![]() |
|
Jezeli mozna to nazwac tworczoscia. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Nasza twórczość (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: Jezeli mozna to nazwac tworczoscia. (/showthread.php?tid=424) |
- magnes. - 09-12-2010 No, i tak ma być. ;D Jak zwykle, szkoda, ze takie krótkie, wzmagasz mój apetyt na kolejne wieści. Trzymam kciuki za ich 'związek' ;D - Bella - 09-12-2010 Coffe napisał(a):en kto chce żebym pokazała jak on wygląda prosze napisać Jonson xDJONSON! : DDDD - Coffe - 09-12-2010 Ok.Jonson to dziadek Baluni. Urodził się 29.11.08. Dziadek baluni miał żonę Orangi oraz troje dzieci. Jednym z tych dzieci była Mandie-Mama Baluni. Jonson należał do balonów długowiecznych żył aż....1 rok i 5 miesięcy!! A tak wyglądał. ![]() Miałam 8 lat nie?? xD - magnes. - 09-12-2010 Ojej, jaki fajny! Rzeczywiście, wygląda na dziadka. Na szczęście Balunia się w niego nie wdała i jest śliczna XDDDD - Guest - 09-12-2010 Fajny ma nos. D: XD - Coffe - 09-12-2010 Cytat:Miałam 8 lat nie?? xDWłaśnie...A propo`s Dziadka gdy miał troszkę mniej niż rok wsadziłam go do szafy, a gdy otworzyłam za pół roku on jeszcze żył O.o - Juls - 09-12-2010 Ej, super! Je-szcze, je-szcze! Daj im pozdrówka od Oliwii. ;d - Coffe - 09-12-2010 Balunia właśnie w tej chwili rozmawia z Ballonem. ![]() Rozmawiają o królikach. - Lawenda - 09-12-2010 Dziadek świetny. XD Cieszę się, że ta para się porozumiała i oczywiście czekam na kolejne części. ;3 - Chikyu - 11-12-2010 Świetne. I sweetaśne mają twarze. czekam na dalsze ich losy. <3 - Coffe - 11-12-2010 [fade]11.12.10[/fade] Balunia zaprzyjaźniła się z Ballonem. Teraz razem słuchają muzyki, bawią się, czytają książki, rozmawiają. Dziś rozmawiali o... -Balloon.. -Co? -Wiesz co, ja bardzo cię lubię -Ja ciebie też lubię. Jesteś sympatyczna i taka szalona. Lubisz postawić na swoim ;D. -Oooo :lol3: Obaj zaśmiali się. W radiu leciała ulubiona piosenka Baluni- Loca. Balunia zaczęła tańczyć. -Ładnie tańczysz powiedział Balloon. -O dzięx! Choć zobaczymy ja ty wywiajasz na pakiecie. Ballooon zaczął tańczyć. Dwa tańczące balony przeszkadzały mi w odrabianiu j.polskiego, a mieliśmy napisać wypracowanie o rafach koralowych :P , więc krzynęłam: -Czy będzie tam spokój???!!! Jak nie to wezmę szpilkę i będzie koniec waszego żywota!!!! Balony uspokoiły się i zaczęły cichutko rozmawiać, żeby mnie nie wnerwić. -Lubisz tańczyć?-Zapytał Ballooon -Tak. Ale już nie zatańczę, bo skończę w kuble na śmieci jako pęknięta, mokra, fioletowa szmata. Ballooon cichutko się zaśmiał. - Ej...-wrzasnęła balunia. Balloonowi nie bylo już wesoło bo Balunia go uderzyła. -Opanuj się kobieto!!-wrzasnął Balloon Oczywieście usłyszałam tą kłótnię, wię poleciałam do salonu i wzięłam szpilkę. Stanęłam przed nimi i ryknęłam -Kogo przebić??? Balloon wskazał na Balunie, a Balunia na Balloona. W tym momencie balunia rozpłakała się i cofnęłam złe zamiary. Wróciłam do odrabiania lekcji, a balony siedziały w milczeniu.
- Juls - 11-12-2010 No, no. Nieźli są. XD Pozdrów, a, i zaprzyjaźnij ich. ^^ - Chikyu - 11-12-2010 Ej, no ale co Baloon ma na zębach? xd - Coffe - 11-12-2010 Tak to aparat xD . - magnes. - 11-12-2010 Ale oni słodko razem wyglądają. xD Nic, tylko powiedzieć 'Kto się lubi, ten się czubi 'Oj tam, daj im potańczyć
|