![]() |
|
Gra w "^ < v". - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Gra w "^ < v". (/showthread.php?tid=826) |
RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 13-07-2015 ^ malinowa <jak miałam 3 latka to moja sąsiadka robiła dżem malinowo-miętowy i był przepyszny, wiem bo dawała nam czasem słoik lub dwa v lubisz dżem? Edit: spóźniłam się za winogronami nie szaleję ale napoje o smaku winogronowym lubię
RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 13-07-2015 ^ zależy jaki ^^ < kocham truskawkowy ale np nienawidzę winogronowych czy porzeczkowych V lubisz naleśniki? RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 13-07-2015 ^uwielbiam <NALEŚNIKIIIIIIIII???? xD v twoja ulubiona postać z Dream Town? RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 13-07-2015 ^ umn, jest tam Nemutchi? < jak jest, to on! v lubisz burzę? RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 13-07-2015 ^ burza jest fajna <Nemutchi jest na v5, niestety v jak często boli cię głowa? RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 13-07-2015 ^ Umn, codziennie? Chyba. < Myślałem, że chodzi Ci o anime, a nie wersję. Nemutchi jest też w Colorku i chyba v6. v Kiedy ostatni raz byłaś chora? RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 13-07-2015 ^ o rany nie pamiętam, chyba jeszcze w 1 klasie liceum (już je skończyłam) < nawet nie pamiętam na co byłam chora v jaki kolor ma twoja smycz na klucze od domu? (jeśli masz swoje klucze od odmu) RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 13-07-2015 ^ nie uzywam smyczy, < mam same klucze, ale za to mam kolorowy klucz 8) v masz kolorowy klucz od domu? XD RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 13-07-2015 ^mam nakładki na kluczach od domu, żółtą, zieloną i niebieską <mam przy kluczach smycz z najdłuższym słowem jakie istnieje w języku niemieckim, wygrałam ją w konkursie v jakie języki obce znasz? RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 13-07-2015 ^ niemiecki niby dobrze, angielski niby dobrze, japonskiego na tyle ze czasem ogladam anime bez napisow XD < ale chcialabym umiec duzo wiecej! v a Ty jakie znasz? RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 13-07-2015 ^ angielski na 99,9% dobrze, niemiecki na 65% dobrze, koreański na 20% dobrze, japoński na 5% dobrze < koreańca uczę się od 2013 roku ale jestem leniwa i chociaż nawet mam podręcznik do tego języka to umiem tylko podstawowe zdania v jaka była twoja pierwsza piosenka twojego ulubionego zespołu? RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 16-07-2015 ^ Hmnh, takiego pierwszego zespołu, to c h y b a będzie Crystal Fighters - Xtatic Truth < chociaż teraz gust muzyczny mi się mocno zmienił, niemniej born alone to be alone, we'll stand alone forever, standing on the world alone, learning how to stand alone. <3 v umiesz tańczyć? RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 16-07-2015 ^nie umiem :< < mam niewypitą puszkę Mirindy i nie chce mi się jej otwierać v twój ulubiony napój gazowany? RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 16-07-2015 ^ nie lubię napojów gazowanych. :/ < nawet wody gazowanej, ugh. ldsgjsbgsjbge v ulubiony zapach? RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 21-07-2015 ^ wanilia ![]() <albo zapach corn flakes'ów v o której dziś wstałeś \ wstałaś? |