![]() |
|
Dziękuję Tobie, Tobie, a, i Tobie też. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Dziękuję Tobie, Tobie, a, i Tobie też. (/showthread.php?tid=1073) |
- Guest - 12-10-2010 Ta. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Trzeba to powtórzyć w wolnej chwili. ;P - Bella - 12-10-2010 Toto napisał(a):- Marta (Bella) - Dzięki Ci za pomoc w wiesz czym. XD Nie ciągnie mnie już do tego. XD Dzięki za rozmowy i wszystkie śpiewy GDZIE JEST KRZYŻ?! XDAzaliż, brader: wielka jest zabawa z Twoją osobą. 8D No to teraz ja podziękuję. 8D Kamil - za znanie się od niepamiętnych czasów, no i za wszystko. Łukasz (Totek): za to, że z nikim nie ma takiej polewy na gadu jak z Tobą. No bo z kim innym można puszczać serię krzyków "GDZIE JEST KRZYŻ? GDZIE SĄ BUTY? TO JEST APEL DO SPOŁECZEńSTWA!" mniej więcej trzy razy w tygodniu, lać się ze stacji 100% Justin Bieber na open fm i pierdzilić trzy po trzy? XD Szeryl: za wszystko, no. Za porady, za rozmowy o życiu, za smsy, za DDD na starym tw... No i za ksed - mało kto o tym pamięta, ale miło wspomnieć czasem te nasze pięć czy tam sześć życiowych rozmów. Exmoor: za VD, za Twilight, za pogaduchy, za ksed. Również za wszystko. Fragles: za pogaduchy na gg, za polecanie sobie książek, za rozmowy o muzyce, za anarchię na dA... Kamil+Ex+Totek: sexińczyk noo. XD Z nikim się tak przyjemnie ostów nie dostaje jak z Wami. <3 Shiro+Czer+Ex: ksed. <lovely> :3 Hilla: za gadanie o simsach i narzekanie na niektórych. Fajnie się z Tobą gada. (; - Lyree - 12-10-2010 *emoemoemoemoemo* Bella, celowo o mnie zapomniałaś? : < - Bella - 12-10-2010 Ups, sry. Dziękowałam Ci na tt, dlatego tu nie napisałam. No ale proszę, napiszę to też tu. : D Lyrr. Moja pierwsza koleżanka w internecie! Nic więcej nie piszę, bo nie chce wyciągać brudów z czasów Vivaoali i Mirty. XDDDDDD - Duff - 12-10-2010 Aha. Dziękuję Maciusiowi z Klanu, za 'Co sie, co sie, co sie stao? Piwo, piwo, piwo się wylało' :c - Bella - 12-10-2010 MichuPychu napisał(a):Belli-za to samo co InceDziękuję. : D - Duff - 12-10-2010 Cytat:Toto- za to,że ze mna gada po nocach,na tematy o które mnie ciekawią Dzięki.
- Guest - 12-10-2010 Cytat:ksed - mało kto o tym pamięta, ale miło wspomnieć czasem te nasze pięć czy tam sześć życiowych rozmówKto jak kto, ale ja pamiętam doskonale i to nie 5-6 tylko z 236492 rozmów (no dobra, przesadziłam z tą liczbą). ;D - Elektra - 13-10-2010 Toto napisał(a):Elektra - Dzięki, że fajnie się rozmawia o różnych rzeczach, chociaż kontakt coś podupadł ostatnio. ;) Dzięki. ;3 - Bella - 13-10-2010 Lisette napisał(a):Kto jak kto, ale ja pamiętam doskonale i to nie 5-6 tylko z 236492 rozmów (no dobra, przesadziłam z tą liczbą). ;DAle ja dołączyłam później, piszę o tych, gdzie ja już byłam. :< - Guest - 13-10-2010 Bella napisał(a):Ale ja dołączyłam później, piszę o tych, gdzie ja już byłam. :<To też pamiętam przecie. D: - Freya - 13-10-2010 Ja dziękuję: Ince-Za tą naszą przyjaźń i za rozmowy na GG (od czasu do czasu ^^) <3 Lyree-Za jej wesołość i sympatię : D <3 Michu-Za miłe usposobienie. OsuMesu-Za to że jest crazy. : D Elektrze-Za to że jest taka miła I za to że mieszka w Białymstoku (Może się kiedyś spotkamy?)Hazey-Za te nasze rozmowy na GG kiedy forum nie działało. Tea-Za tak miłe posty o mnie na twoim blogu. I za to że kupiłaś ode mnie 2 Tama : D Midlanie-Za kupienie ode mnie Tamagotchi (PS.Może napiszesz mi komentarza na Allegro? Byłoby mi miło )Toto-Za to że jesteś także CRAZY jak Osu. Chyba zapoczątkowałeś modę na tekst: GDZIE JEST KRZYŻ?! O3O I reszcie forum za to że się udziela i po prostu za swoje uczestnictwo w życiu forum. - Lyree - 13-10-2010 Cytat:Lyree-Za jej wesołość i sympatię : D <3Spoko. : D Ciebie tyczy się to samo. <3 Cytat:Ups, sry. Dziękowałam Ci na tt, dlatego tu nie napisałam. No ale proszę, napiszę to też tu. : DNo. XD Wolę i tu i tu, ja Tobie wszędzie dziękowałam. XD Bella napisał(a):nie chce wyciągać brudów z czasów Vivaoali i Mirty. XDDDDDDSłusznie. XDD - Elektra - 15-10-2010 Chii. napisał(a):Elektrze-Za to że jest taka miła I za to że mieszka w Białymstoku (Może się kiedyś spotkamy?)Dzięki. Musimy się kiedyś spotkać.
- muffin - 15-10-2010 Cytat:- Kamil - Dzięki za Twoje chwalenie, szczerość i szczanie po nocach i za jedną prywatną rozmowę, że trzeba było archiwum usuwać. XDHueh, jak chcesz usłyszeć jakieś szczerości, moje przebłyski inteligencji, i jak chcesz się zesrać ze śmiechu to wbijaj zawsze na gg. XD A więc Łukasz - Za wszystkie sms, gg, i że zawsze można się pośmiać. Do tego kiedyś będziesz mieszkał w Gdańsku i będzie zaj... <wielka siostra patrzy> iście fajnie. Sajmon - bo ma te zniżki. Marta - za ten teges i tamteges. Magda - za ogół. o3o Ex - za sms i gg. XD (podziękujesz za lekcje?) Ura - bo chwalisz moje prace XDDD ____ Jak se przypomnę do dopiszę. |