![]() |
|
Gra w "^ < v". - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Gra w "^ < v". (/showthread.php?tid=826) |
RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 21-02-2016 ^ w sumie to tylko ogarniam forum <3 < i słucham pretty reckless <3333 v co dzisiaj robisz? RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 21-02-2016 ^ zakuwam cały dzień < tydzien próbnych matur od jutra xD v a Ty co dzis robisz? xDD RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 21-02-2016 ^ ja dzisiaj szukam mega starej rozmowy..XDDD < ale mega ważnej! tylko nie pamiętam, gdzie miała miejsce, ughhh. >:C v co masz dzisiaj na obiad? RE: Gra w "^ < v". - Bella - 21-02-2016 ^ Barszcz ukraiński. < High five Lyr, ja zakuwam 24/7 i po prostu mam D-O-S-Y-Ć. Ferie plox. ;_; v Lubisz używać zakreślaczy? RE: Gra w "^ < v". - Katechi - 21-02-2016 ^Czasami <Głównie bawiłam się tym w liceum, szczególnie w maturalnej, szczególnie w biologii i chemii. Ale trochę inaczej niż inni, no i na pewno nie po podręcznikach X_X V Plany na wieczór? RE: Gra w "^ < v". - Bella - 21-02-2016 ^ Nauka! < Jestem taka monotematyczna, wiem. XD v Ulubiony smak lodów? RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 21-02-2016 ^ straciatella <3 < Bells, ja też robię się monotematyczna, przez przygotowania do walki z final bossem za dwa miesiące >:ccc v masz plany na wakacje? xDDD RE: Gra w "^ < v". - Katechi - 21-02-2016 ^Nie wiem czym są wakacje ;_; <Nie myślę o tym nawet, chciałam do Włoch, ale nie mam siły o tym myśleć. Może ucieknę z kuzynką do Sarbinowa, byłoby milion/10 ;; V Wymarzona przekąska na teraz? RE: Gra w "^ < v". - Bella - 21-02-2016 ^ Praktyki przez miesiąc (God save me, wenflony ;_; pobierania krwi ;_; whyy), prawdopodobnie 10 dni w Barcelonie. Poza tym nie wiem. < Mam nadzieję, że nie będzie to nauka do anatomii na wrzesień. XDD v A Ty masz? EDIT: Katechi mnie wyprzedziła więc ^ Słomka ptysiowa. v zostaje takie jak wcześniej RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 22-02-2016 ^ w sumie nie wiem, to zależy od tego, czy przedłużą mi umowę w gazecie o wakacje. D: < ale nie wiem, czy się zgodzę. zobaczę czy dam radę i jak się będę tam czuł.;; więc właściwie planów brak. v masz jakieś plany na wielkanoc? lubisz to święto? : D RE: Gra w "^ < v". - Bella - 22-02-2016 ^ ODPOCZYWAĆ. CZYTAĆ. OGLĄDAĆ PARKS AND RECREATION. A świąt nie lubię, bo babcia gania do kościoła i nie przepadam za wielkanocnym jedzeniem. :x Tylko mazurek i sos tatarski. < To będzie pierwsza przerwa w tym toku akademickim gdzie nie będę musiała się uczyć, dacie wiarę? Chyba, że zawalę embrio (TFU TFU) i będę musiała zdawać zaliczenie, ale nie sądzę, mam średnią do zwolnienia z bezpiecznym zapasem. V Jaka pogoda u Ciebie? RE: Gra w "^ < v". - Viktor - 22-02-2016 ^ Pada i chłodno, ale raczej ok. Lubię taką pogodę, ale i tak sux że nogawki mi się zmoczyły. :c < A rano tak fajnie było, tak... wiosennie. Ni to ciepło ni to zimno, z takim fajnym wiaterkiem. v Czym się ostatnio stresujesz? RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 22-02-2016 ^ niczym < oprocz matury :DD xD v jak mija dzien? xD RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 02-03-2016 ^ w sumie coraz słabiej < norma v jaka pogoda u ciebie? RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 27-03-2016 ^ Cieplutko, słonecznie, śliczniutko!! < aż się żyć chce :3 v a u Ciebie? |