![]() |
|
Gra w "^ < v". - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Gra w "^ < v". (/showthread.php?tid=826) |
RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 08-07-2015 ^nie lubię ich, zawsze mem po nich koszmary T.T < byłam niedawno na spacerze i przemokłam do suchej nitki v ulubiony kolor? RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 08-07-2015 ^ czarny < chociaż szary też lubię v jaką grę z dzieciństwa wspominasz najmilej? RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 08-07-2015 ^ Mario, Bombermana i Lode Runner! XDD Nie wiem czy o taki rodzaj gier chodziło ale to pierwsze jakie przyszły mi na myśl : D < I mam ochotę sobie iść w ktores z nich zaraz pograc 8) v z jakiego czasu jest Twoje najstarsze wspomnienie? RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 08-07-2015 ^z czasu kiedy miałam 3 latka i siedziałam sobie grzecznie w wózku i nagle chciałam wyjść i pochodzić i babcia mnie z niego wyjęła a kiedy chciałam tam wrócić powiedziała że jestem już za duża na wózek i nie chciała mnie tam z powrotem włożyć < i to było moje pożegnanie z wózkiem... nostalgia kicks in... oh those times v jak wspominasz swoje dzieciństwo? RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 11-07-2015 ^ zwyczajnie, < nie jakos bardzo dobrze i nie zeby zle v jaki czas Twojego zycia uznajesz za najlepszy poki co? RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 13-07-2015 ^czasy kiedy miałam 13 lat i wpierniczałam po 2 miski popcornu dziennie kiedy moi rodzice byli poza domem i ważyłam z 90 kg < teraz ważę 102 kg ale pracuję nad zgubieniem tej masy v ile ważyłaś/ważyłeś najwięcej do tej pory? RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 13-07-2015 ^oj pamiętam jak się grywało w oryginalne Mario na starych komputerach z kolosalnymi monitorami, to jest moja najulubieńsza gra < było tam coś z mostkiem i rybą która wyskakiwała i zabijała mi postać i nigdy nie umiałam tego przejść, aż raz chłopak, w którym byłam zakochana, przeszedł mi tę część <3 v pijesz napoje energetyczne? RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 13-07-2015 ^ rzadko, nie moge < ja też miałam w Mario problemy przy tych przekletych rybach latających. >:c wujek mi przechodził XD v twoje największe hobby? RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 13-07-2015 ^ aktualnie Tamagotchi, ale miałam bardzo wiele hobby np. gumki loom bands, zbieranie różnych rzeczy, itp <kiedyś kolekcjonowałam smycze na klucze i do telefonu i myślę czy by nie zrestartować kolekcji, hmm... v jadasz śniadania? RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 13-07-2015 ^ zazwyczaj tak < ogółem dużo jadam XDDD v ulubiony słodycz? RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 13-07-2015 ^ chałwa < chociaż wiem że jest bardzo tłusta uwielbiam ją zwłaszcza waniliową <3 v ulubiony rodzaj kawy? RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 13-07-2015 ^ nie piję kawy < też kocham chalwe :3 V Iubisz milke caramel? RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 13-07-2015 ^ rzadko to jadam ale jak już to mi bardzo smakuje < piję lipton ice tea w tym momencie v lubisz herbatę? RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 13-07-2015 ^ tak! < kocham piramidki liptonowe V ulubiona herbata? RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 13-07-2015 ^ ale smak, czy rodzaj? :> czarna/czerwona raczej. < a smak to serio różnie, huhh. v lubisz winogrona? |