Forum Tama-World
Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Elektroniczne zwierzątka innych firm (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=72)
+--- Wątek: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka (/showthread.php?tid=2245)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 21-03-2015

Za tak niską wartość Ci nie naliczą.

RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Viktor - 21-03-2015

Na pewno, za 77zł? Uff... Ale i tak mogą przetrzymać długo, czasami się zdarza że w Warszawie i przez 3 tygodnie trzymają... D:

RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 22-03-2015

Z tego, co wiem, to od $50 dopiero naliczają.

RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 07-04-2015

Z tego zdjęcia będą moje Giga Pets T-Rex, Giga Pets Micropup i Super Gyaoppi 9 in 1. Duży uśmiech
[Obrazek: 10325324_459362040880488_463317580473641...dffc916074]

Giga Pets obydwa nie działają, ale mam nadzieję, że uda mi się je naprawić - dostaję je za darmo!
A za Super Gyaoppi (śrubki są tam ułamane, ale poradzę sobie z tym) zapłaciłam $10. xD
W sumie, z przesyłką z Anglii zapłaciłam ok. 60 zł. xDDD

RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Viktor - 07-04-2015

Było awizo z 2 kwietnia, mam nadzieję że to Cheeks Chan w końcu, jutro się przekonam.

RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Ralveyn - 09-04-2015

Carol, ale super i jak tanio! :O Gratki i trzymam kciuki za naprawę. ^^

RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Viktor - 09-04-2015

Sprzedawca od Cheeks Chana obiecał że jak za tydzień mi nie przyjdzie to mi odda kasę. W sumie nie wiem czy to chwalenie się, ale... XD

RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - WalnutSprout - 20-04-2015

Dzisiaj odebrałam Mojego Dinkie Dino :3 , jest trochę brudniutki ale wygląda naprawdę uroczo Duży uśmiech

[Obrazek: DSCN9597_zpssp3ud6hy.jpg]

[Obrazek: DSCN9599_zpshpt9witt.jpg]

Dodatkowo wygrzebałam ostatnio w moim starym pokoju mojego pierwszego zwierzaczka EVER Język Jutro zabieram moje nowe(stare) dzieci do zegarmistrza i zobaczymy czy uda mu się powymieniać śrubki. Bo niestety Dinkie ma trochę przerdzewiałe a podróbek ma je zupełnie wytarte.
Jak uda mi się trupki przywrócić do życia to je wyczyszczę Oczko i będą znowu piękne

[Obrazek: DSCN9602_zpsgxwx02qq.jpg]

RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Ralveyn - 20-04-2015

Omg, Dino masz z olx? Kurdemol, zapomniałem, że miałem się umówić na odbiór...;_____________________; Ale gratki, za taką cenę to i tak super jest! I powodzenia z odratowaniem reszty. Oczko

RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - WalnutSprout - 20-04-2015

(20-04-2015, 18:26)Ralveyn napisał(a): Omg, Dino masz z olx? Kurdemol, zapomniałem, że miałem się umówić na odbiór...;_____________________; Ale gratki, za taką cenę to i tak super jest! I powodzenia z odratowaniem reszty. Oczko

Tak z OLX , musiałam ci je zabrać z przed nosa :/ przepraszam . Jak dzwoniłam do kobitki to mówiła że zabawka jest na przetrzymaniu bo ktoś chciał ja odebrać ... a to pewnie o CIEBIE chodziło. Żebyś się do niej zgłosił to by do mnie nie oddzwaniała.

No i dzięki mam nadzieję że będzie dobrze bo te śrubki w moim podróbku są już nie do odratowania .... a bardzo go lubiłam.

RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Ralveyn - 20-04-2015

Ano, spoko, nic się nie stało przecież. Język I tak nie byłem pewien czy finalnie je wezmę. XD Fajnie że Tobie się udało. ^^

RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 20-04-2015

Dinkie są bardzo przyjemne, ale trzeba mieć na nie cały czas oko.

Udało mi się naprawić obydwa Giga Pets i mam teraz pieska włączonego. ^___^

RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - WalnutSprout - 21-04-2015

(20-04-2015, 20:09)Carleesi napisał(a): Dinkie są bardzo przyjemne, ale trzeba mieć na nie cały czas oko.

Udało mi się naprawić obydwa Giga Pets i mam teraz pieska włączonego. ^___^

Skoro tak to będzie mi ciężko go doglądać.

Giga pets są fajne Duży uśmiech mi się marzy żaba, ale ceny mnie trochę odstraszają

RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 21-04-2015

Ja ostatnio kupiłam od kolesia Super Gyaoppi i mi dorzucił dwa Giga Pets, które nie działały. Ofc udało mi się je naprawić i teraz mam dinożrała z Jurassic Park. ^___^
Piesek ma bebechy Nano (stąd Micropup) i wolałam dinusia jednak włączyć. Duży uśmiech

RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Dogz - 25-04-2015

Włączyłam pieska LPS. Stęskniłam się.