![]() |
|
Tamagoczowy dom - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Tamagoczowy dom (/showthread.php?tid=500) |
- Bella - 26-11-2010 No, kolory w iD są dużo wyraźniejsze niż w +C. : D Gratuluję blue-silver, dobry wybór. I zdjęcia wychodzą Ci o wiele lepsze niż czarno-białych Tama. (; - halfi - 26-11-2010 Super. :3 Chyba masz wielkiego zaciesza, nie? XD - Bella - 26-11-2010 A, bym zapomniała. Jestem ciekawa, czy w Twoim iD też będzie taka ciąłość płci. Hilla ma w większości facetów, a ja mam trzecią kobitkę pod rząd... D: - Dogz - 26-11-2010 ID ma bardziej żywe kolory gratuluję dobry wybór. Wahałam się pomiędzy colorkiem i ID, które wybrać i stwierdziłam czytając pamiętnik Belli i Inki, że ID jest naprawdę lepsze od colorka fajne ma postacie kolory lepsze więcej funkcji według mnie się opłaca mieć Tama ID. I postanowiłam, że będę zbierać pieniądze na ID. - magnes. - 26-11-2010 Jezu, jak Wam, posiadaczką iD, teraz zazdroszczę. ;D Fajnie masz, że posiadasz i +C, i iD. Można się łączyć, z czym jest dużo frajdy, chociaż marnują się baterie ;D Baterie są w zestawie? ![]() I ile dałaś za tamoska? xD - Herbata - 26-11-2010 Owwww... Ten kolor... A color może dać ten sok, po którym chamameme staję się zielona?> - Guest - 27-11-2010 Blue, poprawiłam nazwę, tak lepiej? C: Magnes - Zapłaciłam 220 zł, baterie były w zestawie bo przecież w TMGC nie mogą być, bo by był włączony. Zdjęcia dla Michu: ![]() iD ma troszeczkę mniejszy ekran od +C, ale nie widać tego tak bardzo. iD ma też inaczej ekran. W iD jak jest ta diamentowa obudowa to ekran nie jest z nią zrównany, tak jak w +C. ![]() Od tyłu. +C jest grubsze. :3 Poza tym iD o wiele lepiej się trzyma, bo nie jest takie klocowate jak +C, takie jak obcas (tak na moje +C mówi moja koleżanka. XDD) ![]() I z boku. __________ Tamagotchi iD: Dziś Kotomi kupiła sobie nową zabawkę. Ja nadal uważam, że jest zbyt niebezpieczna, ale niech jej będzie. ![]() Shuriken. Postanowiła pobawić się tym w ogrodzie, a że dali jej gratis spory kawał drzewa - miała na czym ćwiczyć. ![]() Początkowo cały czas trafiała. W końcu shuriken przeleciał nad pniem prosto do sąsiada. ![]() Chyba się wkurzy... Taak. Nieźle się zdenerwował i odrzucił nam "zabawkę". ![]() Dobrze, że Kotomi nie oberwała. Chwilę później ewoluowała w Shelutchi. ![]() Uważam, że ten pokoik doskonale do niej pasuje. ![]() ![]() Cześć. C: Ponieważ jest już nastolatką może iść do restauracji. ![]() W drogę! Na początku powitała ją miła kelnerka i pomogła jej usiąść, jak słodko. :3 ![]() Przepraszam za złą jakość zdjęcia. D: Już po chwili Kotomi pałaszowała coś w rodzaju spagetti. ![]() Obiaad~ I poszła też do drugiej restauracji. ![]() Wygląda prześlicznie. :3 Tam również przywitała ją kelnerka. Podobna do Lovelitchi, ne? c: ![]() Poprosiła ją o wybranie dania z menu. Kotomuś zjadła ciacho owinięte jakimś glonem.. XD ![]() I Yattatchi się z nas śmiała. :c Chwilę później dla relaksu poszłyśmy na plac zabaw, i kogo spotkałyśmy? Yattatchi, która w ramach przeprosin za jej śmiechy w restauracji zaproponowała poobserwowanie gibających się kwiatów. ![]() Gibu-gib. :3 - Guest - 27-11-2010 Jesteś drugą osobą, która mi to mówi... XDD - Dogz - 27-11-2010 Fajne to ID. I jak Shellitchi poszła do drugiej restauracji to jest Mama lovelitchi, która występuje w anime. Te kolory w ID są ekstra i ta obudowa kryształkowa jest boska! muszę mieć Tama ID i dopnę swego. - halfi - 27-11-2010 Aaa, to po to robiłaś zdjęcia. XD Na drugim zdjęciu +C wygląda jakby było czerwone. Super pamiętnik. :3 - Bella - 27-11-2010 Czyżbyś szykowała Lovelitchi...? : D Fajny pamiętnik. Posiadacze iD blue-sliver łączmy się~~ - Guest - 01-12-2010 Tamagotchi iD: Wyrosła mi ChaMametchi. Strasznie mi smutno. :c Jest słodka, ale chciałam Lovelitchi. Trudno, no. C: ![]() ChaMame. :3 Postanowiłam jej coś założyć. ![]() Wybrałam kapelusz, bo uznałam, że jej pasuje. :3 Kotomi znalazła się w uroczym pomieszczeniu z lustrem i po chwili pojawiła się zasłonka. ![]() ![]() ![]() ... i Kotomuś pojawiła się w kapelusiku! C: Zbliżenie.. ![]() Cześć. :3 Dla uczczenia słodkiego wyglądu wybrałyśmy się do fotografa. Zaprezentował on nam mnóstwo ubrań. ![]() Prawda, że śliczne? Awww. Wybrałyśmy to, co uważałyśmy za słuszne i pośród dużej ilości teł (? o_o) wybrałyśmy nocne. ![]() I takie zdjęcie otrzymałyśmy. :3 Później zdobyłyśmy literki TA i TO. Obecnie mamy także MA i czekamy na MO. :3 - halfi - 01-12-2010 Jaka śliczna Chamamcia. :3 A wystrój pokoju jest cudny, cudny, cudny! *_* - magnes. - 01-12-2010 Ojej, ale ta Chamametchi jest słodka! Ej, a jak się założy postaci np. kapelusz, to on potem zostaje, jak normalny ciuch, czy znika po krótkiej animacji? Dobry wybór, w hmmm... 'nocnej' stylizacji Kotomi wygląda uroczo. Gratuluję nowych literek. :3 - Midlana - 02-12-2010 Śliczna Ta ChaMametchi. C; magnes. napisał(a):Ej, a jak się założy postaci np. kapelusz, to on potem zostaje, jak normalny ciuch, czy znika po krótkiej animacji?Zostaje. No, chyba, że zdejmiesz. :3 |