![]() |
|
Orzechowy pamiętnik - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Orzechowy pamiętnik (/showthread.php?tid=3003) |
RE: Orzechowy pamiętnik - WalnutSprout - 08-04-2016 (08-04-2016, 19:45)Carol napisał(a): To pomaranczowe MS jest na mojej wishliscie. ^_^ SERIO !? Kureczki gdybym wiedziała ... matuś kupił mi je z OLX chyba za jakieś 60 zł ? Może mniej ? Nie pamietam bo było w zestawie z jaki drugim tamasiem ; on chciał mi zrobić niespodziankęTak aplikacja jest genialna : jutro idziemy grać ze znajomymi w Horror w Arkham i mam wrażenie że moje maleństwo będzie robiło furorę
RE: Orzechowy pamiętnik - Ralveyn - 08-04-2016 Omg, nowy wpis, yisss! <3 Ale przede wszystkim - gratuluję pracy! Pochwalisz się co dokładnie robisz? Mnie niezbyt się podobają tama-aplikacje na telefon, bo mi żal pamięci i baterii, ale ta Twoja apka, wygląda całkiem fajnie. I groźnie, oczywiście! No i omg, jakie masz super ładne v2, ekstra! Mam nadzieję, że szybko doczekam się kolejnego wpisu. RE: Orzechowy pamiętnik - Frogless - 08-04-2016 No nie mogę!!! Następna wrzuca najpiękniejsze obudowy MS. Pękam z zazdrości ;D RE: Orzechowy pamiętnik - WalnutSprout - 08-04-2016 (08-04-2016, 19:55)Ralveyn napisał(a): Omg, nowy wpis, yisss! <3 Ale przede wszystkim - gratuluję pracy! Pochwalisz się co dokładnie robisz? Kochany jesteś :hug: Co do pracy to udało mi się załapać do przychodni na RTG, więc pracuję w wyuczonym zawodzie ; ciesze się bo po filologii angielskiej na Podlasiu nie ma ŻADEJ pracy. Po prostu rynek pracy jest przepełniony absolwentami filologii a z samych korepetycji nie da się przeżyć ;/ ale ciesze się ze tu wróciłam bo inaczej mogłabym nigdy nie poznać Matusia.Co do tej apki to polecam :3 Mini gierki są bardzo fajne i nawet trochę klimatyczne ; ![]() Nie wiem dla czego ta apka pojawiłą się w polecanych dla mnie, ale to musiało być przeznaczenie. Też myślałam że to bedzie byle co, ale po obejżeniu trailera się po prostu zakochałam ^_^ https://www.youtube.com/watch?v=7yAr0sdpzxU (08-04-2016, 20:00)Michu napisał(a): Jaka śliczna ta zawieszka przy v2. *_____________* XD aż tak ci się podoba ? chętnie ci ją podaruję :3 albo zrobię podobną jak znajdę koraliki w moim ehem ... bałaganie I tak chciałam ci coś obiecanego wysłać. (08-04-2016, 20:15)Frogless napisał(a): No nie mogę!!! Następna wrzuca najpiękniejsze obudowy MS. Pękam z zazdrości ;D Dziękuję :3 o dziwo wszystkie tamasie z postu znalazłam na OLX RE: Orzechowy pamiętnik - Carol - 08-04-2016 (08-04-2016, 19:50)WalnutSprout napisał(a):(08-04-2016, 19:45)Carol napisał(a): To pomaranczowe MS jest na mojej wishliscie. ^_^ Ha, kocham Horror w Arkham ^__^ Wiesz, jakby co to bym mogla przejrzec swoja kolekcje, gdybys miala ochote sie wymienic za to MS za cos, czego nie masz ![]() A slyszeliscie moze o Dice Masters: Marvel - Avengers vs. X-Men? Ekstra genialna gra karciana z ogromnym wykorzystaniem kosci, T. i ja dostalismy to na zajaczka od jego brata i powiem Ci, ze genialne.
RE: Orzechowy pamiętnik - Dogz - 08-04-2016 To v2 kupiłaś od Osu? Co jest z nim nie tak? RE: Orzechowy pamiętnik - Carol - 08-04-2016 (08-04-2016, 19:44)WalnutSprout napisał(a): Niestety te z kolei porządnie mnie zdenerwowało bo jak zwykle nie mogłam grać w gry. Znając moje szczęście coś jest w nim uszkodzone Dogz, przeciez napisala co jest nie tak. :/ RE: Orzechowy pamiętnik - WalnutSprout - 09-04-2016 (08-04-2016, 20:34)Carol napisał(a):(08-04-2016, 19:50)WalnutSprout napisał(a):(08-04-2016, 19:45)Carol napisał(a): To pomaranczowe MS jest na mojej wishliscie. ^_^ Hehe my wyrzucilismy w dice masters już tyle kasy ze szkoda gadać mamy dwa kompletne sety z Marvela i dwa prawie kompletne sety z dc nie mówiąc już o podstawkach. Macie tylko podstawkę czy coś jeszcze ? W białym mieliśmy nawet ligę DM niestety hype min al jak ludzie zaczęli składać talie z op kartami ? Co do MS to chetnie bym się wymieniał ale nie wiem czy będziesz miala coś co mnie zainteresuje ? RE: Orzechowy pamiętnik - Carol - 09-04-2016 Mam kilka rzeczy, moge tez zaoferowac cos szydelkowanego. ![]() Co do DM to na razie mamy tylko ten starter pack, ale T. już planuje sobie decka złożyć.
RE: Orzechowy pamiętnik - WalnutSprout - 09-04-2016 (09-04-2016, 12:28)Carol napisał(a): Mam kilka rzeczy, moge tez zaoferowac cos szydelkowanego. Zapraszamy go do Dice Masters Polska na FB a jakby chciał jakiś wskazówek to pisz :3 Matuś składa fajne decki, a mamy też kilku znajomych których mocną stroną jest matma i układają decki w których jest dużo liczenia ale mocne comba : ![]() Możemy się też powymieniać kartami ... |