![]() |
|
.:: Michu & Carol ::. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: .:: Michu & Carol ::. (/showthread.php?tid=2636) |
RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 20-08-2016 Dzięki dziewczyny! <3 Tak, jestem mega zadowolona, bo graficzki (jak widać) są mega cudne, do tego są różne lokacje do odblokowania, z czego każda ma swój park (tzn. miejsce do spotykania innych postaci, nawiązywania z nimi relacji i zabawy z nimi), własne Tama Depa, miejsce charakterystyczne dla siebie (np. Las Patchi ma źródełka Patchi, te z poczwórnego zdjęcia powyżej) no i miejsce do oświadczania się. W każdej odblokowanej lokacji są inne postaci i lokacje są tematyczne, jak np. Tama Town, Las Patchi, czy Flower Hills. W ikonce książeczki możemy prześledzić calutkie swoje drzewo genealogiczne. Są też dwa miejsca do zostawienia Tamka w ciągu dnia. Można to zrobić albo przez ikonkę domku, gdzie zostawiamy go z jego rodzicami, albo przez ikonkę drzwi, gdzie zostawiamy go w szkole przy parku. Ja mojego tylko z jego rodzicami zostawiam, bo słyszałam, że jak się go za dłuog w szkole zostawi, to potem focha strzela. xDDD No i wiele innych...
RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 11-09-2016 Gratki.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 11-09-2016 Weź dogadaj się z Vajoletką i może zacznijcie produkować kwieciste perfumy! CCC: Jeszcze raz gratki.^^ RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 15-10-2016 Nie mogę się napatrzeć na moje śliczne nowe 4U+! ^__^
RE: .:: Michu & Carol ::. - Frogless - 15-10-2016 Rzeczywiście śliczne jest
RE: .:: Michu & Carol ::. - Frogless - 19-11-2016 Hahaha z zielonym tama misiek też fajnie wygląda
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 20-11-2016 Ja chcę dołączyć do gangu, ja, ja! Awwwwwwwwwwwwwwwwww, piękne masz te futerka, szerioooo! <333 RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 20-11-2016 Omg yissssssssssssssssss!♥ Okiiiiiiiiiii, ja chcę być w gangu! :'D RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 22-11-2016 Podobają mi się Twoje pokrowce miśków Michu. Zwłaszcza te z pomponikami.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Frogless - 17-01-2017 Piękny sweterek zrobiłaś
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 17-01-2017 Awwwww, jakie kolorowe uszka ma ten sweterek! Śliczna robota, no i cieszę się, że jesteś zadowolona z Tama!
RE: .:: Michu & Carol ::. - ArrianeAvenge - 21-01-2017 Cudne te etui i tapetka w ID .
RE: .:: Michu & Carol ::. - Abstrakt - 10-01-2018 Bardzo ładne zdjęcia. No i masz urocze postaci, ten z ID ma cudowny pyszczek, haha! Teraz będzie mi smutno, że nie ma go w iD L-u, dzięki wiesz. Dzięki. Ale super oferta Ci się trafiła, gratulacje. Świetnie wygląda różowe z tym kryształowym designem ID. Z daleka zamawiałaś? W sensie długo musisz czekać na przesyłkę? RE: .:: Michu & Carol ::. - Abstrakt - 10-01-2018 Ale meega! Szczególnie ta gra kolorów w sweterku na P's. Ale jak tak patrzę, to wszystkie mi się podobają równie mocno. ;_; RE: .:: Michu & Carol ::. - Diamond - 10-01-2018 Bardzo miło kogoś zainspirować moim pamiętnikiem!! Ja kupiłem iD też bardzo okazyjnie za około 110 zł. Jak zobaczyłem kolor niebieski to nawet się nie zastanawiałem i chciałem te. Zawsze mnie ciekawiło czym się różni iD L od iD zwykłego. Ale obudową iD L to się chyba zainspirowali przy tworzeniu Friends. XD Fajnie jakbyś tutaj coś na jakiś czas Michu wrzucała bo tworzenie pamiętnika jest super ale czasem też chciałbym przeczytać czyjeś nowe wpisy.
|