![]() |
|
.:: Michu & Carol ::. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: .:: Michu & Carol ::. (/showthread.php?tid=2636) |
RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 19-04-2016 (16-04-2016, 13:33)Michu napisał(a): No dokładnie! Ja nie wiem czemu to zmienili D: super to było, a w nowych wersjach, to juz nie to samo. Między innymi dlatego tak uwielbiam id, bo ślicznie to wygląda. A jeszcze te przybliżenia mi się podobają w Colorku. Kurcze chyba sobie kupie Colorka nawet nowego za ponad 300 zł sprzedaje je YAPAN YOU WANT na eBayu, ale nie teraz bo 4u chcę kupić. A Colorka muszę kiedyś kupić bo ma cudne animacje. ![]() Szkoda, że w ID L do P's zmienili przybliżenia.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 19-04-2016 Omggg, ale ekstra!:'D Fajnie, że zrobili coś innego, zawsze jakaś niespodzianka. c: A Hapihapitchi też chodzi z Tobą, do np. parku? RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 19-04-2016 A to w sumie bardzo fajnie i tak.^^ Zawsze coś innego. c: RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 20-04-2016 Jakoś od prawie 2 tyg. mam włączone TekuTeku Angel. ^__^ Mega słodziutkie jest, już za nim tęskniłam, bo wiosną i latem fajnie się z takim krokomierzem chodzi. (: ![]() Różowe Music Star dalej na chodzie. Leci do mnie jeszcze jedno różowe, ale inna obudowa. *yay!* ![]() Wyrósł mi Kuromametchi. Aktualnie juz jestem na kolejnej generacji, tym razem dziewczynka. (: ![]() P's też dalej na chodzie. Była Himespetchi, potem Pan Żabka, a teraz chcę Mogumogutchiego. ;> ![]() ![]() Po drodze były moje urodziny. ![]() Pan Żabka. ;D ![]() Nowy pokrowiec. <333 Kupiłam go w niedzielę w Katowicach na giełdzie kamieni. ^____^ ![]() Na hatcha urodzinowego, którego zorganizowałam w Tama-Hatchi odpaliłam moje ukochane v4. Pasowało idealnie, bo było moim prezentem urodzinowym od mamy na chyba 15. urodziny. ;D ![]() ![]() A tu pluszaczki z wymiany. ;3
RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 21-04-2016 Carol bardzo długo masz te v4 i jest w stanie idealnym i nie zżółkła obudowa. ![]() Podoba mi się Twoja obudowa różowego Music Star od Belli. I ten pokrowiec z kotkiem śliczny, i gdzie kupiłaś brelok z Sailor Moon? ![]() Też lubię Sailor Moon i jak byłam mała to oglądałam i bardzo to polubiłam. RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 21-04-2016 Akurat brelok byl prezentem od kolezanki z niemiec na ebay mozna je znalezc, chyyyba te sa od bandai nawet
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 04-05-2016 Woaaahh, świetne jest to tło pod ikonki! ;u; I ta postać wygląda megaaa! RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 08-05-2016 Fajnie Michu jeszcze jest Pipotchi do wyhodowania moja ulubiona postać z v3 i Tama-go.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Thom - 08-05-2016 Michu, Twoje niebieskie iD L wygląda świetnie! Dobry pomysł ^^ RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 12-05-2016 Włączyłam niedawno swoje TMGC+C. Uwielbiam tą wersję. <3 ![]() Nowa generacja. Obecnie mam Chamametchi i będę próbować wyhodować Violetchi. ![]()
RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 14-05-2016 Fajnie Michu ja osobiście lubię tą truskaweczkę jest taka kochana.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Katechi - 14-05-2016 Super zdjęcia kolorka, Carol *-* Michu, to tło pod ikonki w P's z jakiegoś pierce'a jest? RE: .:: Michu & Carol ::. - Thom - 15-05-2016 Carol, świetne to +Color i ma słodkie postacie! ^^ Michu, uwielbiam Ichiotchi, gratuluję Ładnie się razem prezentują te tama na drugim zdjęciu!
RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 18-05-2016 A dziękuję. ;3 Obecnie na chodzie mam 4 TMGC: iD, +C, v3 i v4.5. Miałam Chamametchi, jak już mówiłam. Udało mi się wyhodować drzewko, które wygląda jak ona - różowe z żółtymi kokardami. xD ![]() Chamametchi już ewoluowała i obecnie mam Violetchi. <333 A w v3 mam małego chłopczyka o imieniu Tony, bo #TeamIronMan4Life ;D ![]() ![]() EDIT: Od wczoraj mam włączone Tamagezi zamiast +C i iD. (: ![]() ![]() Gdyby ktoś trafił na dobrą okazję, to bardzo polecam zakup, warto. ![]() W v3 mam obecnie Hashitamatchi A w v4.5 udało mi się wyhodować Shitekitchi (matko jaka nazwa x'D). ![]() RE: .:: Michu & Carol ::. - WalnutSprout - 18-05-2016 tamagezi jest słodziutkie ale kurczę pożera aż TRZY baterie @_@
|