![]() |
|
Gra w "^ < v". - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Gra w "^ < v". (/showthread.php?tid=826) |
RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 03-07-2016 ^ idzie mi najsuper w Xenoblade Chronicles, więc uznajmy, że nie jest źle. B) < chociaż boohooo że rodzice w domu dzisiaj i jutro siedzą. :| v jakie masz plany na jutro? RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 03-07-2016 ^ Pilnuję rodzeństwa bo wszyscy gdzieś wyjeżdżają. :/ < czyli plan który obejmuje 3/4 moich wakacji jak dotąd. v Masz rodzeństwo?? RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 03-07-2016 ^ Yep, ale utrzymuję kontakt tylko z siostrą z którą mieszkam. < Lajri, weź zbuduj jakąś zagrodę dla swojego rodzeństwa.XDDD I będziesz miała spokój. >: D v Pobiłaś kiedyś swoje rodzeństwo? :| XDD RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 03-07-2016 ^ hohohoho, co dzień, ja to nawet dziś wróciłam z kościoła i pierwsze co to pobiłam się z siostrą. xDDDDDDDD < a zagroda brzmi jak dobry pomysł, hmmmm xDDD v Też potrzebujesz zbudować zagrodę w domu? :/ xDDDD RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 03-07-2016 ^ TOTALNIE, NAJLEPIEJ Z FORTECĄ, CZY COŚ < piona Lajri, omg.XDDDD nie pamiętam dnia bez sprzeczki/rzucania w siebie ciężkimi rzeczami :| v miałaś/eś kiedyś złamaną kość? RE: Gra w "^ < v". - Inka - 03-07-2016 ^ nope! < ale miałam wybity palec, który koleżanka dodatkowo mi wyginała bo nie wierzyła że boli, lol v zbierasz na coś pieniądze? XD RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 03-07-2016 ^ noooooo w sumie to nie wiem.XDDD o, na mangi zbieram kasę, to tak, oszczędzam i zbieram.XDDDD < omg, mogła sobie sama palec wybić, to by oceniła ból.XDD v masz teraz jakiegoś siniaka? RE: Gra w "^ < v". - Inka - 03-07-2016 ^ omg, z 10 XDDDDDDD < wszystko na nogach, idk, łatwo mi się robią v słuchasz teraz muzyki? RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 03-07-2016 ^ yup! jakiś piosenek z fairy tail < wcale to nie jest uzależnienie, nie v oglądasz obecnie jakieś anime? RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 03-07-2016 ^ Tak, rewatchuję mój numer jeden!! < Planuję sobie po kolei teraz wszystkie moje ulubione rewatchnąć w najbliższym czasie. :3 v Twój ulubiony serial/anime/film czy cuś? RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 03-07-2016 ^ Kości + Zagubiony pokój // FAIRY TAIL EHEEH // Strażnicy marzeń i.. w sumie bankowo jeszcze jakiś film wielbię, ale teraz nie mogę sobie niczego przypomnieć.D: EDIT/ FROZEN, JAK MOGŁEM ZAPOMNIEĆ DDDDDDDD: < uuu Lajri, ja bym sobie w sumie znowu obejrzał Death Parade. ;w; v Twój ulubiony fikcyjny bohater? RE: Gra w "^ < v". - Bella - 03-07-2016 ^ Steve Rogers, Jon Snow, Leslie Knope, Ben Wyatt, Damon Salvatore. < Nie umiem wybrać jednego, nope. v Ulubiony serial? RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 03-07-2016 ^ Kości. < Mój pierwszy serial ever. ♥ v Ulubione imię żeńskie i męskie?XD RE: Gra w "^ < v". - Bella - 03-07-2016 ^ Michał, żeńskiego nie mam. < Jak byłam młodsza mega mi się podobało imię Maja, ale teraz nie mam ulubieńca. v Sok pomarańczowy czy jabłkowy? RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 04-07-2016 ^ Pomarańczowy < Jabłkowy mi się znudził w sumie v Barszcz czy rosół? |