![]() |
|
Konkurs - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Konkursy (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=32) +--- Wątek: Konkurs (/showthread.php?tid=1518) |
RE: Konkurs - Taciara - 08-08-2011 (08-08-2011, 10:43)Silver napisał(a):Cytat:Niektórzy mogą mieć większy talent i robić nawet w zwykłym paintcie (ja robiłam XD) a obrazek będzie wyglądał jak z gimpa.(talent hihiihipfpgpfhpf) Twoja praca to 1, tak? Tak wygląda ponieważ zapisałaś ją w jpg w pantcie. To rozwala jakość. .-. Nie napisałam że mam talent tylko że robiłam w paintcie -,- omg... RE: Konkurs - Soda - 08-08-2011 Po prostu jak czytam to zdanie to mam wrażenie, że mówisz o jakimś swoim talencie. .-. Ja też nie mam, nie umiem rysować. *debil* RE: Konkurs - Taciara - 08-08-2011 (08-08-2011, 11:06)Silver napisał(a): Po prostu jak czytam to zdanie to mam wrażenie, że mówisz o jakimś swoim talencie. .-. Właśnie : P. Nie no sory, ale nie każdy może być w czymś dobry : P. Na przykład praca nr. 2 może nie być zbyt ładna, ale Ada włożyła w to pewnie dużo pracy (albo zrobiła byle jak XDD). Ok... u mnie w szkole mowią że ja rysuję najładniiej ze szkoły... nie, że isę chwalę, ale tak jest : P. RE: Konkurs - Inka - 08-08-2011 (08-08-2011, 11:10)Taciara napisał(a): Właśnie : P. Nie no sory, ale nie każdy może być w czymś dobry : P. Na przykład praca nr. 2 może nie być zbyt ładna, ale Ada włożyła w to pewnie dużo pracy (albo zrobiła byle jak XDD). Ok... u mnie w szkole mowią że ja rysuję najładniiej ze szkoły... nie, że isę chwalę, ale tak jest : P.No to masz strasznie niski poziom w tej swojej szkole... Dobra, koniec dyskusji. Bo zaraz kłótnia pewnie będzie. D: RE: Konkurs - Taciara - 08-08-2011 (08-08-2011, 11:12)Inka napisał(a):(08-08-2011, 11:10)Taciara napisał(a): Właśnie : P. Nie no sory, ale nie każdy może być w czymś dobry : P. Na przykład praca nr. 2 może nie być zbyt ładna, ale Ada włożyła w to pewnie dużo pracy (albo zrobiła byle jak XDD). Ok... u mnie w szkole mowią że ja rysuję najładniiej ze szkoły... nie, że isę chwalę, ale tak jest : P.No to masz strasznie niski poziom w tej swojej szkole... Hej no, ale mieszkamy na wsi nie D:? U nas w klasie chyba tylko z 5 na 16 osób ma komputery a ja mam najlepszy w gminie i mam większy talent (precyzja) od reszty. (08-08-2011, 11:12)Inka napisał(a): Dobra, koniec dyskusji. Bo zaraz kłótnia pewnie będzie. D: Ehe. // I.
RE: Konkurs - Ejtis - 08-08-2011 (08-08-2011, 11:19)Taciara napisał(a):lol? Talent, a precyzja to zupełnie, co innego. A to jaki się ma komputer nie ma na to wpływu(chyba, że ma się tablet). To, że masz lepszy sprzęt nie wpłynie na pracę Painta, srsly.(08-08-2011, 11:12)Inka napisał(a):(08-08-2011, 11:10)Taciara napisał(a): Właśnie : P. Nie no sory, ale nie każdy może być w czymś dobry : P. Na przykład praca nr. 2 może nie być zbyt ładna, ale Ada włożyła w to pewnie dużo pracy (albo zrobiła byle jak XDD). Ok... u mnie w szkole mowią że ja rysuję najładniiej ze szkoły... nie, że isę chwalę, ale tak jest : P.No to masz strasznie niski poziom w tej swojej szkole... W sumie żadna praca jakoś mnie nie urzekła, ale niech będzie głos na 4. RE: Konkurs - Taciara - 08-08-2011 Ejtis... brak mi do cb słów -,-. Czy ja dla wszystkich muszę pisać że mieszkam na wsi??!! Ja pierdziele... Praca 4 jest ładna, ale tak jak mówiłam, nie urzekła mnie. Wiadomo już że to Lyr wygra : ). RE: Konkurs - Inka - 08-08-2011 Co z tego, że mieszkasz na wsi? Koniec. RE: Konkurs - 4ro - 08-08-2011 Taciara,moim zdaniem co więcej zrobiłaś innym przykrość: Inni się starali,a Ty zagłosowałaś na pracę,która to 10 linii w paintcie. Strasznie żałuję,że nie zdążyłam Wygrałabym > < No,chyba że wyślę Wam fotę mojego wymyślonego tamka. Bo zrobiłam na kartce :3 RE: Konkurs - Soda - 08-08-2011 Tak, oczywiście. Bo jak się mieszka na wsi to WSZYSTKO ma się gorsze i TRZEBA się tym żalić na forum. I wszyscy w dodatku muszą koło CIEBIE latać bo oczywiście mieszkasz na tej zacofanej wsi. RE: Konkurs - ѕкαтє_gιяℓ - 08-08-2011 Haha! Silver, dobre XD. RE: Konkurs - Taciara - 08-08-2011 (08-08-2011, 11:47)Inka napisał(a): Co z tego, że mieszkasz na wsi? Że nie mogę mieć takiego talentu, tableta, czegośtam jak wy D:? Ok miałam zamiar napisać więcej, ale zaśmieciłabym ten konk... dziękuję. Chcę nawiązywać na tym forum znajomości i dobrze się bawić a nie kłócić się o moje pochodzenie i o mój talent bo mi nie jest miło (z resztą... każdemu) D:. RE: Konkurs - 4ro - 08-08-2011 To dodać tą moją pracę? RE: Konkurs - Inka - 08-08-2011 E? To, że mieszkasz na wsi nie musi znaczyć, że nie możesz mieć talentu. o^o Koniec. Bo osty polecą. RE: Konkurs - Soda - 08-08-2011 (08-08-2011, 11:59)Taciara napisał(a):Daj mi coś powiedzieć. Znam wiele osób, które mieszkają na tej Twojej wsi, a mają więcej rzeczy ode mnie no to sry. Tablet może sobie każdy kupić jeśli zaoszczędzi pieniądze i jest mu potrzebny do pracy. *odezwała się fff*(08-08-2011, 11:47)Inka napisał(a): Co z tego, że mieszkasz na wsi?Że nie mogę mieć takiego talentu, tableta, czegośtam jak wy D:? Ok miałam zamiar napisać więcej, ale zaśmieciłabym ten konk... dziękuję. Chcę nawiązywać na tym forum znajomości i dobrze się bawić a nie kłócić się o moje pochodzenie i o mój talent bo mi nie jest miło (z resztą... każdemu) D:. |