![]() |
|
Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Nasza twórczość (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: Bazgroły z pod ręki Anju ; D (/showthread.php?tid=1639) |
RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Łakomczuszek Pospolity - 29-12-2011 Przede wszystkim pobaw się trochę warstwami i ich mieszaniem. Jak jakaś gryzie się z renderem zawsze można delikatnie użyć gumki. Dopasuj też kolorystykę tła bardziej do renderu i render bardziej do tła. Pokombinuj w opcjach, powinno być tam dużo rzeczy do ustawień kolorystyki, jaskrawości, barw. Możesz też pobawić się trochę filtrami ale uważaj żeby nie przeholować, żeby nie wyglądało nienaturalnie. ^___^ RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Anju - 16-12-2012 Reaktywacja (chyba już 3 w moim doczesnym życiu na tym forum ;( ) ![]() ![]() Wiem wiem... włosy T^T ![]() ![]() ![]() I dwa tła na fb ;--; ![]() ![]() Wiem że nie są zachwycające ^^ ale i tak je wstawiam D: RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Inka - 16-12-2012 BRS ładna jak zawsze. XD SeeU też, tylko włosy nie do końca mi się podobają. ;-; Yuki z pewnych powodów nie lubię więc. D: Patrząc na pracę chociażby z pierwszej strony to... wow. @_@ RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Anju - 16-12-2012 ![]() wygrzebałąm jeszcze coś takiego : D RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Scalee - 16-12-2012 A ja będę w stanie ocenić, kiedy uświadomisz mnie, które są z wyobraźni, a które z patrzenia na obrazek. XD RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Sonami - 16-12-2012 Nie no, mi tam się całkiem podoba :3. "Ale"... Masz strasznie niedbałą kreskę, cienie rozmazywane palcem, anatomia rozczłonkowywana hurtowo. Jednak to tylko moja opinia, nie przejmuj się :* progress masz ogromny, oby tak dalej :3. O, i lubię Twoje chibi. RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Lyree - 17-12-2012 nazwa tematu = *spod, nie z pod. XDDD Całkiem fajne. : D Miło się przegląda Twoje prace ogółem~ RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Anju - 17-12-2012 (16-12-2012, 21:44)Scalee napisał(a): A ja będę w stanie ocenić, kiedy uświadomisz mnie, które są z wyobraźni, a które z patrzenia na obrazek. XD Wszystkie są z pamięci... tylko na Yukę patrzyłam na ubiór i pozę... :3 RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Anju - 23-12-2012 ![]() Rainbow Dash : D RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Shiro - 23-12-2012 Rainbow Dash ma fajnie narysowaną samą figurę, ale włosy i skrzydła mogłyby być staranniejsze. A co do rysunków odręcznych, to są mało schludne i zazwyczaj brzydko pokolorowane, włosy też jakby na odwal. Ale ładne szkice. Tła na fb w ogóle mi się nie podobają. Za dużo nawalone, czcionka nie pasuje, a pierwszy render jakby rozmazany. Dobra, drugie tło jest nie złe, ale zdecydowanie ramka jest zbędna. RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Anju - 19-10-2013 Nju ma wiele zaległości ;_; wstawi narazie tylko jeden, a później zajmi się resztą ;-;
RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Anju - 17-11-2013 Temat to zamknięcia proszę ;c |