![]() |
|
Kto ma Tama-Go? Kto zbiera na Tama-Go? - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Tama-Go i Tamagotchi Friends (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Kto ma Tama-Go? Kto zbiera na Tama-Go? (/showthread.php?tid=1010) |
- magnes. - 09-11-2010 Michu, ale Ci zazdroszczę C; MichuPychu napisał(a):Może potem założę taki temat gdzie dokładnie ze zdjęciami porównam je z colorkiem.Jestem za. Hilla napisał(a):jedną z niewielu co ma v2Lubię tę wersję, kupuj ![]() Ja nie zbieram na Tama Go, mam już troszkę kasy na iD. Jak je kupię, to wtedy sprawię sobie tę wersję ![]() Tamaaga, błagam Cię, rozumiem, że zależy Ci na wygraniu Tama Go, ale nie offopuj tak. o.o // saj Nie offtopuję, wyrażam swoje zdanie. ;D Ale niech Ci będzie, poprawię się C; PS. Michu, jaki masz wzorek? ;D // aga - Dogz - 10-11-2010 MichuPychu napisał(a):Kosztowało 150zł plus koszty wysyłki. Teraz tak się nim bawię i fajne, warte swojej ceny, ale w porówaniu do colorka, to cieniutkooo. Jest zrobione z gorszych materiałów, i jest lżejsze, pomimo, że większe i grubsze. Ma dużo mniej opcji, chyba, że dokupię figurki. Ja się z niego cieszę, bo bardzo chciałam je mieć, dlatego powiem, że się opłaca. Może potem założę taki temat gdzie dokładnie ze zdjęciami porównam je z colorkiem. Jaka wersja klorystyczną masz Tama-go? Ja w czerwcu możę kupię Tama-go też kusi mnie ta wersja. - Herbata - 11-11-2010 Ech... A mi się nie podoba. Tzn. jakbym wygrała to spoko itd. drukowałabym te tapetki, ale... jak nestea mi je pokazała, było... dziwne? Trochę przypominała starsze wersję i takie nudne. - Disorder - 16-11-2010 Ja prawdopodobnie będę miała. Jak wzór to ten z Memetchi (niebieski). - kurolove - 26-01-2011 Ja mam jedno i zamówiłam od Smeg kolejne. Mam zielone, zamówiłam fioletowe. Po feriach dostanę, bo zamówilam na adres babci, bo jej się spodobały życzenia z Dnia Babci i mi zafundowała. - mijam - 26-01-2011 Ja mam tama-go fioletowe z memetchi : > Re: Kto ma Tama-Go? Kto zbiera na Tama-Go? - Versina - 02-02-2011 Ja mam kasę ,ale matka mówi ,że mam już ich 'dużo' (3). Może kupię niebieskie z Memetchi. Re: Kto ma Tama-Go? Kto zbiera na Tama-Go? - Viktor - 02-02-2011 Ja mam 14 i mamol gada że mam za mało... XD Nie pisałam że mam. D: Mam i żałuje że mam, ale cóż. Fajnie mieć je w kolekcji. Może kiedyś dokupie figurki i będzie lepiej. Re: Kto ma Tama-Go? Kto zbiera na Tama-Go? - Versina - 12-02-2011 Ale dlaczego żałujesz nie podoba się? PS Które masz? Re: Kto ma Tama-Go? Kto zbiera na Tama-Go? - Viktor - 12-02-2011 Ono jest straszne. D: Piszczy co minute, nie ma w sobie tamosowego klimatu i widać że zostało stworzone wyłącznie dla kasy. O wiele, wiele bardziej mi sie podobało v5. Mam białe z kuczkiem. Re: Kto ma Tama-Go? Kto zbiera na Tama-Go? - Carol - 23-02-2011 Mam fioletowe z Kuczkiem, dzis mi przyszlo. ^^ RE: Kto ma Tama-Go? Kto zbiera na Tama-Go? - Versina - 11-03-2011 Od wczoraj jestem posiadaczką fioletowego z Kutchipatchi .;] RE: Kto ma Tama-Go? Kto zbiera na Tama-Go? - mametchi - 13-03-2011 Mam zielone. RE: Kto ma Tama-Go? Kto zbiera na Tama-Go? - .CzEkOlAdKa. - 21-03-2011 Mam fioletowe z Memetchi. RE: Kto ma Tama-Go? Kto zbiera na Tama-Go? - Rata - 05-04-2011 czyli z amazonu można czy nie bo chce kupić? |