![]() |
|
tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Tamagotchi +C/Hexagontchi/iD/iD L/ P's/4U (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi (/showthread.php?tid=2777) |
RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Viktor - 11-10-2014 A co ma karta do apki?... Apka jest do przesyłania rzeczy, fakt, ale mało komu działa, a nikt nie może zrozumieć, czy tobie to działa czy nie. Pytasz się gdzie ogólnie itemki są czy co? Bo ja 4u nie mam jeszcze a podobno nie każdy wie gdzie skrzynka o przedmioty... RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Carol - 12-10-2014 Skrzynka na przedmioty ma normalną ikonkę. To szafa jest ukryta pod ikonką łazienki. ![]() (11-10-2014, 20:56)thiefpapillon napisał(a):TWÓJ. TELEFON. JEST. NIEKOMPATYBILNY. Z. TAMAGOTCHI 4 U.(11-10-2014, 20:37)Inka napisał(a): Rzeczy nie przesłałeś, bo się po prostu nie da. No i ich nie ma.To po co ta apka wogóle jest. Już rozumiesz? RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - thiefpapillon - 12-10-2014 (12-10-2014, 10:30)Carleesi napisał(a): Skrzynka na przedmioty ma normalną ikonkę. To szafa jest ukryta pod ikonką łazienki.No to trzeba poczekać na stabilną wersję,która będzie działała na wszystkich telefonach z nfc. RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Ralveyn - 12-10-2014 Przepraszam, ale Daniel. XDDDDDDDDDD To Ci wszyscy próbowali wytłumaczyć od początku, a Ty teraz dochodzisz do tej konkluzji? A ja się zapytam, jak wygląda swatka w tej wersji? To też jak w iD/L/P's randki w takim 'show'? Bo chyba Hilla napisała kiedyś, że do swatki można iść jak się jest dzieckiem, ale czegoś się tam wtedy postać uczy, czy coś.. RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - thiefpapillon - 12-10-2014 (12-10-2014, 10:54)Ralveyn napisał(a): Przepraszam, ale Daniel. XDDDDDDDDDD To Ci wszyscy próbowali wytłumaczyć od początku, a Ty teraz dochodzisz do tej konkluzji?Dzieci mogą tam tylko piec torty,a jak są dorosłe(4 yr) to normalnie żenią się jak w id l,tyle,że wyświetla się inna animacja i zamiast rodzica opuszczającego dziecko jest turlające się jajko. RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Carol - 12-10-2014 Może odwiedzić swatkę tylko wtedy się robi tam tort weselny - ot, taka słodka animacja. ^^ Chyba to pokazywałam na moim filmiku. No a swatka to normalnie - jak swatka działa. xd Ja jeszcze mojego Kuromametchiego nie posyłam, bo mam tylko jeden jego lucky item, poza tym zmienił mi się w formę specjalną i mu nie mogę zakładać ubrań no i ugh. xD RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - thiefpapillon - 12-10-2014 (12-10-2014, 10:58)Carleesi napisał(a): Może odwiedzić swatkę tylko wtedy się robi tam tort weselny - ot, taka słodka animacja. ^^Mi się memetchio zmieniła w taką starszą panią przez zaniedbanie.Miałaś jakieś care missy,czy losowo masz kuromametchiego? RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Carol - 12-10-2014 Nie pamiętam. Nie liczyłam. Ale to nie do końca tak działa z tego, co wiem. RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Inka - 12-10-2014 Ja miałam Kuromamecza otaku. XDDDDDDDDDDDDDDDDD Zdobyłam wszystkie lucky itemy więc go zeswatałam. I teraz mam małą dziewczynkę. DDDDDAle nie ogarniam jak działa szkoła. I te wszystkie umiejętności czy cośtam. DDDDD: RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Ralveyn - 17-10-2014 Jest już gdzieś dostępna tabela wzrostu? ;u; RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Carol - 17-10-2014 Ralveyn, na chłopski rozum byłoby to jeszcze średnio możliwe. RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - thiefpapillon - 17-10-2014 Jakie są przedmioty do uczenia się umiejętności w 4u? RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - thiefpapillon - 17-10-2014 (17-10-2014, 18:57)Michu napisał(a): Z tego ci wiem, to plastelina, piłka i zestaw z ołówkiem i gumką, ale nie jestem pewna, czy to wszystkie.A jak ta plastelina wygląda?Ja na razie mam zestaw do makijażu,piłkę,patelnię,zeszyt. RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - thiefpapillon - 17-10-2014 (17-10-2014, 19:00)Michu napisał(a): To masz dobrze, zeszyt z ołówkiem i gumką, to to.A jaka postać wyświetla ci się przy wejściu do szkoły,o poźnych porach nie można wysłać tamka do szkoły. RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Carol - 17-10-2014 (17-10-2014, 19:18)Michu napisał(a): Taki robaczek brązowy. Jak dżdżownica wygląda. XDTo znaczy, że za młody jest. Dopiero postać dorosła może iść do szkoły. |