![]() |
|
Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Wirtualni przyjaciele Dogz :) (/showthread.php?tid=1977) |
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 17-11-2016 Tak bardzo fajne ma opcje. Podobne ma do pierwszego Kidipeta. I ma kilka nowych. Są trzy gry 1 to jest taniec, 2 kotek łowi rybki i 3 kotek poluje na myszki. Można kotka wykąpać, wyszotkować umyć zęby, pójść do weterynarza, kotek może iść nad morze, w góry i do parku i jest głośnik jak mówimy coś to kotek powtarza. Są itemki takie jak instrumenty, piłka deskorolka tak jak w pierwszej wersji Kidipet. I jest nowa opcja gotowania, żeby kotek zjadł zupę można pokroić pomidora ziemniaki i potem gotować. A i można kotka nauczyć sztuczek różnych i potem są tajne misje do odblokowania. I podoba mi się opcja podświetlenia ekranu wszystko wyraźnie widać animacje. I jak nic nie robię przez 3 minuty jest animacja jesiennych liści wszystkie listki spadają na kotka i potem je wiatr zdmuchuje. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Bella - 17-11-2016 Wow, to brzmi mega fajnie! Porobisz więcej zdjęć?
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 17-11-2016 Ok więcej zdjęć daję Kotek wyszedł na spacer na plażę i ulepił kotka z piasku. ![]() Potem dałam kotkowi się pobawić latawcem. ![]() Zagrałam jedną z gier, w którą kotek łowi ryby. ![]() Kotek złowił trochę ryb jakiegoś błazenka. ![]() Kotek potem zgłodniał i postanowiłam ugotować mu zupę.Trzeba było pokroić pomidora, ziemniaki. ![]() Zupa się ugotowała ostygła i trzeba było zamieszać. ![]() I kotek miał bardzo pyszne jedzonko.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Bella - 17-11-2016 Bardzo fajne animacje! Mega mi się podoba. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Frogless - 18-11-2016 Bardzo mi się podoba, chętnie bym sobie kupiła takiego kotka
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 18-11-2016 ![]() Jest jesień a mój kotek jest pogodny. ![]() A w v3 mam już 4 generację. Nazwałam go Maks. ![]() Frogless ja kupiłam tego kotka za 61 zł z przesyłką. Jest raki kotek od innego sprzedawcy nowy, ale jest za 100 zł. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Frogless - 18-11-2016 Teraz tyle nie wydam, ale może kiedyś zapoluję na kociaka
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Ralveyn - 18-11-2016 Ejjjj, genialne są te animacje, jestem pod wrażeniem, ogromnym. ;____________; Nie spodziewałem się, że to będzie aż takie fajne! o: Czekam na więcej zdjęć, yayyyy!^^ RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 27-11-2016 Jak odszedł Debatchi ojciec to zaopiekowałam się małą dziewczynką nazwałam ją Misty. Teraz jest Mizutamatchi. ![]()
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 07-12-2016 W jednym z pokrowców od Frogless idealnie mieści się PowerPalz ![]() ![]() A w v3 miałam Paparatchiego, aktualnie mam kolejną generację i mam postać Hashitamatchi. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Frogless - 07-12-2016 Fajnie
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 16-12-2016 Dzisiaj doszło do mnie nowe elektroniczne zwierzątko Neopets. Ustawiam datę godzinę i nazwałam go Kinder, bo można wybrać chłopca lub dziewczynkę. ![]() Bardzo mi się podoba, że można zamknąć jak nie zajmujemy się zwierzątkiem klapką, bo ekran mi się nie zakurzy oraz nie muszę go chować w pokrowcu. ![]() Teraz Kinder poszedł spać.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - WalnutSprout - 16-12-2016 Ahhh jaki nostalgiczny ten twój nowy Neopets ^_^ Miałam kiedyś konto na stronie neopets, miałam chyba z 11-12 lat gratuluję nowego nabytku, ale widziałam recenzję tego zwierzaczka i wydawał mi się mało ekscytujący. Szkoda że nie rośnie tak jak tamagotchi. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Viktor - 16-12-2016 Ten zwierzak się Grundo chyba nazywa. Faktycznie nostalgiczny.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 16-12-2016 Tak ten zwierzak się Grundo nazywa. A w v3 już mam 7 generację i mam Mizutamatchi. Nazwałam ją Ami. |