![]() |
|
Naprawiamy sny - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Naprawiamy sny (/showthread.php?tid=1163) |
RE: Naprawiamy sny - VoiceOfQueen - 14-06-2011 Ale dzięki temu wiesz co będziesz przerabiała, jaki materiał. I będziesz miała super ocenki! ---------------------------------------------- Muszę iść do szkoły w niedziele o.o . [Nie na serio xd]. RE: Naprawiamy sny - Tarjei - 14-06-2011 Okazało się, że szkoła zamieiła się w basen i możecie sobie pływać. __________________________________________ Do mojego domu przypłynął narwal i zabrał mi telefon. RE: Naprawiamy sny - VoiceOfQueen - 14-06-2011 Ale twoja mama utłukła go patelnią i ci go oddała. --------------------------------------------------------- Muszę iść do gimnazjum... Dlaczego?! To koszmar! RE: Naprawiamy sny - MyTamagotchi - 17-06-2011 Idziesz do gimnazjum a gimnazjum też baba xD (<---- czaisz ?) . -----------------------------------------------------------------------T-Mobile xD Piesek mi uciekł >3 RE: Naprawiamy sny - Sweetie - 17-06-2011 Ale wrócił XD ________________________________________________ Ban Dai Przylazło do domów wszystkich właścicieli tama, zabrać je. RE: Naprawiamy sny - MyTamagotchi - 18-06-2011 Ale dzielny suchar men przyleciał i rozległo się *pizd* *pizd* i *bum* *bum* i wszystkie tama wróciły do właścicieli xD ----------------------------------------------------------------------------T-Mobile Zrobiłam się strasznie głodna i wybuchłam !!! *poof* RE: Naprawiamy sny - Tarjei - 18-06-2011 Przyszła twoja babcia i cię poskładała. __________________________________________ To coś z mojego avatara mnie zjadło. O-O RE: Naprawiamy sny - Rin - 18-06-2011 Ale później wypluło i powiedziało że cię kocha. --------------------------------------------------------------- Owieczka dinozaur zjadła mrówkę. :O RE: Naprawiamy sny - Ingrid - 18-06-2011 ale później mrówka zjadała owieczkę od środka :3 ------------------------------------ mój chomik ma ropniaka RE: Naprawiamy sny - Taciara - 19-06-2011 To nie chomik! To parówka z serem w środku x3 ______________________ Tymbarki straciły napisy o.o!!!! (straszne xDD) RE: Naprawiamy sny - VoiceOfQueen - 19-06-2011 Ale zamiast napisów producenci wymyślili na etykiecie zdjęcie Tamagotchi! Fajnie, nie xd? -------------------------- Lodówka mi uciekła i nie wróciła xd. RE: Naprawiamy sny - Taciara - 20-06-2011 Ale kupiłaś sobie 2 razy większą z zapasem Papsi ![]() ___________ W necie znikły emotikonki :U!!! RE: Naprawiamy sny - Lawenda - 20-06-2011 Zrobimy nowe. : D Na świecie nie ma czekolady. ;_; RE: Naprawiamy sny - Taciara - 20-06-2011 Ale przyszła fioletowa krowa Milka i wydoiła tonę czekolady xD. _____________________ Słoń Trąbalski nie ma trąby T.T! RE: Naprawiamy sny - Lawenda - 20-06-2011 Ale wszedł do sklepu muzycznego, ukradł trąbkę i sobie przyczepił. XD Krowy są bez łat. :o |