Forum Tama-World
[SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31)
+--- Wątek: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. (/showthread.php?tid=3163)

Strony: 1 2

RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Carol - 03-01-2016

Rha, jakby co to ja bym w sumie na 3 byla chetna. Na apollo, na pikachu i na zepsute v5. Tylko mi powiedz ile za nie i czy moge je kupic. Uśmiech

RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Ralveyn - 03-01-2016

Hmnh Dogz, Pikachu Carol trafiło finalnie do mnie, o ile o tym właśnie zwierzątku mowa to nie powiedziałbym, że kontrast był słaby. A jeżeli faktycznie było kiepsko, to cokolwiek Carol zrobiła - podziałało.
Sorki za offtop.

RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Rhaenys - 03-01-2016

Carol 30zł + kw mogą być?

RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Carol - 03-01-2016

30 zl to lacznie z kosztem wysylki moge zaplacic, skoro dwa sie nie nadaja do niczego poza czesciami, a sam pikachu max 15 zl jest wart, bo to podrobka mga jest, ja takiego kilka m-cy temu za 5 zl kupilam.

Ralv, to jest inny. Ten moj pierwszy pikachu, ktorego tez dogz ma, trafil do Pathss (chyba taki nick miala, nie pamietam). Ten, co Ty go masz jest inny, nie MGA, a Petogotchi. One maja podobne programowanie, ale jednak nie sa identyczne.

RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Dogz - 03-01-2016

Ja też razem z Carol kupiłam Pikachu MGA za 5 zł bo sprzedający 2 sztyki miał na stronie aledil.pl

RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Dogz - 03-01-2016

Czyli za działające v5 50 zł okej. Uśmiech To jakoś na początku lutego kupuję.

Sorry za offtop co się stało z zepsutym v5 w górnym rogu jest taki bardzo wielki ślad gdzie śrubka nie dała się śrubka wykręcić?

RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Rhaenys - 03-01-2016

Carol może być.
Michu wolałabym na konto, jak chcesz mogę na allegro wystawić. Jak nie to napisz mi na pw Uśmiech

RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Carol - 04-01-2016

To fajno, poprosze na pw dane do przelewu. Chyba, ze masz paypala, to by mi latwiej bylo tak niz przelewem.

RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Rhaenys - 29-01-2016

Jezu święty wylały się? Nie wiedziałam, że tak można, następnym razem wyjmę.
Ludzie jak stoicie z tymi holdami?
Carol, Dogz?

RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Dogz - 01-02-2016

Biorę v5 działające już w poniedziałek 1 lutego. Uśmiech

EDIT:
OK. Uśmiech
Poproszę na PW dane do przelewu za v5 zielone działające.

RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Carol - 16-02-2016

Dogz, kupiłaś to v5 w końcu czy nie? Bo już je strasznie długo na holdzie trzymasz, jest połowa lutego...

RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Dogz - 17-02-2016

Jutro wysyłam 50 zł na v5

EDIT:
Wysłałam 50 zł + przesyłka 9 zł przez przekaz pocztowy. Uśmiech

RE: [SPRZEDAM] Tamagotchi, elektroniczne zwierzątka, lalki. - Rhaenys - 19-02-2016

Okej, czekam na przelew Uśmiech