![]() |
|
Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? (/showthread.php?tid=3286) |
RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Bella - 20-09-2016 Wreszcie dotarły nasze książki! ^^ RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ralveyn - 12-10-2016 Nadal czekam na coverek z yokai na 3DSa XL.:c Mam nadzieję, że nie zaginął i jednak jutro do mnie dotrze (naj-ostateczniejszy termin haha), ewentualnie w piątek plisss. I jeszcze czekam na Pokémon Art Academy.^^ RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Bella - 12-10-2016 W sumie to czekam na kuriera z moim biletem na Coldplaya. ^^ RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Carol - 13-10-2016 Na tmgc od Macka i dwie koszulki z OtherTees. RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ralveyn - 13-10-2016 (12-10-2016, 19:30)Bella napisał(a): W sumie to czekam na kuriera z moim biletem na Coldplaya. ^^ Woaaaaaah, ale suuuuper! ;u; Gratkiiiiii i zazdrooo!♥ RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Bella - 13-10-2016 Dziękuję!!! Szkoda tylko, że koncert jest wieczór przed egzaminem z mikrobów, jak się nie zwolnię to nie pojadę na koncert. </3 RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ralveyn - 13-10-2016 Ohhhh.:c Ale to shhh, trzymam kciuki za egzaminem, dasz radę to ogarnąć/przenieść na inny termin.;____; ♥ RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Dogz - 16-11-2016 Na nowego kidipet kotka:
RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Carol - 16-11-2016 Trzy koszulki z Othertees
RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Inka - 16-11-2016 Prezent urodzinowy dla mamy - ekspres do kawy. :l RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Bella - 16-11-2016 Ileśtam paczek z Ali. XD Nawet nie pamiętam dokładnie ile, lol. W każdym bądź razie idą do mnie nowe washi. RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ralveyn - 17-11-2016 ^Czyżbyś korzystała z tej wielkiej promocji?XDDD RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Viktor - 17-11-2016 Moja paczka z pudełkiem i koszulkami do MTG, mini albumem do kart pokemonowych i zestaw kart genesectowy. <3 W ogóle to mi dowalili za darmo puste pudełko po boosterach i dodali instrukcję jak grać w karty pokemonowe i w środku była karta niby stara holo aerodactyl prerelease lol, fajnie. XD Ta karta wcale nie jest rzadka ale i tak fajny początek kolekcji. RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Bella - 17-11-2016 @Maciek TAK XDDDD Ania mi zamówiła, bo ja się nadal boję Ali. XDDD EDIT: Czekam na Moon, "zamówienie w realizacji", wrrrrrrr, ja chcę moją grę! (chociaż i tak nie mam czasu na granie do czwartku) RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Viktor - 16-03-2017 To dobry jakiś plecak? :o Na PS4 czekam i na te naklejki na Switcha z Zeldą. |