Forum Tama-World
.:: Michu & Carol ::. - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: .:: Michu & Carol ::. (/showthread.php?tid=2636)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 20-08-2016

Dzięki dziewczyny! <3

Tak, jestem mega zadowolona, bo graficzki (jak widać) są mega cudne, do tego są różne lokacje do odblokowania, z czego każda ma swój park (tzn. miejsce do spotykania innych postaci, nawiązywania z nimi relacji i zabawy z nimi), własne Tama Depa, miejsce charakterystyczne dla siebie (np. Las Patchi ma źródełka Patchi, te z poczwórnego zdjęcia powyżej) no i miejsce do oświadczania się. W każdej odblokowanej lokacji są inne postaci i lokacje są tematyczne, jak np. Tama Town, Las Patchi, czy Flower Hills.
W ikonce książeczki możemy prześledzić calutkie swoje drzewo genealogiczne.
Są też dwa miejsca do zostawienia Tamka w ciągu dnia. Można to zrobić albo przez ikonkę domku, gdzie zostawiamy go z jego rodzicami, albo przez ikonkę drzwi, gdzie zostawiamy go w szkole przy parku. Ja mojego tylko z jego rodzicami zostawiam, bo słyszałam, że jak się go za dłuog w szkole zostawi, to potem focha strzela. xDDD

No i wiele innych... Oczko

RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 11-09-2016

Gratki. Uśmiech

RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 11-09-2016

Weź dogadaj się z Vajoletką i może zacznijcie produkować kwieciste perfumy! CCC: Jeszcze raz gratki.^^

RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 15-10-2016

Nie mogę się napatrzeć na moje śliczne nowe 4U+! ^__^

[Obrazek: tumblr_of3snxTAgi1soif0yo1_540.jpg]

RE: .:: Michu & Carol ::. - Frogless - 15-10-2016

Rzeczywiście śliczne jest Uśmiech

RE: .:: Michu & Carol ::. - Frogless - 19-11-2016

Hahaha z zielonym tama misiek też fajnie wygląda Duży uśmiech

RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 20-11-2016

Ja chcę dołączyć do gangu, ja, ja! Awwwwwwwwwwwwwwwwww, piękne masz te futerka, szerioooo! <333

RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 20-11-2016

Omg yissssssssssssssssss!♥ Okiiiiiiiiiii, ja chcę być w gangu! :'D

RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 22-11-2016

Podobają mi się Twoje pokrowce miśków Michu. Zwłaszcza te z pomponikami. Uśmiech

RE: .:: Michu & Carol ::. - Frogless - 17-01-2017

Piękny sweterek zrobiłaś Duży uśmiech

RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 17-01-2017

Awwwww, jakie kolorowe uszka ma ten sweterek! Śliczna robota, no i cieszę się, że jesteś zadowolona z Tama!Uśmiech

RE: .:: Michu & Carol ::. - ArrianeAvenge - 21-01-2017

Cudne te etui i tapetka w ID Uśmiech.

RE: .:: Michu & Carol ::. - Abstrakt - 10-01-2018

Bardzo ładne zdjęcia. No i masz urocze postaci, ten z ID ma cudowny pyszczek, haha! Teraz będzie mi smutno, że nie ma go w iD L-u, dzięki wiesz. Dzięki.
Ale super oferta Ci się trafiła, gratulacje. Świetnie wygląda różowe z tym kryształowym designem ID. Z daleka zamawiałaś? W sensie długo musisz czekać na przesyłkę?

RE: .:: Michu & Carol ::. - Abstrakt - 10-01-2018

Ale meega! Szczególnie ta gra kolorów w sweterku na P's. Ale jak tak patrzę, to wszystkie mi się podobają równie mocno. ;_;

RE: .:: Michu & Carol ::. - Diamond - 10-01-2018

Bardzo miło kogoś zainspirować moim pamiętnikiem!! Duży uśmiech Ja kupiłem iD też bardzo okazyjnie za około 110 zł. Jak zobaczyłem kolor niebieski to nawet się nie zastanawiałem i chciałem te. Duży uśmiech Zawsze mnie ciekawiło czym się różni iD L od iD zwykłego. Ale obudową iD L to się chyba zainspirowali przy tworzeniu Friends. XD Fajnie jakbyś tutaj coś na jakiś czas Michu wrzucała bo tworzenie pamiętnika jest super ale czasem też chciałbym przeczytać czyjeś nowe wpisy. Duży uśmiech