![]() |
|
Nowe Tamagotchi 2021: Tamagotchi Pix - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Newsy i plotki (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Nowe Tamagotchi 2021: Tamagotchi Pix (/showthread.php?tid=4314) |
RE: Nowe Tamagotchi 2021: Tamagotchi Pix - Lyree - 14-07-2021 Obrazki dzieci mi w ogóle nie są potrzebne na pudełkach tama, preferuję na nich tama postaci same. >:c xD Ale też mnie dziwi nadal to ewidentne targetowanie dziewczynek. XD RE: Nowe Tamagotchi 2021: Tamagotchi Pix - Abstrakt - 14-07-2021 Amerykańskie pudełka to i tak temat rzeka. XD To są PUDŁA, amerykańskie dzieci mają je widzieć z daleka i krzyczeć mamo kup mi to. Tymczasem Japonia tekturowe, prostokątne pudełeczka. <3 RE: Nowe Tamagotchi 2021: Tamagotchi Pix - Viktor - 14-07-2021 Akurat pudełko Pixa Europejskie jest mniejsze, co mi się podoba. XD Dzisiaj akurat zamówiłem fioletowego Pixa na Hiszpańskim amazonie, miałem czekać na zielonego ale e tam. Fioletowy też ładny. RE: Nowe Tamagotchi 2021: Tamagotchi Pix - Abstrakt - 14-07-2021 Pewnie też bym tak zrobił, ale na ostatnią premierę, Meetsa, wybrałem fioletowego, bo mi pasował do magicznego klimatu i teraz serduszko prosi o ulubiony zielony. I chyba czas najwyższy dla mnie zamówić ładowane baterie, bo pierwsze opinie wskazują na to, że z wytrzymałością Pixa lepiej niż w Meetsie nie będzie, tydzień na chodzie (do paru dni). Kiedyś doczekamy się dołączanej ładowarki. <\3
RE: Nowe Tamagotchi 2021: Tamagotchi Pix - Viktor - 14-07-2021 Ja niby mam akumulatorki ale nie wiem gdzie ładowarkę wsadziłem akurat </3 RE: Nowe Tamagotchi 2021: Tamagotchi Pix - Abstrakt - 14-07-2021 Ostatnio zastanawialiśmy się z Martą czy Pix będzie w sklepach w Polsce. Fajnie by było. W ogóle nieźle może się ta wersja sprzedać jako gadżet-zabawka, tylko te baterie, o zgrozo. Ale wydaje mi się, że pomysł z małym aparatem sprzedażowo jest dooobry. RE: Nowe Tamagotchi 2021: Tamagotchi Pix - Bella - 14-07-2021 Nie wiem skąd, ale ja mam naprawdę wrażenie, że ta wersja normalnie będzie dostępna w Smykach i Empikach w okolicy Bożego Narodzenia. Jakoś ten wybór języka uwzględniający niemiecki i hiszpański mi sugeruje dystrybucję taką jak w Connectionach, ale może to pobożne życzenia, lol. Fajnie by było zobaczyć dzieciaki z tamkami jak ja 15 lat temu :’) Na razie dostępny na Amazonie naszym polskim tylko różowy za ~350zł. A przynajmniej wczoraj tak było, dziś nie patrzyłam. RE: Nowe Tamagotchi 2021: Tamagotchi Pix - Lyree - 14-07-2021 Byłoby cudownie zobaczyć tama-renesans w Polsce, ten dobór języków też daje mi światełko nadziei. RE: Nowe Tamagotchi 2021: Tamagotchi Pix - Abstrakt - 14-07-2021 Oby tylko minister edukacji ich nie zakazał jako zła z Zachodu, sic! RE: Nowe Tamagotchi 2021: Tamagotchi Pix - Viktor - 15-07-2021 Mam nadzieję że będzie u nas, ale jak Friends wychodziło to u nas było od razu, a jak na razie to nawet na Polskim amazonie nie zawsze jest, więc kto wie... EDIT: Ehhh, Hiszpański Amazon mnie nie lubi. Zabrał mi kasę a dzień później marudzi że metoda płatności jest be i że mam poprawić albo mi anulują zamówienie. Wtf? Przecież wzieliście kasę, halo?? Ale niby też jest napisane że mają mi oddać kasę, więc...? Nie wiem. RE: Nowe Tamagotchi 2021: Tamagotchi Pix - Abstrakt - 15-07-2021 Najgorzej, współczuję. D: Trzymam kciuki żeby szybko oddali i żebyś jeszcze raz mógł zamówić. RE: Nowe Tamagotchi 2021: Tamagotchi Pix - Viktor - 22-07-2021 Miałem czekać na niebieskiego, ale doszły mnie słuchy że na UK Amazonie można już normalnie zamówić (nie w pre-orderze) fioletowego już za w miarę spoko cenę. Wyszło mi 65 funtów, no drożej niż gdybym gdzieś w Euro płacił (a w dolarach to w ogóle, ale niestety nie opłaca się na US kupować bo podatki i cło). Zobaczymy czy ten amazon mi będzie płakał jak Hiszpański. Więc jak ktoś chce to lecić na amazon.co.uk! RE: Nowe Tamagotchi 2021: Tamagotchi Pix - Abstrakt - 22-07-2021 Powodzenia, oby tym razem nie robili problemów. Ja czekam nieugięcie na zielone. RE: Nowe Tamagotchi 2021: Tamagotchi Pix - Dogz - 22-07-2021 Ja tak samo czekam na zielone.
RE: Nowe Tamagotchi 2021: Tamagotchi Pix - Viktor - 22-07-2021 Sprawdziłem i póki co nie mam żadnych błędów na czerwono na Amazonie więc spodziewam się że będę je miał za tydzień. Zobaczymy, jak mi się mega spodoba to może też kupię niebieskie i będę miał dwa! |