![]() |
|
Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Wirtualni przyjaciele Dogz :) (/showthread.php?tid=1977) |
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - cecil - 12-04-2013 Dogz o to Ci chodzi ? http://allegro.pl/bandai-jajko-tamagotchi-oryginal-i3163416936.htmlCałkiem tanio jak na razie na tej aukcji stoi, może spróbujesz szczęścia, zwłaszcza, że wygląda na zadbane? ![]() Co do tematu, to posiadasz całkiem ładną kolekcję chętnie bym Ci zakosił parę sztuk hehe zwłaszcza iD L'a.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 14-10-2013 Nie wolę kupić v3 Od OsuMesu jest w lepszym stanie. ![]() EDIT: Chciałam się podzielić z Wami w moim pamiętniku o animacji w moje urodziny w P's po prostu z ciekawości przestawiłąm datę na swoje urodziny. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Carol - 14-10-2013 Ja Tamki od Osu wszystkie musiałam potraktować spirytusem, bo były mega zakurzone w środku. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 15-10-2013 Moje od Osu są w idealnym stanie w UraTama i v3 przyciski chodzą idealnie. Pewnie w moich trzech v3 v4 i v4.5 też jest mega kurzu. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Thom - 15-10-2013 Świetne tamki, obydwa v3 mają ciekawe wzory Ja chyba też wezmę się za czyszczenie moich tamagotchi wewnątrz.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 22-10-2013 Mam w v3 Megatchi: Jak miałam ją w v3 to zawsze ta postać mi umierała. Teraz nie pozwolę jej umrzeć. ![]() EDIT: Jakoś nie umarła mi Megatchi. Właśnie Asia tak nazwałam Megatchi odeszła od maluszka chłopczyka. ![]() I teraz ja muszę się teraz zająć słodkim maluszkiem nazwałam go Karol ![]() Mam nadzieję, że uda mi się go wyhodować na postać z dobrej opieki. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 22-10-2013 Dzięki zawsze uważałam, że ten wzór w koniczynki jest najładniejszy kojarzy mi się z wiosną. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Carol - 22-10-2013 Ojejku, Karol, fajne imię.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 28-10-2013 Aktualnie mam w V3 Mizutamatchi miał wszystkie puste serca hungry i happy i mimo to nie zachorował. Jutro powinien mi urosnąć ma 1 Yr. EDIT: Udało mi się wyhodować Pipotchi jest to moja ulubiona postać. EDIT: Dzisiaj moja koleżanka z pracy czymś się zdenerwowała tak, że zostawiła Tamagotchi w pracy więc wróciłam po jej Tama ponieważ bałam się, że może ktoś jej ukraść. Zadzwoniłam do niej, że wzięłam Tama, żeby jej nikt nie ukradł i, że się nim zaopiekuję i jutro jej oddam. Oto Tamek mojej koleżanki: ![]() Wcześniej miało takie wzorki, ale starły się ponieważ Tamek nie był noszony w pokrowcu i ekran jest porysowany ale działa jak nowy: ![]() Moje v3 razem z v3 koleżanki: RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Carol - 28-10-2013 Masakra ten niebieski... o.o RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 19-11-2013 Dzisiaj włączyłam Angela i wreszcie P2. W P2 wymieniłam stare wyszczerbione śrubki na nowe (wzięłam od mojego starego zegarka cyfrowego i pasują idealnie: Aktualnie mam przedszkolaków: EDIT: W P2 aktualnie mam Zuccitchi: Skubaniec kładzie się spać o 23:00 i śpi do 11:00 rano. Aktualnie ma 11 YR. A w Angelgotchi mam specjalną postać Futagotenshi ma 12 YR.: EDIT: Mój Zuccitchi odszedł dziś rano miał 14 YR. Aktualnie mam w P2 Tonmarutchi. EDIT: Wreszcie doszedł mi dzisiaj pikachu puppy ![]() Za pierwszym razem gdy włączyłam baterie ledwo były pikselki widać, myślałam, że jest zepsute lub uszkodzone, ale jak przechyliłam i w dobrym jasnym oświetleniu to nawet dobrze widać pieska. I Pani co sprzedawała powiedziała, że obraz w tej zabawce nie jest mocny raczej tak powinno wyglądać. Ale jestem zadowolona z zakupu i działa idealnie ![]() Tak wygląda: ![]() A teraz porównanie pieska z Tama-Go: ![]() W nocy go muszę wyciszyć bo będzie mi piszczał XD. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Carol - 19-11-2013 A gdzie masz ogon? RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 19-11-2013 Ucięłam ogon, ponieważ mi by przeszkadzał podczas użytkowania. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Carol - 19-11-2013 OBCIĘŁAŚ? Lol, ja go wyjęłam jak go rozkręciłam, w życiu by mi do głowy nie przyszło, żeby to zniszczyć. O.O RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Carol - 19-11-2013 No właśnie dlatego ja obróciłam, żeby było czyste białe tło. Bo on i tak ma elementy tła jako animacje. |