Forum Tama-World
Walentynkowy Hatch - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Dział: Hatche - wykluwacze (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=48)
+---- Wątek: Walentynkowy Hatch (/showthread.php?tid=4288)

Strony: 1 2 3

RE: Walentynkowy Hatch - Ralveyn - 21-02-2019

@Katechi, mam nadzieję, że spędziłaś w Katowicach naprawdę fajny dzień.:)

RE: Walentynkowy Hatch - Katechi - 21-02-2019

Byłam tam krótko, po prostu nie mogłam od razu jechać do chłopaka, bo kończył swoje sprawy zbyt późno, żeby mnie odebrać ze stacji u siebie ^^' ale zwiedziłam z zewnątrz kampus Uniwersytetu Śląskiego, same ""perełki"" architektoniczne. Wydział Prawa to był z pewnością projektowany przez twórcę Chlebaka, masakra jakaś, nie polecam Katowic tak w ogóle XDD

Tymczasem Mameczi wbił te 999 punktów już jako naukowiec, ale jeszcze trochę musi poużywać magicznej lupy, aby zostać trzygwiazdkowym naukowcem. Takiego owocnego członka ta mafia jeszcze nie miała. Zjednoczył się również ze Świnką Skarbonką, ale chyba ich pierwsza fascynacja sobą wygasła.
[Obrazek: IMG_20190221_222727.JPG]

RE: Walentynkowy Hatch - Lyree - 22-02-2019

Czemu niby fascynacja wygasła? Nie widzisz, jak skacze z radości?

+Mój ostatni wpis będzie, gdy wydam postać za mąż. Nie mam weny ani światła do zdjęć na wpisy do tego czasu, przepraszam. XDD

RE: Walentynkowy Hatch - Katechi - 22-02-2019

Skacze z radości do pracy XDD

Dzisiaj ode mnie też nie będzie wpisu jako takiego. Nie mam pomysłu na zdjęcia po prostu. Mamecz ma już pełną liczbę punktów, ale tylko dwie gwiazdki w pracy i chyba więcej nie wbiję. Ciężko pracował podczas naszej dzisiejszej wycieczce po Śląsku, ale bez specjalnych efektów. Czekam więc na przemianę w postać specjalną i potem ślub z pierwszą lepszą dziołszką :""D

RE: Walentynkowy Hatch - Ralveyn - 23-02-2019

@Katechi, właśnie sobie wygooglowałem główny budynek śląskiego Wydziału Prawa, no i huuuuh, naprawdę muszę pomyśleć o przebranżowieniu - niektóre z moich bazgrołów, które tworzę na nudnych spotkaniach w pracy, wyglądają równie przepięknie, jak obecna, polska architektura, lmao.8)) Anyway!! Naprawdę nie mogę się doczekać, aż Twój Mamecz wyewoluuje w Tensaitchiego!! No i tbh, chyba włączę dzisiaj Colorka, żeby też wyhodować tą postać, o.^^"

RE: Walentynkowy Hatch - Lyree - 24-02-2019

Kijowość zdjęć przejdzie teraz wszelkie granice, ale robione w pociągu z zaskoczenia, gdy to nagle do mojego Tamka przyszła swatka i przyprowadziła... moją ukochaną postać, Tengutchi! XD
[Obrazek: h761LyT.png]
[Obrazek: lQXzOSN.png]
Nosaczowo zębaczowe lowe! <33
Chwilę później urodziło się kupkopodobne dziecko. Gdy chodzi to się tak spłaszcza, że poważnie można go pomylić z kupą.
[Obrazek: QgFaQuI.png]
KONIEEEC. Baterie już wyciągnięte, teraz nastała dla mnie era Meetsa. XD

RE: Walentynkowy Hatch - Katechi - 24-02-2019

Słodko *-*

Mamecz w końcu w pełni zafiksował się na nauce.
[Obrazek: collage-1551040376001.jpg]
Tęskne spojrzenia Świnki Skarbonki nie robią na nim żadnego wrażenia. Wiedziałam, że nie potrzebuje już mojej pomocy. Przybyła więc jego matka, aby zapoznać go z młodszym bratem, z którym Mamecz spędzi jeszcze trochę czasu, po czym uda się do tajnego mafijnego laboratorium. A tego miejsca nie opuści już do końca swego życia. Nawet gdyby chciał.
[Obrazek: IMG_20190224_213412.JPG]
Ciekawe, na kogo wyrośnie młodszy braciszek...

No to chyba koniec hacza, dziękuję wszystkim za udział i czytanie ^^

RE: Walentynkowy Hatch - Ralveyn - 25-02-2019

@Lajri, Debatchi, dająca buziaka Teengutchiemu w jego nos, to absolutnie najsłodza rzecz, jaką w życiu widziałem, awhhh!!♥;__________; Anyhoo, naprawdę baaaardzo mocno się cieszę, że wreszcie włączyłaś swojego Meetsa, yisssss!!
@Katechi, uhh, wydaje mi się, że nigdy wcześniej nie widziałem czarno-białego Tensaitchiego i no, zakochałem się??♥♥

Dziękuję Wam za udział w haczu!!~