![]() |
|
Maciejowa gromadka. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Maciejowa gromadka. (/showthread.php?tid=2517) |
RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 07-09-2016 Dziękuję.^^ W ogóle właśnie zauważyłem, że jak jest ciemno, to skorupka tama też się świeci uuu, nie wiem, czy to kwestia tego, że światło się jakoś przedostaje z ekraniku, czy tak specjalnie to zrobili... Ale wygląda fajnie. RE: Maciejowa gromadka. - Viktor - 07-09-2016 To pewnie dlatego że ten plastik z przodu też jest na ekranie, i się to wszystko tak rozprasza. Team niebieskich M!Xów!
RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 07-09-2016 Ooo, faktycznie, nie pomyślałem o tym.:D Yassss, yuuup, team niebieskich M!xów, piona! RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 09-09-2016 Mały apdejt. C: v5+ ma się obecnie tak: ![]() jeżuuuuu, ta rodzinka jest genialna.;______________; Oni się trafiają chyba z zaniedbania (ups, pewnie na 100% XD), ale omg, mają genialne animacje.:"D Zaś w M!x mam pierwszą dorosłą postać (ofc. nie trafiła mi się postać którą chciałem, ale omg, norma </3) ![]() Dzisiaj na 100% będę już miksować Gozarutchiego, tylko jeszcze nie wiem z kim..;;; RE: Maciejowa gromadka. - Frogless - 09-09-2016 Jak fajnie. Miałam nadzieję, że do Micha przyjdzie mix jak będę u niej, ale niestety XD Baaardzo podoba mi się druga fotka, boska jest. RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 09-09-2016 Awww, dziękuję!:> Wiesz, musisz poważnie przemyśleć kupno mixa.:'D RE: Maciejowa gromadka. - Frogless - 09-09-2016 Dzisiaj wyleczyłam się z 4u XDDD (sorki za offtop) RE: Maciejowa gromadka. - Katechi - 10-09-2016 Retyyy, to tama jest takie cudowne *---* Pragnę je bardzo ;---; Chyba sobie kupię, jak tylko troszkę potanieją, bo na P's to nie mam już co liczyć XDD RE: Maciejowa gromadka. - Dogz - 10-09-2016 Ja i tak kupię P's bo można vdp wgrywać i to moja ulubiona wersja. I ma fajne funkcje i postacie. Ja wybiorę melody land set. A potem M!X. Fajna ta rodzina olularników w v5.5. XD. RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 10-09-2016 Frogless hahaha, dobrze to słyszeć, szerio, istnienie 4U można przemilczeć.XD Kat omg, kupuj!8)) Tak sobie myślę, że Tobie na 1000% się spodoba, jest w sumie takie.. Twoje, o. Szerio.:'D Dogz, trzymam kciuki.(: RE: Maciejowa gromadka. - Katechi - 10-09-2016 Moje, bo pełne mutantów XDDD Muszę je mieć, totalnie. (Na Ebayu jakieś nawet za 150zł jest, ale przesyłka droga </3) Czekam na kolejne focie i pierwszy mix! Obstawiam, że stroju ninja w drugiej generacji się nie pozbędziesz 8) RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 10-09-2016 Kat, czytasz mi w myślach, założyłem właśnie temat na zdjęcia miksów.:'D Stroju ninja już nie mam XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, ale poczekam na dorosłego, to może wtedy jeszcze wróci ten strój.. mam taką nadzieję, hahah. Właśnieee, tak myślałem, że Ty + mutanty = <333333, zawsze możesz na hlj zamówić, tam najtańsza wysyłka za chyba 30 zł jest.^^ Tylko szansa na cło jest spora. </3 RE: Maciejowa gromadka. - Katechi - 13-09-2016 Wciąż wychodzi 200zł, a za tyle to na Ebayu można wyhaczyć. Mimo wszystko poczekam aż opadną ceny, bez względu na to, jakie fajne by nie było, po prostu nie wydam tyle kasy na Tama D: Dawaj więcej foteczek!!!! Z lokacji, czy z czegokolwiek, co tam jest XDD Menu chociażby samego XD RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 14-09-2016 Rozumiem, generalnie szczerze powiedziawszy- 200 zł to za dużo jak na to tama. Wiem, że sam za tyle kupowałem natomiast ahhh, no cóż. </3 Spokojnie możesz poczekać aż ceny spadną.^^ Zrobiłem Ci więcej zdjęć, takie sobie są, ale specjalnie dla Ciebie: Gdy posyłamy tama do rodziców możemy sobie podejrzeć co akurat robią, teraz mama pilnowała podczas snu: ![]() Na dworze w sumie jest kilka uroczych animacji, jedna z nich: ![]() (jajko się wykluwa i wylatuje z niego wróbelek) Wycieczka do lokacji spacy: ![]() Spotkanie w miasteczku: ![]() O, ta lokacja jest świetna, jak się damy piaskiem zasypać to czasami dostajemy 1000GP: ![]() Akurat teraz się nie udało i dokopaliśmy się do wody jedynie: ![]() Spotkanie w Berry Town: ![]() Jakbyś chciała jakieś konkretne zdjęcia, to daj znać.
RE: Maciejowa gromadka. - Pumpkin - 14-09-2016 Wow, detale i ogólnie grafika w tym tama na prawdę trzymają poziom ;o |