![]() |
|
.:: Michu & Carol ::. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: .:: Michu & Carol ::. (/showthread.php?tid=2636) |
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 07-04-2016 Omgggg Michu, tak! Chyba tak! Taka niebieska przemalowana to chyba była z rozebranego v3, faktyyyyycznie. Ja też właśnie chciałem Ciebie poprosić, o pomoc przy 4U+ za jakiś dłuższy czas , ale nie wiedziałem, czy Nexus jeszcze Wam żyje.:<A zawieszkę zawsze możesz sobie zamieniać, raz przy tama, raz przy telefonie, o. RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 07-04-2016 Ale coś się dzieje z Nexusem? ;O Zabawa z UFO. (: Po południu wyłączyłam jednak to zielone MS i włączyłam moje ukochane różowe od Belli, bo mi się bardziej w tematykę wiosenną wpasowuje. ![]() ![]() Nowa lokacja! ^__^ ![]() Ach, wiosna. <3
RE: .:: Michu & Carol ::. - Frogless - 07-04-2016 A już miałam nadzieję, że skoro masz zielone MS, to może różowe Ci się znudzi XDDD RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 07-04-2016 O Michu, to ekstra, to jak to nie będzie żaden problem teraz, to pomyślę o tym jakoś niedługo i dam Ci znać. ACNL + Tama to najlepsze połączenie! <3 RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 07-04-2016 (07-04-2016, 21:34)Frogless napisał(a): A już miałam nadzieję, że skoro masz zielone, to może różowe Ci się znudzi XDDD Oj, muszę Cię zmartwić, ale tego różowego to się nigdy w życiu nie pozbędę, bo raz, że to najśliczniejsze Tama w mojej całej kolekcji, dwa, że MS to ogólnie jedna z moich ulubionych wersji TMGC i trzy, jest to wersja limitowana, więc teraz już jest bardzo bardzo trudno je dostać, a jak są, to za kosmiczne ceny, więc nie popełnię tego błędu.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Frogless - 07-04-2016 Ale co jakiś czas pewnie i tak Cię sprawdzę XD RE: .:: Michu & Carol ::. - Frogless - 08-04-2016 Wszystko śliczne... i postać i tło i zdjęcie <3 RE: .:: Michu & Carol ::. - WalnutSprout - 08-04-2016 Śliczny jest ten misio :3 wielka szkoda że tamagotchi 4u i 4u+ są nudne bez jakiegoś urządzenia z NFC. Mam nadzieję że wasz Nexus nie wyzionie zbyt szybko ducha :/ RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 08-04-2016 Ooo, a co mu jednak było? Ja tam w Ciebie nie wątpiłem, Michu złota rączka. :'D I cieszę się bardzo, że stare telefony się przydały, yaaay! Śliczna jest ta postać, super jej dobrałaś ten pokoik! To chłopiec, czy dziewczynka? Świetne ma te uszy. ;w; RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 09-04-2016 Włączyłam swoje ukochane różowe MS, jak już wspominałam, oraz TekuTeku Angel DUE. <3 W MS miałam staruszkę, która miała już 25 lat. Wydałam ją za Kuchipatchiego i dziś rano zostawili mi małego chłopczyka. Nazwałam go Pinni. ![]() ![]() Zrobiłam na nie - pierwszy raz na drutach!!! - woreczek ze ślicznej włóczki. ;3
RE: .:: Michu & Carol ::. - Katechi - 11-04-2016 Michu, cuda masz w tym 4U <3 Carol, super włóczka, fajne plamki porobiła. Jak porównasz szydełkowanie do robienia na drutach? Bo w sumie niezbyt się orientuję jak bardzo jest to podobne i czy któreś jest jakoś specjalnie trudniejsze XD RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 16-04-2016 Jaki super domek w tym iD! Faktycznie bez czapeczki wygląda duuużo lepiej.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 16-04-2016 I jeszcze ładniej wygląda w przybliżeniu w ID Lovely Melody na cały ekran. Szkoda, że tamki w id l, p's, 4u i 4u+ tak się nie przybliżają. RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 16-04-2016 W 4U/4U+ jest kilka postaci, które mają taką specjalną animację, że naprawdę blisko "podchodzą" do ekranu. Ale nie wszystkie tak mają.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 19-04-2016 Chciałabym mieć ID Lovely Melody. Bardzo mi się podobają te serduszka pod ikonkami.
|