba włączę któregoś mojego Meetsa znowu, bo jeszcze nie doczekałem się bliźniaków. XD RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 16-01-2019 OMG @Lajri, dokładnie!! Pamiętam, że w zwykłym M!xie trafiło mi się kilka postaci, które darzyłem niesamowitą sympatią i zostawiłem je sobie na kilka dni, ale tak poza tym tooooo... wszystkie inne moje postacie raczej idą z marszu do ślubu??XD Btw., jak Twój Meets? Wiadomo coś może?:< @Viktor, włącz, włącz!!:D Trzymam kciuki za bliźniaków!! Naprawdę baaaardzo mi się podoba to, że tamki robią wszystko razem RE: Maciejowa gromadka. - Lyree - 16-01-2019 No, tak samo, jak jakiegoś mama w Mixie kilka dni, to znaczy, że mi się naprawdę musiał podobać. xD A mój Meets nadal zaginiony w akcji. >.> Ale jeszcze nie minęły 2 miesiące, a z tego co widziałam na stronie, to chyba po 60 dniach się to zgłasza. RE: Maciejowa gromadka. - Dogz - 16-01-2019 Dobrze poczekam aż kupisz baterię do P2, a meets super jest.
RE: Maciejowa gromadka. - Bella - 16-01-2019 OMG BLIŹNIAKI ;_; Ja po cichu liczyłam, że my będziemy mieli, bo widziałam już tony zdjęć na grupach na fb. Miałam nadzieję, że przy łączeniu dwóch tamków będzie większe prawdopodobieństwo niż przy swatce, ale się przeliczyłam. Znaczy, może jest większe, ale nam i tak się nie udało, no wiesz. XD Zdjęcia śliczne jak zawsze. <3 RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 17-01-2019 @Lajri, H5! No i uhh, ja tam nadal będę trzymał kciuki.. No bo dzisiaj na przykład, po chyyyyba dwóch miesiącach, dotarł do mnie mój pokrowiec w kształcie Totoro, więc no, poczta dosyć mocno sobie leci w kulki ostatnio.:< @Dogz, yaaaaay, dziękuję!^^ @Marta, dziękuję!! No i trzymam kciuki!! Wiesz co, mi się wydaje, ale to tylko moje zdanie, że swatając naszą postać z tamkami z lokacji, szanse na bliźniaki właśnie powinny być.. większe? No bo wiesz, gdybyś starała się o bliźniaki poprzez łączenie, to w sumie.. musiałyby wykluć się aż cztery postacie? Żebyś Ty no i osoba z którą się łączysz miała bliźniaki, hmnh. @Michu, huuuuuuug, dziękuję! I yuppp, da się! RE: Maciejowa gromadka. - Katechi - 17-01-2019 Maż-Spagetti, nie mogła lepiej trafić XD A te bliźniaki wyglądają jak dango ; - ; A jak urosły to jak takie ryżowe twory, które z silikonowej rękawiczki zrobiły sobie czapeczki XD Ta wersja jest zbyt fajna, aaa ;;;; Teraz dylemat czy celować w mixa czy jednak meets ;;;;; Albo poczekać aż wydadzą meetsa rocznicowego ze starymi postaciami XDD |