![]() |
|
Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Elektroniczne zwierzątka innych firm (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=72) +--- Wątek: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka (/showthread.php?tid=2245) |
RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 21-03-2015 Za tak niską wartość Ci nie naliczą. RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Viktor - 21-03-2015 Na pewno, za 77zł? Uff... Ale i tak mogą przetrzymać długo, czasami się zdarza że w Warszawie i przez 3 tygodnie trzymają... D: RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 22-03-2015 Z tego, co wiem, to od $50 dopiero naliczają. RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 07-04-2015 Z tego zdjęcia będą moje Giga Pets T-Rex, Giga Pets Micropup i Super Gyaoppi 9 in 1. ![]() ![]() Giga Pets obydwa nie działają, ale mam nadzieję, że uda mi się je naprawić - dostaję je za darmo! A za Super Gyaoppi (śrubki są tam ułamane, ale poradzę sobie z tym) zapłaciłam $10. xD W sumie, z przesyłką z Anglii zapłaciłam ok. 60 zł. xDDD RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Viktor - 07-04-2015 Było awizo z 2 kwietnia, mam nadzieję że to Cheeks Chan w końcu, jutro się przekonam. RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Ralveyn - 09-04-2015 Carol, ale super i jak tanio! :O Gratki i trzymam kciuki za naprawę. ^^ RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Viktor - 09-04-2015 Sprzedawca od Cheeks Chana obiecał że jak za tydzień mi nie przyjdzie to mi odda kasę. W sumie nie wiem czy to chwalenie się, ale... XD RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - WalnutSprout - 20-04-2015 Dzisiaj odebrałam Mojego Dinkie Dino :3 , jest trochę brudniutki ale wygląda naprawdę uroczo ![]() ![]() Dodatkowo wygrzebałam ostatnio w moim starym pokoju mojego pierwszego zwierzaczka EVER Jutro zabieram moje nowe(stare) dzieci do zegarmistrza i zobaczymy czy uda mu się powymieniać śrubki. Bo niestety Dinkie ma trochę przerdzewiałe a podróbek ma je zupełnie wytarte. Jak uda mi się trupki przywrócić do życia to je wyczyszczę i będą znowu piękne
RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Ralveyn - 20-04-2015 Omg, Dino masz z olx? Kurdemol, zapomniałem, że miałem się umówić na odbiór...;_____________________; Ale gratki, za taką cenę to i tak super jest! I powodzenia z odratowaniem reszty.
RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - WalnutSprout - 20-04-2015 (20-04-2015, 18:26)Ralveyn napisał(a): Omg, Dino masz z olx? Kurdemol, zapomniałem, że miałem się umówić na odbiór...;_____________________; Ale gratki, za taką cenę to i tak super jest! I powodzenia z odratowaniem reszty. Tak z OLX , musiałam ci je zabrać z przed nosa :/ przepraszam . Jak dzwoniłam do kobitki to mówiła że zabawka jest na przetrzymaniu bo ktoś chciał ja odebrać ... a to pewnie o CIEBIE chodziło. Żebyś się do niej zgłosił to by do mnie nie oddzwaniała. No i dzięki mam nadzieję że będzie dobrze bo te śrubki w moim podróbku są już nie do odratowania .... a bardzo go lubiłam. RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Ralveyn - 20-04-2015 Ano, spoko, nic się nie stało przecież. I tak nie byłem pewien czy finalnie je wezmę. XD Fajnie że Tobie się udało. ^^
RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 20-04-2015 Dinkie są bardzo przyjemne, ale trzeba mieć na nie cały czas oko. Udało mi się naprawić obydwa Giga Pets i mam teraz pieska włączonego. ^___^ RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - WalnutSprout - 21-04-2015 (20-04-2015, 20:09)Carleesi napisał(a): Dinkie są bardzo przyjemne, ale trzeba mieć na nie cały czas oko. Skoro tak to będzie mi ciężko go doglądać. Giga pets są fajne mi się marzy żaba, ale ceny mnie trochę odstraszająRE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 21-04-2015 Ja ostatnio kupiłam od kolesia Super Gyaoppi i mi dorzucił dwa Giga Pets, które nie działały. Ofc udało mi się je naprawić i teraz mam dinożrała z Jurassic Park. ^___^ Piesek ma bebechy Nano (stąd Micropup) i wolałam dinusia jednak włączyć.
RE: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Dogz - 25-04-2015 Włączyłam pieska LPS. Stęskniłam się. |