![]() |
|
White iD L's log~ - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: White iD L's log~ (/showthread.php?tid=1889) |
RE: White iD L's log~ - Lawenda - 19-03-2012 Dziękuję. :3 ~~~ Jako dziecko Melody zamieniła się w Paletchi, a potem w Painaputchi. Ucieszyłam się, bo chciałam by stała się Meloditchi. ^___^ Postanowiłyśmy zmienić wystrój całego domku na chmurowy. Kosztowało nas to 5000 GP, ale za to efekt jest cudny. : D Chyba chmurki zostaną na kilka pokoleń~ Łazienka z wanną: ![]() Toaleta~: ![]() Kuchnia (z przesłodką lodówką :3): ![]() Salon: ![]() I sypialnia: ![]() Po obfotografowaniu całego domku Melody ewoluowała~! Stała się Meloditchi. : D ![]() Postanowiłyśmy natychmiast zacząć zbieranie znaczków. Najpierw za jedzonko - ciastko w kawiarni. c: ![]() ![]() Potem za granie na takim czymś dziwnym (XD). ![]() ![]() Gdy miałyśmy już dwa kwiatuszki zakupiłyśmy kimono za 2100 GP: ![]() Oczywiście w Tama Markecie. ^^ ![]() W domu Melody przebrała się z pomocą takiego kogoś, kto zakrył ją kotarką: ![]() ... I pokazała się już w kimonie. : D W sumie niezbyt jej pasuje, ale Melody się chyba podoba. :3 ![]() ![]() ~ Nie nudzi Was jak ciągle piszę o tych kwiatuszkach? ._. RE: White iD L's log~ - Zakuro - 19-03-2012 Uwielbiam Meloditchi i twój pamiętnik nie jest ani trochę nudny ♥ RE: White iD L's log~ - Bella - 19-03-2012 Nie, co Ty, kwiatuszki to esencja iD L'a, niczym TaMaToMo to esencja iD! A to dziwne coś to ocarina. c: RE: White iD L's log~ - Dogz - 19-03-2012 Ja również uwielbiam Meloditchi! Te kwiatuszki nazywają się "Happy Symbols" i to jest takie słodkie w ID L'u. Pamiętnik nie jest nudny. Jest ciekawy! RE: White iD L's log~ - Lawenda - 23-03-2012 Brakujący kwiatuszek dostałyśmy kolejnego dnia. :3 ![]() Melody stwierdziła, że nie ma na co czekać i pobiegła do swatki, razem ze swoim uroczym zwierzątkiem. *-* ![]() Po krótkiej rozmowie pani swatka przedstawiła jej kilku kandydatów, każdy miał chwilkę by porozmawiać z Melody, a potem miała wybrać męża. ^_^ ![]() A potem było już jak zawsze... ![]() ![]() ![]() ![]() Po randce w pokoiku pojawiło się jajko. Melody patrzyła na nie z rozczuleniem i ciekawością - kto z niego wyskoczy? ![]() Wyskoczyła dziewczynka - identyczna jak mój pierwszy niemowlak w iD L'u. ^__^ Melody chwilkę się z nią pobawiła, a potem okryła malutką kołderką. ![]() Śliczna~~ Postanowiłam nazwać ją Ichigo. :3 ![]() Po godzinie zamieniła się Paletchi, a potem w tego słodkiego kaktusika~ ![]() Ichigo chciała wypróbować maszynkę do lodów - wyrosła nam z drzewka. c: ![]() Pomyślała o tym, co chciałaby żeby znalazło się w deserze... ![]() A po chwili lody były gotowe. : D ![]() RE: White iD L's log~ - Bella - 23-03-2012 Ale fajne itemki są w tym iD L'u! : D Ichigo jest słodka, pozdrów ją od mojego Kuchipatchiego z iD~ RE: White iD L's log~ - Maartynaa. - 17-05-2012 Ajjj. Świetny pamiętnik !!! UWIELBIAM <3 I chcę więcej !!! ![]() P.S Gdzie kupiłaś tego ślicznego białego tama ?? Jest boski <3 |