Forum Tama-World
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Wątek: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? (/showthread.php?tid=915)

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 27-05-2015

Ja mam taką firmy Dessata chyba, nie wiem czy to podróba czy nie, ale owszem działa, tylko niekoniecznie do rozczesywania takich kołtunów jak ja mam, ja mam dosłownie supły które robią mi się w jednym miejscu... XDD I jak ich nie rozczeszę metodą odżywka+grzebień to taka szczotka mi tylko pogarsza wszystko. Tak to jak do szkoły się śpieszę używam szczotki z jakiegośtam włosia.

Colę dzisiaj tylko.

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 28-05-2015

O w zyciu, dla mnie grzebien to najgorsza opcja, z moimi piorkami to pol godziny drogi przez pieklo. D;

Wczoraj TF w realu za 42 zl, a potem mi tata za nie kase dal. XD

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 28-05-2015

No właśnie dla mnie normalnie grzebieniem też się nie da, ale jak włosy są mokre i potraktowane nawilżającą odżywką to jak "rozerwiesz" te kołtuny i wyczeszesz te zmarnowane włosy to daje radę. Wiem że to nie jest najlepsza opcja ale no mi normalnie wróżki w nocy plączą włosy, czeszę je codziennie po 3 razy i nadal mam supły następnego dnia... ;/ To pewnie przez zasypianie z mokrymi włosami, nie mogę używać suszarki bo od razu krosty i wysypkę od tego ciepła mam...

Cebularza! <33 Te z Żabki są chyba najlepsze.

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 28-05-2015

To myj sobie wlosy tak, zeby Ci w ciagu dnia schly jesli masz taka opcje. Uśmiech

Chleb slonecznikowy pyszny. :3

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 28-05-2015

Niestety myć mogę się tylko w nocy, bo mi mama musi pomagać w myciu włosów przez moje problemy z rękami. Ja nie wiem jak ja sobie z nimi w dorosłym życiu poradzę jak nie mogę ich utrzymać nad głową dłużej niż minutę... ;/ O moim piśmie nie wspominając nawet.

Jestem strasznie podjarana wyjazdem w niedzielę, no i oprócz łupów na dzień dziecka mam nadzieję że płytę Conchity uda mi się dorwać. Ahh, uwielbiam łazić po galeriach. Duży uśmiech

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Rhaenys - 28-05-2015

Ja mam swój TT już z rok i to jest jedyna rzecz jaką używam do rozczesywania włosów, myślę też nad zakupem szczotki z dzika, ale z TT jestem super zadowolona. Właściwie jakoś się nad nią nie rozczulam, rozczesuje nie niszcząc i nie szarpiąc włosów i to jest właściwie okej Uśmiech
Lepsza niż zwykłe szczotki to na pewno, bardziej delikatna.

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Inka - 29-05-2015

Kurde, muszę wreszcie kupić TT bo umrę. ;________;

Szalona.
Dwie przypinki z MLP, koszulę w kratę, buty, dwie mangi, książkę. I żarcie.
A miałam przestać wydawać, damn it.

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 29-05-2015

To jak już tak szalejesz to idź do Rossmana po TT. xD

Sok. ;O

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Ralveyn - 29-05-2015

(29-05-2015, 19:38)Inka napisał(a): A miałam przestać wydawać, damn it.

TY I OSZCZĘDZANIE? NIE SĄDZĘ. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Przyjadę na wakacje to zaoszczędzimy całe 0 zł! B|

Nic nie kupowałem ostatnio. c:

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 29-05-2015

Inka, ja mam Dessatę i podobno jest lepsza od TT bo ma 3 rozmiary tych igiełek (XDDD). Sama nie mam porównania, ale jak coś.

Skórkę do 3DSa z onemuri pikachu.

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - greenbead - 01-06-2015

Wczoraj na promocji blender Zelmera Oczko
I już mam wszystko czego potrzebowałam Oczko

tiaaa, jasne, zaraz znów coś wymyślę Uśmiech

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 01-06-2015

Wczoraj 5 lalek, wisiorek z Draculaurą, nietoperka od Sleich, płytę Conchity i takie tam pierdoły.

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Scalee - 01-06-2015

Śliczną torbę z jelonkiem, 9 komiksów Dema, 2 rysunki, naklejki z Gravity Falls i zawieszkę do kluczy. I bubble tea. I bilety na tramwaj i busa. XD

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 01-06-2015

MICHU POWIEDZ, ZE MASKOTKE Z TESCO. XD

RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Carol - 01-06-2015

A, ok! Bo mi Tobiasz na dzien dziecka kupil w tesco pluszaczka takiego, tylko malutkiego (i slodszego niz ten duzy xD) i z kolkiem do przypiecia jak breloczek. Oczko

[Obrazek: ShotType1_328x328.jpg]