![]() |
|
[Wymienię] Kilka tmgc. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [Wymienię] Kilka tmgc. (/showthread.php?tid=2981) |
RE: [Wymienię] Kilka tmgc. - Ralveyn - 05-05-2015 O, za Pikachu się chętnie wymienię. ^^ Ale szczerze wątpię niestety, że w tym tygodniu uda mi się iść na pocztę, jak już to w weekend pewnie.. D: RE: [Wymienię] Kilka tmgc. - Carol - 05-05-2015 Nie przeszkadza mi to. ![]() Daj znać kiedy będziesz mógł, to ja wtedy też pójdę. Tylko u nas w weekendy nieczynne, więc albo piątek albo poniedziałek w moim przypadku. ![]() Wgl to jest dokładnie ten pikachu, który rok temu miał trafić do Ciebie, a w końcu trafił do mnie, bo mi chyba Tobiasz niespodziankę zrobił, czy coś. xd Więc widzisz, przeznaczenie! Jednak trafi do Ciebie! xDDD RE: [Wymienię] Kilka tmgc. - Ralveyn - 05-05-2015 Okeej, to się zgadamy na skajpie. Hahahha, właśnie! Też mi to przez myśl przeszło...XDDD RE: [Wymienię] Kilka tmgc. - Carol - 07-05-2015 Testy wypadły pomyślnie. Doprawiłam do niego brelok jakby co. ![]() ![]()
RE: [Wymienię] Kilka tmgc. - Ralveyn - 07-05-2015 Yay, super! Dziękuje. ^___^ Wysłać Ci też zdjęcia?
RE: [Wymienię] Kilka tmgc. - Carol - 07-05-2015 W sumie to chciałabym tylko zobaczyć w jakim stanie jest sam faceplate, bo to jednak pierwsza fala i one się łatwo rysują.
RE: [Wymienię] Kilka tmgc. - Ralveyn - 07-05-2015 Okii, podrzucę Ci zdjęcia jutro okej? Dzisiaj raczej już nie dam rady.. :/ RE: [Wymienię] Kilka tmgc. - Carol - 07-05-2015 Spokkkooo.
RE: [Wymienię] Kilka tmgc. - Ralveyn - 09-05-2015 Kurczaki, ktoś kupił właśnie kilka dni temu...
RE: [Wymienię] Kilka tmgc. - Carol - 11-05-2015 Macio, mam dziś wysyłać to pika? RE: [Wymienię] Kilka tmgc. - Dogz - 11-05-2015 Maciek już wpłaciłam pieniążki do ciebie za kotka LPS.
RE: [Wymienię] Kilka tmgc. - Carol - 11-05-2015 Ok, nvm, już byłam z inną przesyłką, bo nie odpisywałeś więc jakby co to Twoje mogę wysłać jutro.
RE: [Wymienię] Kilka tmgc. - Ralveyn - 11-05-2015 Przepraszaaaam, ale właśnie co wszedłem do domu (lekcje do 18:20 w dalszym ciągu). A też i dobrze, że nie wysłałaś, bo chciałem Ci to zdjęcie wysłać, a totalnie o tym zapomniałem. ![]() Tam jest odcisk palca, nie mam siły poprawiać zdjęcia, ale generalnie widać, że o ile ono nie ma rysek, jest takie.. przybrudzone. Pewnie displex da sobie radę. Więc jak Ci pasuje, to możesz jutro wysłać. Ja też SPRÓBUJĘ jutro wysłać paczkę i do Dogz też (widziałem potwierdzenie, dziękuję ), ale nie obiecuję. Najpóźniej do środy, trochę pracy mi się teraz w szkole szykuje. Aaaaa, i Carol, plis podeślij mi swoje dane na skajpie czy tam pw, bo wziąłem sobie przykład z Ciebie i zapisałem, ale zastanawiam się, czy numer mieszkania dobrze mam...
RE: [Wymienię] Kilka tmgc. - Carol - 11-05-2015 Okeee! Sliczne, tak, chce je. ^^ RE: [Wymienię] Kilka tmgc. - Ralveyn - 11-05-2015 ^___^ Ach i jeszcze btw., na jakie baterie jest pika?
|