Forum Tama-World
Odliczamy od 2000 do 3000! : DDD - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Wątek: Odliczamy od 2000 do 3000! : DDD (/showthread.php?tid=1657)

RE: Odliczamy od 2000 do 3000! : DDD - Vollmer - 15-12-2011

2365 - *zabieramy i lody i lecimy po Rose, Dymitra i Adriana* ; P

RE: Odliczamy od 2000 do 3000! : DDD - Scalee - 15-12-2011

2366 - *leci po Sol, Cecylię, Alexandra, Mattiasa, Dominika, Villemo, Ingrid, Shirę, Mara, Ulvhedina i dobra Vegę, Tobbę, Haltaklę i Tiili* Przebijesz? XD

2367 - *leci po Daniela, Cam'a, Luce, Patch'a, Norę, Lissę, Christiana, Helenę, Lucasa, Ranjita, Cassie, Arienne, Shelby, Ever, Damena i Anię Zielonego Wzgórza*; P
Edit. A do tego jest jeszcze Rose, Dymitr i Adrian ; P.

2368 - Wytoczę ciężką artylerię. 8D *leci po Tengela Złego, Didę, Targenora, Zimowy Smutek, Oko Zla, Line, Larsa, Estrid, Hannę, Grimara, Tengela Dobrego, Tengela III, Silje, Liv, Arego, Sunnivę Mlodszą, Sunnivę Starszą, Berit, Sigrid, Elisabet, Vemunda, Ulfa, Linde Lou'a, Ulvara, Marca, Nataniela, Ellen, Tovę, Christę, Christianę, Solvego, Ingelę, Annę Marię Gunillę, Christera, Tulę, Sol, Cecylię, Alexandra, Mattiasa, Dominika, Villemo, Ingrid, Shirę, Mara, Ulvhedina i dobra Vegę, Tobbę, Haltaklę i Tiili* I co? >Duży uśmiechDDD I to wszystko z pamięci. XDD

2369 - A że ja, że niby, że nie z pamięci ; P.
*leci po Damona, Stefcia, Elenę, Caroline, Bonnie, Jeremiego, Rose (ale inną ; P), Sama, Astrid, Orca, Xawiera, Tamaniego, Laurel, Dawida, Belle, Edwarda, Jacoba (xD), Renesme, Gabriela, Ivy, Bethany, Amelię, Riley, Anaid, Selene, Elinor, Gwina, Meggie, Smolipalucha, Jareda, Malory, Lenę, Romano, Ehana, Jareda x2, Wagabundę, Melanie, Felixa, Neta, Nikę, Kamilę, Klaudię, Taylora, Małgosię, Tracy, Sophie, Archera, Jenne, Holly, Betsabe* ; P.

2370 - To, że z pamięci, to dla efektu. XDDD Teraz nowych wypisujemy? XD Okej. 8D
*leci po Ghila Okrutnego, Krestierna, Olavesa, Guro, Gry (Niezłe imię XD), Sigleik, Ingiegerd, Skrym, Ivara, Signy, Halvarda, Yrsę, Katerine, Paulusa, Annę, Jahasa, Eldrid, Ylyvę, Laurę, Bruna, Tore, Sveina, Tego-który-urodzil-się-w-drzwiach, Taralda, Irję, Tronda, Branda, Cornelię, Matyldę, Kolgrima, Jessicę, Tancreda, Gabriellę, Kaleba, Mikaela, Anette, Eli, Andreasa, Hildę, Irmelin, Tristana, Niklasa* Dajesz. XD

2371 - *leci po Vee, Jules'a, Elliota, Gabbe, Molly, pannę Sophie, Penn, Randy, Rolanda, Todd'a i przekabaca na swoją stronę wszystkich twoich* ; P.
Idę sobie, wnet wrócę ; P.

RE: Odliczamy od 2000 do 3000! : DDD - Inka - 15-12-2011

2372 - A ja się wetnę i pochwalę, ze pewna Koreanka napisała do mnie sama z siebie. |D I tym razem to ktoś dręczy mnie, nie ja jego, yay. XD

2373 - *zabiera swoich i nie oddaje i chroni eliksirami i alrauną i niech będzie tą potterowską peleryną i nie oddam, nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie (...) nie nie nie nie nie nie nie oddam razy nieskończoność* Wróć, wróć. o3o

2374 - Wróciłam ; ).

2375 - Jestem wciąż gotowa do walki na postacie. o3o

2376 - A ja jestem zmęczona ; P. Spać mi się chce, ale nie pójdę xD.

2377 - Robimy sobie drzemkę w namiotach? XD

2378 - Ok. *śpi*

RE: Odliczamy od 2000 do 3000! : DDD - Inka - 15-12-2011

2379 - ^&*$#*YH&)*$VYHCJ* KOREANKI DO MNIE PISZĄ. >__<
Jedna napisała coś, czego za cholerę nie mogę zrozumieć a druga napisała, że chce się uczyć angielskiego... no sry, ja jej nie naucze bo sama nie umiem. XDDD