![]() |
|
.:: Michu & Carol ::. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: .:: Michu & Carol ::. (/showthread.php?tid=2636) |
RE: .:: Michu & Carol ::. - Katechi - 12-01-2016 Ehhh, zdjęcia nowego Tamagotchi po odpakowaniu zawsze są takie inspirujące xD Aż mi się zachciało nabyć zwykłe iD L XD To niesamowite, że znasz i masz/miałaś tą wersję, a to nowe tama mimo wszystko sprawia Ci to tyle radości ^^ RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 12-01-2016 Ja juz mialam wszystkie kolory iD L poza bialym xD ale niebieskie najcudowniejsze i jestem mega happy, ze do mnie 'wrocilo'.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 13-01-2016 Powiem Ci, ze bardziej mi sie 15th bez tych dodatkowych perelek na obramowaniu podobalo. ![]() Ta niebieska dziewczynka taka cudna! To masz z pierce'a Aikatsu? Skad masz? ;O Ja sobie kiedys zamowilam z ebay i nigdy do mnie nie dotarl... D; RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 13-01-2016 <333
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 13-01-2016 Ile ślicznych zdjęć dziewczyny! Mega mega mi się podoba ta postać w P's! ^^ I piesek jest przeuroczy, awww! ;w; Ooo i w 15th masz tą super kochaną postać. 8D Tyle słodkości! Carol, to iD L szerio wygląda jak nowe! 8D RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 13-01-2016 Szybko ci piesek urósł Michu. Jak się cieszy to słodki ma takie stojące czarne uszka. A ile ma Yr? RE: .:: Michu & Carol ::. - Katechi - 13-01-2016 Akai najlepsze! Masz jakieś zdjęcia z "czerwonego" okresu do porównania?
RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 13-01-2016 Przeglądałam pamiętnik od nowa od 1 strony i zdjęcia Carol wygasły.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 13-01-2016 Tak samo jak mój zielony piesek jak ma 1 yr to rośnie. Michu jutro też ci piesek urośnie i jak będzie się kładł to jak wielbłąd będzie wyglądał. Zobacz moje zdjęcie z 2012 roku Michu to drugie akai w truskawki bardzo mi się podoba Aż mi się zachciało zjeść truskawkę. XD RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 13-01-2016 To nie wielbłąd, on po prostu pod kocykiem śpi, o!
RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 13-01-2016 Zrobiłąm mu zdjęcie podczas spaceru pewnie się zmęczył i odpoczywa. Ale ten pies fajny jak spaceruje to zatrzymuje się macha łapką położy się, a czasami nawet położy się spać na 10-15 minut się to piszczy i trzeba mu zgasić światło. Ale strasznie szybko ma puste serduszka głodu i zabawy, jeszcze bardziej jest wymagający niż w tamagotchi. RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 13-01-2016 Naprawdę on leży łapkami do góry zobacz ma taki mały ogonek. RE: .:: Michu & Carol ::. - Katechi - 13-01-2016 Jak łapkami do góry to jakby zdechły xD Ale w sumie serio wielbłąd. O, pamiętam je ze zdjęć Bo tak się zastanawiałam jak czerwone pikselki z tym wyglądały I serio o wiele lepiej z czarnym wygląda :p A czerwony ekranik podłączałaś do tego drugiego tama, z którego brałaś czarny? D
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 13-01-2016 ^Mój Jeżu, aż mnie kark rozbolał, co oni mu zrobili...XDD Chociaż w sumie mój pieseł też tak dziwnie głowę wykręca czaaasem. RE: .:: Michu & Carol ::. - Katechi - 13-01-2016 Szkoda, że nie da się tak kolorowego ekraniku do pikselkowego tama wsadzić i na odwrót XDDDD Aż mnie kusi, żeby post dać w swoim pamiętniczku :c |