![]() |
|
Maciejowa gromadka. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Maciejowa gromadka. (/showthread.php?tid=2517) |
RE: Maciejowa gromadka. - WalnutSprout - 22-02-2016 mmmmmm od czasu jak pozabijałam moje kolorowe tamki to nie mam serca do pisania w pamiętniczku :/ skupiłam się na lalkach ... co prawda wczoraj włączyłam znowu MS , ale ... jednak do lalek ciągnie mnie bardziej. RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 06-03-2016 Staram się teraz zdobyć tego... szopa, o. c: ![]() Mam ochotę włączyć jeszcze jakieś Tamagotchi, ale właściwie nie wiem jakie, huh. RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 06-03-2016 Kurcze, tylko wtedy będę musiał wyłączyć 4U, bo mam kryzys baterii.:c Njeeee, Colorek lepszy! Zostań przy Colorku i iD.XD RE: Maciejowa gromadka. - WalnutSprout - 07-03-2016 ^_^ piękne zdjęcie jak zwykle, Na Japanyouwant było fioletowe 4u+ do kupienia ale chyba jednak wolę niebieskie ^_^ RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 07-03-2016 Monika, dziękuję.^^ Powiem Ci, że ja bardzo chętnie przygarnąłbym jakieś fioletowe Tamagotchi, bo mam tylko jedno.;; Ale wydaje mi się, że 4U+ ma takie super odcienie, że każdy kolor wygląda mega. Michu, yassss, dobra decyzja! 8D RE: Maciejowa gromadka. - Carol - 07-03-2016 Hihi, jak miałam włączone moje 4U (bateria mi wczoraj padła) to też właśnie uzywałam tych listków, żeby mi szop wyrósł. ^^ Ralv, włącz też colorka, ja dziś mojego odpalę, bo strasznie mi tęskno za tą wersją. <3 RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 07-03-2016 ^H5! Mi właśnie wyrósł ten szop, więc sukces. Chociaż ta animacja taka raczej średnia jest.Chyba mnie przekonałyście, też włączę Colorka jednak. 8D Może jakaś wiosenna animacja mi się trafi.c: RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 09-03-2016 Yaay, no i mam pana Szopa. c:
RE: Maciejowa gromadka. - Lyree - 09-03-2016 Piękna fota!! I super szop. ;3 RE: Maciejowa gromadka. - Frogless - 09-03-2016 Fantastyczny jest ten szop, a kolory ... mrrrrr, świetne zdjęcie
RE: Maciejowa gromadka. - Ferret - 09-03-2016 czepiam się ale czemu to jest rudy szop, one nie są szare? Bardziej mi to na pandę małą wygląda
RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 09-03-2016 Yissss, dziękuję wam. <333 Wcisełek, on jest właściwie brązowy i to tak dosyć mocno, ale zwiększyłem nasycenie i wygląda faktycznie na rudego. No i brązowe szopy to raczej norma jest. (: RE: Maciejowa gromadka. - Viktor - 09-03-2016 To jest szop czy tanuki? ![]() Zdjęcie suuper, uwielbiam jak robisz zdjęcia na tłach fotograficznych. RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 09-03-2016 Ejjjjj, właśnie, to może być tanuki! Ja totalnie nie pamiętam jak ta postać się w ogóle nazywa, więc może faktycznie to nie jest szop.:<Dzięki. <333 :'D RE: Maciejowa gromadka. - Bella - 09-03-2016 Jaka świetna postać! No i kadr jak zwykle 10/10. Dopiero teraz zauważyłam dziwaczną kolejność ikonek w 4U, kto to wymyślił. Nie myli się Wam? |