![]() |
|
Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Wirtualni przyjaciele Dogz :) (/showthread.php?tid=1977) |
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 05-01-2019 Na stronie 19 powróciłam właśnie miałam zabke powerpalz wlaczona i moje v3 niebieskie w fale. Nie chcę mi się wyjmowac tamagotchi v3 w koniczynki i w motylki bo to budelko jest z tyłu gleboko wsadzobe na sam koniec szafki bo sobie ustawiłam moja kolekcje z figurkami Pokemonów. Może kiedyś włączę dwa Nana Moon zobaczę. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Ralveyn - 05-01-2019 Szkoooooda, ale rozumiem, nic na siłę.^^ RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 07-01-2019 Kolejny Shiny mi wpadł dzisiaj tym razem z zadań złap 10 pokemonów. Spodziewałam się Houndouera lub Magikarpia, ale nie spodziewałam się shiny Magikarpia. XD. Szczęście mam do shiny. ![]() To drugi shiny Magikarp pierwszego shiny Magikarpia miałam poprzez wymianę pokemonów z innym trenerem już go dawno ewoluowalakm w Shiny Gyaradosa. Shiny Magikarp dzisiaj z zadań:
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Ralveyn - 08-01-2019 Awhhh, gratki Dogz!!^^ Kurcze, muszę przyznać, że niesamowicie inspirujesz mnie do zaczęcia łapania szajni poków w Let's Go, hmnh. Pamiętam, że kilka udało mi się złapać i generalnie szukanie szajni poków w tej części jest naprawdę przyjemne, więc może też bym zaczął?;w; Chciałabyś może zobaczyć moje szajni? Moglibyśmy sobie założyć temat na forum gdzie wrzucalibyśmy ostatnio złapane poki? Co o tym myślisz?:) RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 08-01-2019 (08-01-2019, 17:40)Ralveyn napisał(a): Awhhh, gratki Dogz!!^^ Kurcze, muszę przyznać, że niesamowicie inspirujesz mnie do zaczęcia łapania szajni poków w Let's Go, hmnh. Pamiętam, że kilka udało mi się złapać i generalnie szukanie szajni poków w tej części jest naprawdę przyjemne, więc może też bym zaczął?;w; Chciałabyś może zobaczyć moje szajni? Moglibyśmy sobie założyć temat na forum gdzie wrzucalibyśmy ostatnio złapane poki? Co o tym myślisz? Tak to jest super pomysł. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Ralveyn - 08-01-2019 Omg, no to ekstra!!^^ Założyłabyś temat, Dogz? Jeżeli nie chcesz, to szpoko, ja już dzisiaj raczej nie dam rady, ale jutro bym porobił screeny moich szajni i mógłbym założyć temat.:) Soooooorki za offtop!;; RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 08-01-2019 A w jakim dziale założyć temat? Właśnie dzisiaj mi przyszły nowe tamagotchi gen1 i Gen2 odświeżone i w tej chwili mam je włączone teraz śpią i klona nano pieska, który po raz drugi urósł: ![]() A piesek będzie spał o godzinie 21.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 09-01-2019 Pieska to mam włączonego od 27 listopada kiedy mi przyszedł stęskniłem się za nim a tamtego co mam nie chciało mi się wyciągać. XD RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Ralveyn - 09-01-2019 Widziałem, że już założyłaś temat - ekstra, postaram się dzisiaj porobić screeny i pokazać Ci moją szajni "kolekcję".:) Awwwhhhhh, jaka ta czerwona obudowa jest prześliczna, gratuluje, Dogz!*______________* I omg, pamiętasz może jak nazywa się ta postać na niebieskiej obudowie? Wygląda trochę jak pieseł, nie?:D RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 09-01-2019 To jest pochitchi na tej obudowie niebieskiej bo to jest piesek. Miałam brać obudowę Gen1 przeźroczystą niebieską i wahałam się pomiędzy tą czerwoną, ale spytałam się mojej mamy i powiedziała, żebym wybrała czerwoną.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Ralveyn - 09-01-2019 No tak, Pochitchi! Dziękuję, na śmierć zapomniałem!:D Twoja mama ma naprawdę dobry gust, to tmgc jest prześliczne, super, że się na nie zdecydowałaś.:) RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 09-01-2019 Właśnie przed chwilą włączyłam sobie jeszcze fioletowe Chibi: ![]() A mój piesek właśnie dzisiaj urósł i już śpi.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Ralveyn - 10-01-2019 *WOOAAAH* Dogz, to fioletowe chibi jest absolutnie NIESAMOWITE!;;; Kocham przeźroczyste obudowy + ostatnio kolor fioletowy stał się moim ulubionym, więc no, uwielbiam to chibi.:DD Przy okazji - a jak nazwałaś pieska? Przeuroczo wygląda, gdy śpi.:) RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 10-01-2019 W piesku nie ma opcji nazwania go. Ja też bardzo lubię obudowy przeźroczyste.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Bella - 10-01-2019 To brokatowe... Gen1? Nie odróżniam niestety tak od razu, ale jest przepiękne. ;_; |