![]() |
|
[akcesoria] Sklepik u Carol - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [akcesoria] Sklepik u Carol (/showthread.php?tid=2219) |
RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Fan Tamagotchi - 16-09-2013 Mogłabyś Carol zrobić Gozaruchi? (Ninja tamagotchi) Może być płaskie RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 17-09-2013 Mogłabym, ale jaki dokładnie by miał być ten pokrowiec i na co? ;P RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Fan Tamagotchi - 17-09-2013 Pokrowiec miałby być na tamagotchi V4.5 i jeśli to możliwe w oryginalnych kolorach. (gozaruchiego oczywiście) RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 19-09-2013 Znaczy czarno... Żółty? ;P Mam taki jaśniutki żółty, trochę kremowy, mógłby być na twarz. Ale z tego, co widzę, to nie masz jeszcze żadnych Tama... Więc umówmy się, że najpierw kup sobie Tamagotchi, potem się zastanów, czy Cię stać na pokrowiec i czy go serio chcesz - jeśli będziesz go dalej chciał, to zrobię. Bo tak to nie mam gwarancji, że go weźmiesz, jak go zrobię. ;> RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Fan Tamagotchi - 19-09-2013 Ok. Zaczekam te kilka dni na tamago i Ci powiem. RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 19-09-2013 To to ma być na v4.5 czy na TamaGO...? RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Fan Tamagotchi - 19-09-2013 Ma być na V4.5 RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Inka - 19-09-2013 Proponowałabym omówić wszystko na pw. ^^" RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 16-10-2013 Parę nowych rzeczy. :3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest jeszcze kilka, ale nie mam zrobionych fotek. ;P RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 24-10-2013 10 zł + koszt przesyłki (7,30 zł priorytet polecony kosztuje). :3 EDIT: Dwa nowe, wczorajsze twory. ^^ ![]() ![]() (Wygląda jak bakłażan, nie? xD) ![]()
RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 26-10-2013 W końcu się nauczyłam robić ładne listki i muszę się przyznać, że z tego fioletowego pokrowca jestem bardzo zadowolona. ![]() EDIT: Właśnie nauczyłam się robić szydełkowane skrzydełka. ;3 Musiałam się nauczyć na potrzeby zamówienia jednej użytkowniczki tumblr, która chce pokrowiec na iD L ze skrzydełkami i paskiem, żeby móc go nosić na ręce. ^^ Dostanę za to Tamagotchi v1, więc się staram jak mogę. o.o Tak wygląda pokrowiec: ![]() Teraz jeszcze tylko pasek na rękę.
RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 26-10-2013 Zażyczyła sobie czarny. Na wzór tego:![]() Napisała dokładnie "niebieska 'obudowa', białe skrzydełka i czarny pasek". ![]() Co prawda skrzydełka są inne, ale nie mogłam znaleźć tutorialu na większe, a poza tym te mi się wydają takie urocze. ![]() Muszę przyznać, że się zdziwiłam, jak napisała, że to ma być na iD L, bo już wtedy mi się wydawało, że to wyjdzie duże no i jest całkiem spore, ale szczerze mówiąc wygląda awesome. ^^ Planuję zrobić kilka takich mniejszych, na P1/P2/Angelgotchi i na v1/v2/ itd. ^^ RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Dogz - 26-10-2013 Podoba mi się ten pokrowiec pasuje do Angelgotchi.
RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 10-11-2013 Ale zrobiłam go na iD L. Może zrobię coś rozmiaru angela, nie wiem w sumie. EDIT: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - toffi - 10-11-2013 Ahh- skrzydełka wychodzą Ci przecudnie. Mam uzbierane trochę kieszonkowych i zastanawiam się czy nie zamówić u Ciebie na mojego iD L właśnie pokrowca ; v ; Kiedyś się Ciebie pytała (ale chyba to było dawno i nie wiem czy pamiętasz), czy dałabyś radę zrobić pokrowiec z Mimitchi. A teraz dałabyś radę połączył Mimitchi + te skrzydełka? Ile by u Ciebie to kosztowało wraz z przesyłką? |