![]() |
|
.:: Michu & Carol ::. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: .:: Michu & Carol ::. (/showthread.php?tid=2636) |
RE: .:: Michu & Carol ::. - Katechi - 04-02-2016 Faktycznie podobne pokoiki *-* I w sumie w porównaniu to ta czerwona szafa nie przemawia do mnie xD Ale zielona sofa jak najbardziej tak! No i tło pod ikonkami super. I POSTAĆ <3 Czekam na więcej zdjęć~! RE: .:: Michu & Carol ::. - Katechi - 04-02-2016 Ładna ta postać, taka kobietka ![]() To iD takie ładne >< RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 04-02-2016 Fajniaste to Lovely Melody. ![]() Przypasowało mi to v5. ^_^ ![]() Nowa generacja. ;3
RE: .:: Michu & Carol ::. - Frogless - 04-02-2016 Śliczne wszystko Carol Twoje tmgc na zdjęciach naprawdę błyszczą. RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 04-02-2016 Ekstra jest to Lovely Melody, szerio! :'D A ta postać w P's, to z piercea, nie? Awww, śliczne jest to v5! 8D Jakąś konkretną rodzinkę chcesz uzyskać? RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 09-02-2016 U mnie znowu rotacja. (: Włączyłam moje ulubione v3: ![]() ![]() v4.5: ![]() ![]() I wczoraj wieczorem jeszcze P's: ![]() W iD L wyrósł mi Humpty Dumpty. xD
RE: .:: Michu & Carol ::. - Frogless - 09-02-2016 Jak fajnie Ogarniasz tyle?
RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 09-02-2016 Pewno. Jak jestem zajęta to wrzucam na pauzę.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Frogless - 09-02-2016 Mnie by chyba z domu pogonili, jakby tyle tego brzęczało XD Najgorzej reaguje kot
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 09-02-2016 Jaka ładna pani w tym v3... XDDDD Ta postać w P's jest mega. ;___; RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 09-02-2016 Nieraz miałam tą postać w v3.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 21-02-2016 Słodziutka parka słodziaków! ;D A tego iD Lovely Melody to Ci mega zazdroszczę... Chyba wyłączę P's i włączę swoje śliczne iD od Belli. <333 Myjemy ząbki! :F Mam nadzieję, że mi wyrośnie ten okrągły niebieski, co jak martwy wygląda. xD ![]() W P's miałam tą słodzinkę, a obecnie jest Cosmotchi. ![]() A iD L o mało dziś nie zabiłam... x___X" Bidok był tak chory, że aż do szpitala trafił Obecnie mam przemienioną u HenshinJo diabełkową Memetchi. ;3
RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 21-02-2016 Carol chodzi Ci o Tenpatchi? Śmieszny tamek wogóle. A Ura Zukyutchi to moja najukochańsza postać. ![]() Dobrze, że uratowałaś ID L bo by Tamek umarł. RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 21-02-2016 To ja czekam na masę zdjęć aniołka w P's. :"D Widzisz Carol jak te postacie muszą się przez nas nacierpieć?:<< Dużo prościej byłoby, gdyby nasze tama nas słuchały i wyrastałyby nam postacie które akurat chcemy.:< Ale nie, trzeba cierpieć. To iD serio ekstra wygląd teraz, serio ładnie zżółkło. (; RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 21-02-2016 Spoko, spoko, luz i spontan, jak Ci będę piercy posyłać, to pokrowiec też tam wpadnie. ![]() Wg mnie takie fajnie wygląda zdekoloryzowane! To jak z moim Angelgotchi, które kiedyś dawno temu było różowe, a dostałam je odbarwione i mi się takie mega mega podoba, cudowne jest i je za to uwielbiam. ![]()
|