Forum Tama-World
Antarktyda's Next Top Model - czyli forumowe tap madl. - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31)
+--- Wątek: Antarktyda's Next Top Model - czyli forumowe tap madl. (/showthread.php?tid=549)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- OsuMesu - 12-11-2010

Ktoś jeszcze się zgłasza? Zaraz finałowy kast ogłoszę.

- Midlana - 12-11-2010

Ja się zgłaszam. Moja kandydatka to Niemka. : D

- OsuMesu - 12-11-2010

Ale jaka Niemka? XD

- Midlana - 12-11-2010

Ta:
[Obrazek: wrzvh3.jpg]
: D

- Guest - 12-11-2010

A niech mi będzie.

[Obrazek: death-note-misa-misa-rem.jpg]

- halfi - 12-11-2010

Matko święta, Misa? O.o
Nieźle, Susi. XDD

- Guest - 12-11-2010

A co, Light'a miałam wziąć? XD

Love Light forever<3
Ja tylko chłopaków lubię z anime.

- halfi - 12-11-2010

Nie no, ja do Misy nic nie mam. XDDD

- Ura - 14-11-2010

Dobra. Ja będę Britnej:
[Obrazek: rmvbusters_32905.jpg]

Re: Antarktyda's Next Top Model - czyli forumowe tap madl. - Disorder - 14-11-2010

OsuMesu napisał(a):Obrazek
Witam. Ostatnio robiłam w wmm forumowego idola i nie wyszło, to teraz będzie forumowe tap madl czyli Antarktyda's Next Top Model. C:
Proszę się zgłaszać.
Do zgłoszenia załączcie jakieś zdjęcie sławy, którą będziecie w programie, potrzebna będzie do sesji zdjęciowych. C:
Ja niestety nie będę uczestniczką, ale będę prowadzącą, jak Dżołanna Krupa. XD
Co odcinek będą sesje i wyzwania i będzie odpadała jedna osoba. XD
Też udziału nie biorę. Weź mnie jako Anję Rubik do jury *_*

- Chloe - 14-11-2010

Zgłaszam się. A to moja focia:
[Obrazek: 1gkgo9.jpg]
Niestety nie, ale gdyby była moja, wygrałabym walkowerem...
Tym razem na poważnie, zgłaszam to zdjęcie:
[Obrazek: 8vrxad.jpg]

- Ura - 15-11-2010

Ja mam taką propozycję. Wycofuję się z tap madl jako uczestnik, ale chcę wejść do jury jako Dżoana K®upa. I mogę montować filmiki, czyli odcinki. Co wy na to? Tyko musicie sobie wybrać jakieś sławne postacie, żeby to wypaliło, bo filmiku z Luntkiem nie zrobisz. XD

- OsuMesu - 15-11-2010

Justin napisał(a):Ja mam taką propozycję. Wycofuję się z tap madl jako uczestnik, ale chcę wejść do jury jako Dżoana K®upa. I mogę montować filmiki, czyli odcinki. Co wy na to? Tyko musicie sobie wybrać jakieś sławne postacie, żeby to wypaliło, bo filmiku z Luntkiem nie zrobisz. XD
Yyy, przepraszam, ja wymyśliłam Antarktyda's Next Top Model i sama będę montowała filmiki i będę Dżołanną i żyri. :C Wiem, że będzie trudno zrobić zdjęcia z postaciami z mangi, ale sobie poradzimy. :C

- OsuMesu - 15-11-2010

Słuchajcie, już niedługo zamykam kastink i zaczynam montować filmiki.
A teraz uwaga dla Was. Postacie z mangi mogą być, ale proszę pisać mi nazwę swojej uczestniczki, napiszcie kto to jest. No bo np. Ex, ta fioletowa kupka jest super i masz wielką szansę na wygraną, ale kto to jest? XD Mówię to żeby łatwiej Ci było z tym na sesjach. XD

- Guest - 15-11-2010

OsuMesu napisał(a):No bo np. Ex, ta fioletowa kupka jest super i masz wielką szansę na wygraną, ale kto to jest? XD
NIE ZNASZ BUKI?! No to jesteś już martwa. XDD

Moja to Tomoyo. :3