![]() |
|
Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? (/showthread.php?tid=3286) |
RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Frogless - 31-08-2016 Czekam na buciki dla Eni ![]()
RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ralveyn - 10-09-2016 ![]() ♥♥♥ RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ralveyn - 10-09-2016 Dziękiiiiii.^^ RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Frogless - 15-09-2016 Jaka fajna RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Viktor - 15-09-2016 -Loot anime z sierpnia :')))))) kiedy mi to kurde dojdzie -Książka o Grodzkiej -2 książki WTNV -Fioletowe M!X Spacy Ver RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Frogless - 15-09-2016 Przyszedł do mnie nowy, piękny wig dla Eni ( pokażę Wam, jak wrócę do domu)
RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ralveyn - 15-09-2016 Yasssssssssssssssss Michu, genialna koszulka!!♥ Uuuuu książki WTNV, gratki! Frogless, koniecznie wrzuć jakieś zdjęcia!^^ RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Viktor - 15-09-2016 Tzn na te wszystkie paczki czekam, na razie nic nie dostałem właśnie i się wkurzam. D: RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Bella - 15-09-2016 Jak byłam na działce przyszedł mój nowy wisiorek (stalowa burzowa chmurka) i nausznica z gwiazdką, srebrna. ^^ A czekam na Czerwoną Królową Victorii Aveyard z nieprzeczytane.pl. RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ferret - 15-09-2016 14 kolczyków z tytanu bo tylko takie mnie nie uczulają ehh drogooo mnie to kosztowało ![]() Bella, Czerwona Królowa to genialna książka bardzo polecam
RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Viktor - 16-09-2016 Michu, u mnie w chińczyku są takie hamburgery! Tylko że nie puste, w nich jest taka jakby ciastolina (która dziwnie pachnie i ma dziwną konsystencję XD) i foremki itp, ale pewine jak się to wyjmie i wyczyści to by też można było używać na jedzenie. RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ralveyn - 17-09-2016 JAKA UROCZA MASECZKA MICHU!!!;_____________________________________; RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ralveyn - 20-09-2016 Przemilczę fakt ile kasy właśnie wydałem na cover.;______________; Ale warto, bardzo się cieszę.;;; RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ralveyn - 20-09-2016 Yaaaaaaaay, dziękuję.^^ Strasznie się cieszę, że się Tobie podoba, bo teraz wiem, że serio to był dobry zakup.^^ Właśnie zamówiłem jeszcze repetytorium do polskiego i geografii, woaaah, jaram się książką do geografii.XD RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Viktor - 20-09-2016 Mi przyszła niedawno książka Grodzkiej (jest ekstra, naprawdę polecam nawet jak kogoś temat nie obchodzi, naprawdę fajnie ona pisze), dzisiaj wujek przynosi mi książki WTNV i rano był kurier i zostawił awizo, mam nadzieję że to moja Loot Anime będzie, albo M!X. |